Studenti na ispitima

Me radi se samo o konformizmu, radi se o pukom preživljavanju. Znaš li ti šta znači imati dva studenta u BG ili Ns za ljude iz manjih gradova Srbije.

ne znamo licno u smislu da imamo studenta, ali...vec sam pisala da su kod mene gde sam radila, neki studenti raduckali. oni koji su mi rekli da jedna godina moze da se izgubi, ali dve ne mogu. to su studenti koje roditelji uopste ne izdrzavaju, znaci dinar nemaju da im daju i uklapaju posao sa studiranjem. jos su ih kolege sa protesta u to vreme pitale zasto nisu aktivniji na protestima...pa mozda zato sto moraju da rade, to niko nije pomislio.

da sam sad student, posle godinu dana i izgubljene godine vratila bih se na fax.

СНС професори ће искористити прилику за освету...у неким појединачним случајевима, наравно.

То је тај пацовски ментални склоп, иду само на појединачне жртве. Од мало већег броја дупе гаће жваће.

СНС професори ће искористити прилику за освету...у неким појединачним случајевима, наравно.

То је тај пацовски ментални склоп, иду само на појединачне жртве. Од мало већег броја дупе гаће жваће.
Ne rade oni iz afekta dobro promisle dal ce hulja prekostati pa u sukladu s time donose odluke njima je jedina vodilja licna pozicija I korist

Takvi će biti ministri, predsednici opština, direktorčiči nekih javnih preduzeća a ni za prosvetu nisam sigurna da neće zapošljavati kadar sa takvih fakulteta.

Зар већ нису.?

Ана Брнабић има џ страни факултет и добила је 250,000е стипендију као унука комунизма

не говоримо о експоненту Вучићу, већ о структури паразитског Црвеног сталежа.

Када паразитску структуру искоренимо и почупамо из корена, неће бити више таквих дијаболика

citam polazu u novom sadu neki studenti ispite, a policija ih cuva od njihovih kolega koji nece da polazu ispite. cirkus.....realno. ako neces da polazes ostavi druge koji to hoce. pogotovo sto je neki dogovor oko ispita i prijemnih ispita za upis postignut.

Шта мислиш о одговорности одлазеће власти у Србији поводом рушења надстрешнице и злочина на железничкој станици?

Super, vise mladih van Srbije.

Srbi izumiru a vlast to ubzava.

Шта мислиш о одговорности одлазеће власти у Србији поводом рушења надстрешнице и злочина на железничкој станици?

mislim da treba da se raspisu izbori, ako ce to da resi situaciju.

ali isto tako mislim da nije bas ok blokirati nekome polaganje ispita, jer ne mogu svi da gube godinu za godinom zbog politike.

Studenti koji žele da polažu ispite ulaze na sve otvorene ulaze kroz koje mogu da uđu​

Studenti koji žele da polažu ispite ulaze na sve otvorene ulaze kroz koje mogu da uđu, dok su se studenti u blokadi postavili ispred jednog ulaza i blokiraju prolaz.

Vučević o skupu kod Sajma: 50 najgorih među najgorima blokira najbolje​

Predsednik SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je, govoreći o blokadi kod Novosadskog sajma, da "ne blokiraju studenti studente, nego blokaderi decu koja polažu ispit".

"Tamo imate ljude koji su odavno u dobu koje više ne pripada studentima. Nemaju veze, najgori među najgorima blokiraju najbolje.

Neka se svako zapita kako bi se neko osećao da se njegov unuk spremao da polaže ispit i neko ga blokira. Umesto da te mlade ohrabrite, danas imamo situaciju da 50, 60 zgubidana blokiraju", rekao je Vučević.

Dodao je da je "fakultet već devet meseci okupiran, a uzurpirana imovina svih građana".

"Tamo imate ljude koji su odavno u dobu koje više ne pripada studentima. Nemaju veze, najgori među najgorima blokiraju najbolje.
Jos su gori ako imaju 20 godina.

Studenti koji žele da polažu ispite ulaze na sve otvorene ulaze kroz koje mogu da uđu

Studenti koji žele da polažu ispite ulaze na sve otvorene ulaze kroz koje mogu da uđu, dok su se studenti u blokadi postavili ispred jednog ulaza i blokiraju prolaz.
Ponovo caciji nadiru kroz livade i sljivike :per:

Poslednja izmena:
Ljudi moji, šta je bre ovo, najveći broj ljudi želi da položi ispite i zavgrši sa tim, i to i onih koji su bili na prptestima i u blokadama. Ne vidim smisao svega ovoga.

Jel poenta da se blokiraju ispiti ili je poenta da se navede vlast da organizuje izbore? Protiv koga se/čega sad borimo? sami protiv sebe i svojih kolega?

Back