Studenti na ispitima

Slažem se sa time, ali ako imaš diplomu al ne možeš da radiš svoj posao nego vozio taxi i smatraš da je to ok, Aj nek se živi samo, onda spadaš u grupu robova.Srećnih. Ako ti je domet letovanje jednom godišnje, poneki roštilj, auto stari 20 godina i stan koji dorađuješ godinama opet spadaš u "srećne robove"
mislis da je u evropi bolje?
prosle godine sam na majorci bio kad su imali demonstracije protiv turista. licno ih gledao.
a znas koji je najveci bio problem sto su pokrenuli demonstracije?
jer su rente skocile, cene skocile, restorani skocili.....jer je obicnom spancu postalo preskupo da zivi tamo.
zaista mislis da u evropi nema kako kazes"srecnih robova" i da je med i mleko?

:klap:
u nekim delovima se ne slazem ali globalno da..jesi u pravu i meni deluje tako..

bora corba je rekao..za ideale ginu budale.

njegov post je odgovor za moju neutralnost u celom ovom cirkusu.
sa istom sumnjam da je uzrok litijum, mada moze biti bilo sta, litijum je na prvom mestu. cak sam na tvojoj temi jadar i napisala da ce jadar da se provuce ispod zita, dok narod bude slavio pobedu nad vucicem, kad i ako je bude.

cela prica, cudna retorika, cudne situacije, desavanja. igra u rukavicama.

a vucic je toliko razjebao sve i toliko nervira ljude ... sve i da kaze istinu, niko mu ne bi verovao.

on treba da uradi nesto sto i pored svega sto je zas.rao ne sme da uradi, a ovo je samo upozorenje sta ce biti, ako to ne uradi. kakav crni narod i nase bolje sutra.

I dalje ih ne smatram toliko glupima a i neupućenima da ne bi umeli da procene ko je pogodan. Ako su umeli da uvide gde je suština problema ove države, zašto ne bi umeli da nađu rešenje tog problema.

sustinu problema drzave sam i ja uvidela u njihovim godinama i isto zelela da zivim u uredjenoj drzavi u kojoj rade institucije i primenjuju se zakoni. u drzavi u kojoj ljudi odgovaraju.

prosle godine sam na majorci bio kad su imali demonstracije protiv turista. licno ih gledao.
jer su rente skocile, cene skocile, restorani skocili.....jer je obicnom spancu postalo preskupo da zivi tamo.
Kako god da je u europi uvek je bolje nego na Balkan jedino sto kvari odje I jesu balkanci I ostali migranti

a "srecni robovi" nije uvreda?
to je problem..nisi ni svesna.. zato su izborni rezultati onakvi kakvi jesu.

na primer ja ne izlazim na izbore vec dugo godina jer je politika odavno prestala da me zanima
kad kazem nesto kriticki odma mi lepe etiketu "caci" i sad ocekujes posle toga da sam motivisan da izadjem i glasam?
umesto da se objasni nezgodno pitanje, pitalac se etiketira..
tu lezi problem... prevelika agresija prema onima koji ne misle kao blokaderi ili onima koji podrzavaju otpor ali se ne slazu sa svim metodama.
Banuj je!

a "srecni robovi" nije uvreda?
to je problem..nisi ni svesna.. zato su izborni rezultati onakvi kakvi jesu.

na primer ja ne izlazim na izbore vec dugo godina jer je politika odavno prestala da me zanima
kad kazem nesto kriticki odma mi lepe etiketu "caci" i sad ocekujes posle toga da sam motivisan da izadjem i glasam?
umesto da se objasni nezgodno pitanje, pitalac se etiketira..
tu lezi problem... prevelika agresija prema onima koji ne misle kao blokaderi ili onima koji podrzavaju otpor ali se ne slazu sa svim metodama.
Prevelika agresija? Imas tetovirane bilmeze narokame sterodima I nasmrkane sa fantomkama Koji gone neke devojke od 50 kila I ti spocitavas preveliku agresijubtom devojkama? Kakva zamena teza

I dalje ih ne smatram toliko glupima a i neupućenima da ne bi umeli da procene ko je pogodan. Ako su umeli da uvide gde je suština problema ove države, zašto ne bi umeli da nađu rešenje tog problema.
student po definiciji je neiskusna osoba bez znanja koja uci i tek treba da nauci.
kad zavrsi fakultet postaje osoba sa znanjem..a tek posle par godina i iskustvom.....bas bih voeo da vidim koliko bi bila srecna da te operise neki student.

problem naseg sistema je sto mi nemamo alternativu..opozicija je gora od sns-a sto je i pokazala kad je bila na vlasti..
nemamo nove ljude i onda su se pojavili studenti..neko nov, neko svez...neko drugaciji

..kad ono..prc..studentska lista imace i poznate opozicionare jer su i studenti svesni da oni ne mogu biti bilo koji cinilac...

