Studenti 3.0

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego, da se osvrnemo samo kratko na ovo:

što je još jedna tvoja laž, pošto je ovo jedini slučaj u kome je navodno oborena starica od strane učesnika protesta, a tu ženu niko nije targetirao kako ti to pokušavaš da predstaviš i to prišiješ studentima, već.je žena prišla sama, počela da vređa, psuje majku i fizički napada. Svako može da vidi da je sama sebi iskopala jamu u koju je upala. A kasnije se žali kako je stara i umorna, iako joj to nije smetalo da nasrće i napada i verbalno i fizički, tad je bila puno mlađa i ne toliko umorna.

Nije ovo jedini slučaj, ima i ona bakica u N.Sadu koju je oborio opozicioni " heroj" Saša Bugarski. Čak mu je drugi opozicionar, normalan čovek vikao- šta to uradi čoveče, sram te bilo, ona je nečija majka .Potraži na netu.

Žena na ovom snimku nije navodno oborena već se vidi da je oborena. To što vi ne želite da vidite je žalosno. Nemate poštovanje za njene godine, šta će ona jedna sede glave da učini onim dripcima što je okružuju, da neće da ih prebije, one gorile?
Ponavljam žalosno vam je spinovanje, žalosno je što ne vidite da je gurnuta i oborena, sve vam je žalosno.

Nije ovo jedini slučaj, ima i ona bakica u N.Sadu koju je oborio opozicioni " heroj" Saša Bugarski. Čak mu je drugi opozicionar, normalan čovek vikao- šta to uradi čoveče, sram te bilo, ona je nečija majka .Potraži na netu.
Čekao sam da spomeneš ovaj slučaj. Čovek je slučajno oborio ženu, sam se prijavio u policijsku stanicu i čeka odluku suda da li će podići optužnicu ili odbaciti prijavu. Dakle, ovde si čoveka proglasio krivim iako snimak navodnog napada nisi ni video. Ipak radiš na informeru.

Žena na ovom snimku nije navodno oborena već se vidi da je oborena. To što vi ne želite da je vidite je žalosno.
Pokaži, forezničaru. Dva snimka postoje, iz dva različita ugla, i ni na jednom se ne vidi obaranje. Ne kažem da nije oborena - kažem da se ne vidi i da proglašavaš krivca bez dokaza.

Nemate poštovanje za njene godine,
Nemam. Iskreno me zabole za bilo čije godine. Starost ne daje nikome pravo da napada nikoga. Gde je njeno poštovanje? Treba da je bude sramota tih godina.

šta će ona jedna sede glave da učini onim dripcima što je okružuju, da neće da ih prebije, one gorile?
Zašto je prilazila i počela da napada ako je jadna i nemoćna? Što ne opravdaš njeno ponašanje nego se kriješ iza lažne korektnosti?

Ponavljam žalosno vam je spinovanje, žalosno je što ne vidite da je gurnuta i oborena, sve vam je žalosno.
Super, aj sad žali i ne smaraj više sa svojim tabloidnim narativima.

Pa naravno da će reći da je slučajno, nije lud da prizna.
Nije lud ni da napada staru ženu, a ni ona na snimku uopšte ne deluje kao žrtva napada, što se vidi iz načina na koji interaguje s optuženim nakon što joj je pomogao da ustane.

A njegov kolega mu govori šta to uradi čoveče, to je nečija majka.
Njegov "kolega" navodni napad nije ni video, što je takođe očigledno sa snimka.

Evo vam ga i premijer :D

Pa jel ima iko u tom zlikovackom SNS-u a da nije kompletan idiot i kriminalac? :D

Retoricko pitanje, LOL :D

1000022683.jpg

Eeeee da. Bilo bi lijepo.

Mjesecima pratim šta se dešava, čitam na sve strane, pa i ovdje šta ljudi pišu, mišljenja. Ja sam iz Bosne i koliko sjećate se imali smo mi prije par godina regularne izbore. Narod se ujedinio da dođe do promjena i ja vam riječima ne mogu dočarati koju nam je nadu ta žena JT pružila, koji entuzijazam je zavladao. Uhvatilo nas je kao neko ludilo da ako se dignemo svi, da nam zaista konačno i može biti bolje. Džabe im bilo što su krali, namještali, džabe im dijaspora, i cijelo vrijeme rezultati koji su izlazili su ukazivali na poraz vladajuće stranke na sve strane. “Baja” je bio ko pokisla kokoš cijelo vrijeme i samo najednom počinje hinjski da se smije i osmjeh od uva do uva. Da, smije se čovjek vlastitom narodu, kao vidjećete vi. Objavljuje “baja” pobjedu, nikom nije jasno ni kako i mislim da su mnogi njegovi ljudi se iznenadili kako im je to uspjelo-da dobiju izbore koje su pred očima svih izgubili. U narodu muk, šok, nevjerica i razočarenje.

