Studenti na ispitima

Pazi ti konstataciju.. Studenti zele pravnu drzavu i postovanje zakona... A ostali gradjani ne zele... :D

I da bi dosli do toga oni ne blokiraju i ne otezavaju zapravo rad stranih lopovskih kompanija i firmi domacih profitera i kriminalaca vec obicne gradjane..
Pa tom logikom vodjeni moze da se blokira 200 godina i nece se promeniti nista... To je i budali jasno......

Opet je istina pred ocima samo je pitanje ko zeli da je vidi, Studenti su zapravo zloupotrebljeni i to je logicno jer su neiskusni i naivni u prevodu ne znaju nista, kao i svaka mladost ni ova nema veze sa zivotom, zar cemo tome da se iscudjavamo...

Kratak opis teme:

Tab: 'Najbolji je sendvic sa kulenom!'

Gun: 'A nije, jesi li ti cuo za prsutu bre!!!'
Bukvalno je ovo primer sektasenja i kulta koji se stvorio na strani blokadera o kome pricam...

Ako nisi sa nama onda si najgori..... Ne brate samo provaljujem suplju pricu koja ne drzi vodu jer nisam naivan jadnicak kome treba neko da mu objasnjava sta vidi pored zdravih ociju i cuje pored zdravih usiju...

To je model koji koriste obe strane u cilju diskreditovanja i kenselovanja onoga koji im smeta u ostvarivanju vlastitih ciljeva
al zao mi je, ja moje tvrdnje i stavove dokazujem u praksi i koristim svoju inteligenciju da na osnovu onoga sto vidim predvidjam ono sto ce tek doci. I kao takav sam nepodesan za manipulacije a svakako nepozeljan u redovima sa slobodom mogu reci ovaca kojima se lako manipulise jer rastavljam njihove konstrukte na sastavne delove.

Covek koji misli je neprijatelj svake politike jer njima nije potreban covek kao misaono bice koje je sposobno da izvodi vlastite zakljucke vec onaj kome se kaze kako da misli i kako da deluje.

A da li ti mislis da sve sto se kaze mora biti istina, evo ja kao primer imam da ti navedem vucica i sve njegove izjave ikada a ima ih...
Btw objasnio sam neki dan jednom golobradom provincijalcu da profesori koji ga uce placeni su od mojih poreza da je dom u kome zivi takodje placen od mojih para, da je hrana u menzi u kojoj jede takodje placena mojim parama i da je prevoz koji koristi placen mojim porezima i tako dalje. Znaci blokiras mene koji ti svojim radom placam sve to... JEL VIDIS GRANICE TOG LUDILA!
Ako hoces da blokiras onda blokiras dedinje i senjak a nesto ih tamo nisam vidjao...
Blokiras na terenu projekte domacih lopova, a ni tamo ih nisam vidjao..
Blokiras rad privatnih firmi ministara i brace i kumova a ni tamo ih nisam vidjao...
Blokiras rad stranim kompanijama koje profitiraju kriminalom i krsenjem nasih zakona a ni tamo ih nema...

Ne rusi se lopovska vlast tako sto ces zagorcati i otezati zivot gradjanima..

Veze sa mozgom nemate ovo vise nije stvar svesti ovo je test inteligencije !
ovi lokalni blokaderi koji su blokirali nasu gimnaziju i bili "spremni na borbu" kada sam ih pitao: zasto ne blokirate Gomex koji je u vlasnistu knezevica koji godinama sedi u sns upravnom odboru zrenjaninai kumu martinovica, samo me bledo pogledali

blokiras gimnaziju a na 50 metara nesmetano radi gomex koji je deo kartela. wtf?

Nema ispita dok vučić drži preko 1000 političkih zatvorenika! Dok muči i ubija studente!

1000006493.jpg

Prevelika agresija? Imas tetovirane bilmeze narokame sterodima I nasmrkane sa fantomkama Koji gone neke devojke od 50 kila I ti spocitavas preveliku agresijubtom devojkama? Kakva zamena teza

verbalna agresija. na svim drustvenim mrezama, u svim komentarima online novina, pa i ovde na 4umu. svako ko drugacije misli mora odmah biti ugusen, ucutkan.
kakvo li ce to drustvo biti gde moras da mislis onako kako ti kazu bez ikakve sumnje, slepo?
najpribliznije tome je komunizam, pa cak i u sfrj nisi smeo da pustis glas protiv tita i partije, iako je bila socijalisticka republika.

ok, mogu ja da se adaptiram na to, ali na kraju cu reci - ipak se okrece.

sad si me podsetio na ovaj tiktok na koji naletoh pre neki dan.

na temu ovoga sto ovaj prica ja iskuckah dva posta. to i jeste resenje da svakko podje od sebe i uradi ispravnu stvar. a koliko vidim ovde neki povezani sa fakultetom se raduju nastavku rada fakulteta, jer nece biti zakljucani, poslic bezbedan, platica 20 posto povecana i to plata sa budzeta, ali ipak zele da blokiraju zivote drugim ljudima. ponovicu licemerje.

https://forum.krstarica.com/threads...-u-jos-nekoliko-gradova.1033585/post-51198086

https://forum.krstarica.com/threads...ih-blokiraju-sedam-sati.1033908/post-51211780

a sto ti nisi bio tamo da stanes ispred njega da on ne dobije batine?

zasto mu takvi kao ti nisu rekli da je vrlo moguce da dodje do batina na svakim, ali apsolutno svakim protestima?
Bio sam tamo ali pošto sam krupan i visok, mene kao da ne vide oolicajti. Izgleda da kidišu samo na decu i studente. Biće im to sve naplaćeno kroz staž i penziono.