A je li ti shvataš šta znači živeti u zemlji bezakonja i posetiti neku evropsku državu? :mrgreen:

Prošle godine sam jeo oradu u ribljem restoranu na samoj obali španije za 12 evra. U srbiji ne mogu da je kupim u radnji za te pare :hahaha:

Jesi sigurno bio u španiji? Da ti okačim jelovnik iz restorana? :klap:
1000006485.jpg

Poslednja izmena:
Kad se sve ovo zavrsi, kako ce regaovati profesori kojima studenti nisu davali da udju na fakultete ili zbog kojih su imali smanjenje plate kad im ti studenti dodju na ispit? :think:

Da li mislite da ce biti revansizma?
nadam se da hoce.

zamisli nekog polupismenog studenta koji je sebi dao za pravo da ne pusti profu na posao, i kao rezultat onaj dobije umanjenu platu

Imaćemo privatne fakultete neke drugorazredne, gde će moći da se dobiju "usputne" diplome tako da će svi Ćaci moći da opravdaju svoje postavljanje na neke bitne funkcije. O znanju i stručnosti neće biti ni reči jer će te diplome zapušiti usta neistomišljenicima. Kvalitet će otići iz ove zemlje a ostaće oni koji se prodaju za novac, koji prodaju svoju državu za male pare. Očekuje se i poprilična inflacija tako da više niko neće ni misliti na fakultete već na način kako preživeti..
pa nista. nastavite da blokirate jos godinama pa ce kvalitet znanja da se poveca

wow, koja logika :roll:

Izvini, da li si bio nekada da studentima, pešačio ili ih dočekivao negde u Srbiji? Slušao njihove izjave? Pratio neki njihov zvanični sajt? Ako nisi, onda nastavi da se obaveštavaš na krstarici :mrgreen:
A da li ti mislis da sve sto se kaze mora biti istina, evo ja kao primer imam da ti navedem vucica i sve njegove izjave ikada a ima ih...
Btw objasnio sam neki dan jednom golobradom provincijalcu da profesori koji ga uce placeni su od mojih poreza da je dom u kome zivi takodje placen od mojih para, da je hrana u menzi u kojoj jede takodje placena mojim parama i da je prevoz koji koristi placen mojim porezima i tako dalje. Znaci blokiras mene koji ti svojim radom placam sve to... JEL VIDIS GRANICE TOG LUDILA!
Ako hoces da blokiras onda blokiras dedinje i senjak a nesto ih tamo nisam vidjao...
Blokiras na terenu projekte domacih lopova, a ni tamo ih nisam vidjao..
Blokiras rad privatnih firmi ministara i brace i kumova a ni tamo ih nisam vidjao...
Blokiras rad stranim kompanijama koje profitiraju kriminalom i krsenjem nasih zakona a ni tamo ih nema...

Ne rusi se lopovska vlast tako sto ces zagorcati i otezati zivot gradjanima..

Veze sa mozgom nemate ovo vise nije stvar svesti ovo je test inteligencije !

Nisi morao toliko da pises

Ко ће други да буде у онтологији, метафизици, моралу, храбрости, способности и врлинама, .... него млади, паметни, лепи, наздравији и најнезагађенији и најнеискваренији - најбољи у нацији

То што немају тренутно искуства и знања, политичких махинација, полако, они ће водити ову државу, млади су и ући ће врло брзо у све трикове маторих керова

Студенти нису пајаци, ОНИ СУ У ВЕЋИНИ НЕИСКВАРЕНИ ... и немој да плачеш због тога ... :kafa:

Kuce koje laje na tenk nije hrabro nego naivno!

Ne znam da li primedis paradoksalnost svojih izjava i da li vidis uzajamnu iskljucivost
Ako su neiskusni logicno da su naivni i neiskvareni a cim se namazu postace kvarni. Samog sebe demantujes...

Tvoje pisanje ide u prilog tvrdnji da su oni koji podrzavaju ovu saradu zapravo ljudi nesposobni da izvode logicne zakljucke..

Back