Pa evo vam i sad, kad su mediji počeli da izvještavaju da je pobjegao u bratsku zemlju i da se neće vratiti, mi narod otvoreno mu mašemo u leđa. Niko se nije nasekirao što ga nema, čak štoviše pojavila se ponovo nada da se bogdo neće vratiti. Kad je odbijena potjernica….šta vam to govori? Da nije kako federacija želi, kako mi želimo, već kako drugi hoće i određuju. Da li su u pitanju britanci, masoni, amerikanci….ko to više zna, samo je jasno da nam neko izvana diriguje i da mi tu ništa ne možemo. Ni “baja” nema kontrolu, niti može da radi šta hoće-a to što mu trenutno ide na vodenicu-to je zato što drugima tako odgovara.

Taj visoki predstavnik, pa to je smijjurija koja je to farsa za narod. To svađanje, vrijeđanje, a ovamo...bolje da ćutim.

Onda objavljuje se u medijima da se smanjuje nezaposlenost u RS. Naravno da nam se smanjuje kad svi masovno odlaze. U narodu depresija, neko tupilo, fakulteti nam zjape prazni...

Sad gledamo dešavanja kod vas. Studenti, entuzijazam, nada i volja u narodu da dođe do promjena. Djeluje dosta sve zbunjujuće, jer niko ne popušta, da konkretno i nema nekog pomaka, dosta je tu raznih interesnih frakcija, ali i da nekom izvana odgovara da se ipak sve talasa i krčka-što je evidentno. Ali, sa kojim ciljem? Narod jeste započeo, ali bojim se da više nije do AV, opozicije (koja rl jedva i da postoji), do studenata 1,2,3.0, naroda, već miriše da neko izvana (iza kulisa) trlja ruke i vuče konce i da će biti onako kako oni žele. Daj Bože da nije tako i da se fula u predviđanjima. Daj bože da vam se dozvoli, da ne stave šapu. Da ovom našem napaćenom narodu slijede bolji dani, pa da se i mi (ako ništa drugo) vašoj sreći poradujemo.
kada čovek shvati da bi promenio svet mora prvo da promeni sebe onda možda i bude nešto.
ovako samo se zamene glumci a scenario isti.
mada kad bolje razmislim ovo je kod nas ustvari normalno stanje (samo jačeg intenziteta), nenormaono bi bilo da lepo živimo i da se ne bavimo politikom :D

studenti su osobe koje razmišljaju svojom glavom (i koje ne možete kupiti i uceniti) i trenutno im je bitnije da se izbore za svoju bolju budućnost
prosta logika
Ne mozes kupiti studenta novcem jer u njegovom svetu novca nema. Kod njega dominira seks , droga , zurke..... nemojte misliti da ako je neko student da mozda nije iskvaren. To ne mozete znati. Sa studentima je najlakse manipulisati. Zato sto su u godinama kada misle da sve znaju i da sve mogu, a u stvari ne znaju nista i ne mogu nista.

Vladimiru Balaću, studentu sa najboljim prosekom na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i dobitniku Dositejeve stipendije, zabranjen ulazak na fakultet uz obrazloženje priglupe blokaderke koja je kao papagaj ponavljala da je Balaću "izglasano nepoverenje" na plenumu jer je bio u "Ćacilendu":

https://www.instagram.com/reel/DKRoFqVo3ir/?utm_source=ig_embed

Ovo je banana republika, ovde bi svako članstvo u tzv “plenumu” aktiviralo RICO zakon, a onda nikakvi CNN-ovi i zeleni levaci ne pomažu.

Vladimiru Balaću, studentu sa najboljim prosekom na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i dobitniku Dositejeve stipendije, zabranjen ulazak na fakultet uz obrazloženje priglupe blokaderke koja je kao papagaj ponavljala da je Balaću "izglasano nepoverenje" na plenumu jer je bio u "Ćacilendu":
А што овај пристојан свет носи те фантомке преко главе?
Kako se to radi u pravnoj državi, pa nek blokiraju ponovo, tj ukoliko im ne prilepe koju godinicu zabrane pristupa na 100 metara od ulaza:

Back