Bio sam tamo ali pošto sam krupan i visok, mene kao da ne vide oolicajti. Izgleda da kidišu samo na decu i studente. Biće im to sve naplaćeno kroz staž i penziono.

ajde da ti verujem. :lol: ali to sto pokusavas da kazes u vezi studenata...znas u tim godinama kada si student, vec si razvijen fizicki ili hoces da kazes da su ove nove generacije sitne i krzljave? nesto ne bih rekla. zavisi i od genetike.

sto se srednjoskolaca nisu ni oni uvek fizicki slabasni, opet genetika.

a koliko je kriv taj policajac koji je izlomio ovog luko toliko ste vi svi ostali krivi..moralno krivi.

za srednjoskolce koji idu na blokade takodje je moralna krivica u odraslima, jer oni ne bi isli da to ne cuju od odraslih.

Ti ne "ukazuješ" ti me vređaš na ličnoj osnovi kada ti zapušim usta odgovorom, to je neka vrsta nemoći, ali na žalost, pravilnik kaže da je to za kaznu.
Ti ništa a ne uapušavaš jer nemaš čime i pritom ulopotrebljavaš položaj, ali to govori o tvojim frustracijama.
P. S. Nažalost se piše sastavljeno. Ovo je dodatak tvojoj priči o kupljenim diplomama. Pozdrav!

ajde da ti verujem. :lol: ali to sto pokusavas da kazes u vezi studenata...znas u tim godinama kada si student, vec si razvijen fizicki ili hoces da kazes da su ove nove generacije sitne i krzljave? nesto ne bih rekla. zavisi i od genetike.

sto se srednjoskolaca nisu ni oni uvek fizicki slabasni, opet genetika.

a koliko je kriv taj policajac koji je izlomio ovog luko toliko ste vi svi ostali krivi..moralno krivi.

za srednjoskolce koji idu na blokade takodje je moralna krivica u odraslima, jer oni ne bi isli da to ne cuju od odraslih.
Robijaćete! Ruke su vam krvave!

1000005728.png

a ako ostane?
realno moramo gledati oba scenarija jer su u ovom trenutku oba moguca.

Kako moze da ostane?

Mislim moze pod uslovom kompletne diktature nalik na Belorusiju.
Drugacije ne moze da ostane na vlasti i to je jasno svima koji su ucili politicku istoriju.

Nikada i nigde se nije desilo da sistem ostane isti, a narod u svom vecem delu pobunjen.

Ili se prelazilo u diktaturu, ili u huntu, ili u predaju vlasti...ali u nesto mora da se predje...negde mora da se presece i pokaze snaga, da se zaplase oni koji se bune.

Kao u Grckoj '70-ih...tada se preslo u huntu, krenulo je takodje sa fakulteta u Atini...ili bioskop Korvin u Budimpesti '50-ih. I u tom slucaju je krenula omladina. U Ceskoj, takodje, omladina...sanse nema da ostane na vlasti a da prodje bez tenkova, hapsenja i slicnih metoda.
Zna i on to...i nije da mu je diktatura kompletno strana ideja.
Sabija redove i cvrsto drzi svoje "na dug". To mu je metod.

ovi lokalni blokaderi koji su blokirali nasu gimnaziju i bili "spremni na borbu" kada sam ih pitao: zasto ne blokirate Gomex koji je u vlasnistu knezevica koji godinama sedi u sns upravnom odboru zrenjaninai kumu martinovica, samo me bledo pogledali

blokiras gimnaziju a na 50 metara nesmetano radi gomex koji je deo kartela. wtf?
Tako je, to takodje ide u prilog tvrdnji da je sve rezirano sa odredjenim ciljem a da su studenti samo topovsko meso koje sluzi kao instrument u borbi za ostvarivanje ciljeva trece strane..

Steta koja je naneta ovim strajkovima i blokadama samo je dodatni teret natovaren na ledja obicnog naroda. Oni koje su obelezili kao neprijatelje nisu osteceni niti trpe ista. Prema tome lako je utvrditi pozadinu cele price i smer u kome sve ovo ide.

Nece se resiti talacka kriza tako sto zgradu u kojoj teroristi drze taoce dignes u vazduh..
Pojedincima mora bukvalno da se nacrta bojicama...

Zanimljivo je jos i to sto se kolektivno ignorise ocigledno javno istupanje i delovanje antisrpskih struja i raznih neoliberalnih organizacija slicnih i pritoka koje se ulivaju u ove proterste u pokusaju da odrze momentum.. A to je jos jedan u moru dokaza pozadine protesta i adrese sa koje sve dolazi.

Pa nismo mi budale...

Back