Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

Нема ништа лоше у томе бити Ћаци, баш је фора...кад сам био мали сва деца су навијала за Скубидубиће а ја за Јогијевце мада...можда неко мисли да су Ћаци Кварнићи :mrgreen:
kakvi god da su ne kupaju se sto je evidentno

Нема ништа лоше у томе бити Ћаци, баш је фора...кад сам био мали сва деца су навијала за Скубидубиће а ја за Јогијевце мада...можда неко мисли да су Ћаци Кварнићи :mrgreen:
Zašto nisam iznenađen ovime?

Sta kaze za danas blokada metar....ima li app da pokazuje gde je raspored dogadjaja za danas....to mora da se napravi , studenti zastudente, app studentski pokret za studentske ideje..

Download app na google play, gdemoze i da se donira lova i da se vidi raspored aktivnosti i tacke na google map...sve to USKORO...

Vreme je da studenti pokazu sta znaju iz svojih oblasti ....nema zaebavanja....DIF svoje znanje u vestinama i obezbedjenju, ETF FON u programiranju apps...serverima i beli hakeraj...ai uredjaji koji prepoznaju lazne pandure....
Novinarke da ne love samo bildere po teretanama i ceo fakultet da razradjuju ribicu samo , nego i da rade novinarski rad, da formiraju pokretne novinarske portale, da formiraju a to moze i svi znaju , svoje subcast ili castove....da drze influenserske tacke za pokret...

stidenti medicine da imaju dezurstva prve pomoci , to ionako koristi kod svih specijalnosti , cak i kod opste prakse, znam zato sto nisam od juce...imam nekoliko domova zdravlja i organizaciju u njima iza ledja , a i doktorske karijere..

Ako nema mozga, ja ne volim da ja nekome dodeljujem posao , ali moze se i to...

Poslednja izmena:

Oglasio se GSP, povučeni tramvaju i trolejbusi​

Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd dalo je vozačima tramvaja i trolejbusa instrukcije da se povuku u depoe, javila je Radio-televizija Srbije.

Vozači će u depoima dežurati dok se ne steknu uslovi za povratak u saobraćaj.

Građani i studenti od jutros blokiraju saobraćaj na više lokacija u Beogradu u okviru akcije "Totalna blokada Srbije", na koju su pozvali studenti.

Oglasio se GSP, povučeni tramvaju i trolejbusi​

Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd dalo je vozačima tramvaja i trolejbusa instrukcije da se povuku u depoe, javila je Radio-televizija Srbije.

Vozači će u depoima dežurati dok se ne steknu uslovi za povratak u saobraćaj.

Građani i studenti od jutros blokiraju saobraćaj na više lokacija u Beogradu u okviru akcije "Totalna blokada Srbije", na koju su pozvali studenti.

Oni namerno iskljucuju sve, iako postoje linije koje idu mimo svih blokada...ali zele da kao okrenu bes ne kontra njih vec kontra studenata i gradjana koji protestvuju...

Ali...
Šapić opet prvi poveo generalni štrajk... :maramica:

...

...

Staklenac...
Čuvari pizze u letnjem periodu:

1751613437-policija_trg_republike_04072025_0001-1024x683.jpg

...

Back