Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

prijatelju ja ne idem nigde busem nego gledam sta se desava i kako stresiraju normalan svet koga zaboli q za politiku
Ja sam baš stekao utisak da si iz nekog Kumodraža ili Resnika pa si mnogo besan što moraš da ideš pešaka.

hoces da rusis tiranina a slusas hor

sunce ti yebbem kaki ste vi anarholiberali koji slusate kancone i horove, umesto da udarite zmiju u glavu pa da ne gubimo svi dragoceno zivotno vreme
Mi smo srpske patriote koji pevamo himnu i Tamo daleko.

Pa eto, nismo imali tebe da nas povedeš 15og, negde si se zaturio.

gde si video dizanje na oruzje, leba ti?
Ne znam šta si mislio pod izrazima ''Prle i Tihi'' i ''razračunavanje s bandom''.

Што толико запињете? Релаксирајте ситуацију па ће се десити нешто лепо...оно брате, сваки дан ако изађе нас 1000 а њих буде 800 онда ћемо их хебати...али ако тих 800 има са собом...то мења драстично ситуацију...онда је на мосту прва линија одбране која скаче и виче Чеди Антићу да је Ћаци јер ...нормално он је...Ћаци...шукурац!

Ja sam baš stekao utisak da si iz nekog Kumodraža ili Resnika pa si mnogo besan što moraš da ideš pešaka.

Mi smo srpske patriote koji pevamo himnu i Tamo daleko.

Pa eto, nismo imali tebe da nas povedeš 15og, negde si se zaturio.

Ne znam šta si mislio pod izrazima ''Prle i Tihi'' i ''razračunavanje s bandom''.
prle i tihi su simbolicna mladost koja se bori protiv nazzi represije kakva je danas u srbiji, jel tako?
jel su prle i tihi gurali kontejnere ili bio deo celija koje su se zvale pokret otpora u beogradu.
imali svoju ilegalnu radio stanicu odmah u kuci pored arkanove?

znaci malo znam vise od tebe o strategijama ratovanja, da ne ulazimo u pricu gde je klauzevic omasio.

kakav utisak steknes, takav si i po inteligenciji.
ako kao patriota os da pobedis zver koja te napadne u sumi sa iskezenim zubima, a teza je od tebe 100 puta najmanje, onda javi kako si je pesmom ucutkao.

ako ostane nesto od tebe...i pesme.

Back