Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.823
Ptičica samo deli srca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda raspiši izbore. Od tebe se traži samo da uradiš ono što si do sada ionako radio svake dve godine bez da ti iko to i tražio. I da raspustiš onaj besmisleni paravojni kamp koji ne služi apsolutno ničemu i nikome. Jel to toliko teško? (retoričko pitanje naravno
Treba SVE blokirati.
Do ispunjenja studentskih zahteva.
Sve bukvalno treba da stane.
Koliko smo smesan narod,ljudi agresivno idu sa tom parolom a onda dan pre bojkota opustose maxi.
Mislim,zato mi je i problem sto svaki dan razmisljam kako cu da ga pokupim iz vrtica.S tim stavom zivis dan za danom.
Mislis li o svojoj deci?
jel ako sam krenuo da qaram, moram da se ukocim, pa nit tamo nit vamo... a na njenu veliku radost?Treba SVE blokirati.
Ja sam baš stekao utisak da si iz nekog Kumodraža ili Resnika pa si mnogo besan što moraš da ideš pešaka.prijatelju ja ne idem nigde busem nego gledam sta se desava i kako stresiraju normalan svet koga zaboli q za politiku
Mi smo srpske patriote koji pevamo himnu i Tamo daleko.hoces da rusis tiranina a slusas hor
sunce ti yebbem kaki ste vi anarholiberali koji slusate kancone i horove, umesto da udarite zmiju u glavu pa da ne gubimo svi dragoceno zivotno vreme
Ne znam šta si mislio pod izrazima ''Prle i Tihi'' i ''razračunavanje s bandom''.gde si video dizanje na oruzje, leba ti?
san svakog srbina,jos ako ima neku socijalnu pomoc na konto brata invalida..Treba sve blokirat nikoga nikud ne pustit. Dok je ovakav situejšen u državi niko ništa ne treba radit.
Mislim,zato mi je i problem sto svaki dan razmisljam kako cu da ga pokupim iz vrtica.
san svakog srbina,jos ako ima neku socijalnu pomoc na konto brata invalida..
nema problema,prosledicu ti broj racuna.. ali da znas bahati smo u trosenju.Ostani kod kuće i čuvaj malog
Pa zaustavi.Treba SVE blokirati.
Bas mi te zao.
prle i tihi su simbolicna mladost koja se bori protiv nazzi represije kakva je danas u srbiji, jel tako?Ja sam baš stekao utisak da si iz nekog Kumodraža ili Resnika pa si mnogo besan što moraš da ideš pešaka.
Mi smo srpske patriote koji pevamo himnu i Tamo daleko.
Pa eto, nismo imali tebe da nas povedeš 15og, negde si se zaturio.
Ne znam šta si mislio pod izrazima ''Prle i Tihi'' i ''razračunavanje s bandom''.
Nema potrebe za naglim osecanjima,ko hoce da zivi u velegradu,mora se pomiriti sa guzvom u saobracaju.Nije to kao u selu odakle ste dosli,dva traktora i tri koze,sto je svakako lepo,ali sama si htelasan svakog srbina,jos ako ima neku socijalnu pomoc na konto brata invalida..
Treba sve blokirat nikoga nikud ne pustit. Dok je ovakav situejšen u državi niko ništa ne treba radit.
guzva u saobracaju je jedno,obustava saobracaja je drugo..sa kozama nisam odrasla ali su mi preslatke.Nema potrebe za naglim osecanjima,ko hoce da zivi u velegradu,mora se pomiriti sa guzvom u saobracaju.Nije to kao i selu odakle ste dosli,dva traktora i tri koze,sto je svakako lepo,ali sama si htela![]()
A-haaaaaprle i tihi su simbolicna mladost koja se bori protiv nazzi represije kakva je danas u srbiji, jel tako?
jel su prle i tihi gurali kontejnere ili bio deo celija koje su se zvale pokret otpora u beogradu.
imali svoju ilegalnu radio stanicu odmah u kuci pored arkanove?
ocekivao sam da zapevas kao patriotaA-haaaaa