bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.601
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja su im ovo vozila? Sta je ovo?
jedini put sam isao 9.marta posto je to bio prvi iskreni prostest naroda od 1945. naovamo. kad sam shvatio da je sve rezirano od strane udbe i glavnih glumaca vuka i slobodana, otad ne idem na takva mesta jer je bespredmentno posto se tu nista ne menja, vec samo iza zatvorenih vrata dogovorom, ili pretnjama.А можеш и на неку блокадицу, на Дорћол.![]()
kad bi znala draga moja sta na irackoj televiziji sa preko 30 drzavnih kanala mozes videti, gledala bi i ti i ucila sta je pogresno u srbiji.boze kakav si ti prostak.
naravnoPrle i Tihi su partizani.
ja nacrto u postu pre dva sataIz kog cumeza su ovi izgnjurili, ima trideset marica k'o nista...otkud uopste nama ovolika panduracija!?
I sve ih placa narod koji lemaju...ili ciju decu lemaju...
ne znaju deca da zahvaljujuci tim ljudima koji crnce drzava i funkcionise kao mehanizamhttps://n1info.rs/vesti/gradjani-pa...e-se-nalaze-rafinerija-azotara-i-petrohemija/
e ovako se to radi..blokiras rafineriju, eps i druge vitalne objekte, a ne da stanes na put nekome ko posle 8 sati rada mora da lipse i snalazi se za prevoz.
Znaju, zato se i ubacuje kamenje u točkove mehanizma, dok ne stane, ovako il onako..ne znaju deca da zahvaljujuci tim ljudima koji crnce drzava i funkcionise kao mehanizam
skroz pogresnoZnaju, zato se i ubacuje kamenje u točkove mehanizma, dok ne stane, ovako il onako..
Ja nekako imam utisak da je vama u BG smak sveta ako kružite malo umesto da idete baš tom ulicom koju ste zamislili da mora, postoji rikverc brateskroz pogresno
totalno pogresno
nenormalno pogresno
kontraproduktivno
amaterski
diltantski
bedno
naivno
pogubno po same njih
mehanizam moze da staneJa nekako imam utisak da je vama u BG smak sveta ako kružite malo umesto da idete baš tom ulicom koju ste zamislili da mora, postoji rikverc bratemi to lepo obiđemo, idemo uličicama i sve ok..
Ko još sluša njegova lupetanja...nemaju oni više konje, ostao im poneki magaracmehanizam moze da stane
vrhuska ce da vlada i bez mehanizma
vi ste zaboravili davnu seseljevu izjavu da ako i srbija propadne radikali ce jedini uspeti da je organizuju
i dodao, kad sleti avion napr., a nema prevoza, nas ce cekati konji ili magarci na seljackim kolima kojima cemo da se vozimo
biti suvise siguran u sebe je znak neiskustva i danak se krvavo placaKo još sluša njegova lupetanja...nemaju oni više konje, ostao mi poneki magarac![]()