Stronghold

mrtvi gamespy mi ima neki konflikt sa sata hard diskom i njegovim silicon image-om -_-
chim ga instaliram i treba da napravim nalog na netu, izadje mi blue screen od death ...
^&%(#@*@$$()#$@(*#_!*($

Evo ti uputstvo za igranje Stronghold Crusader:
1.Skines Hamachi i instaliras(oko 800 kb je velik)
2.Kad udjes u Hamachi,idi na Create or Join Networks i ides na Join an Existing Network
3.U polje name ukucas:krstarica5
A u polje password:krstarica
I ides na join
4.Pokrenes Crusader,ides na Multiplayer,pa onda izaberes ono prvo na listi i ides na Host.
5.Onda se ja Join-ujem na tvoju igru i gotova parada.
P.S.
Ja igram obican Stronghold Crusader preko Hamachija(onaj sa jednim redom vojske).
ENJOY!

Swordemni su mnooogo spori pa sam batalio da ih pravim sad samo pikemene, macemane, shortbowmane pravim. Nikad ne pravim klasican zatvoren zamak vec stavim nekoliko round towera na prilazima, napunim ih shortbowmenima, inzenjerima sa vrelim uljem i magnogelom ili balistom na vrhu...`ajd da vidim da li moze neko to da probije jer sam tom odbranom odbijao njih 350 koje su njih troje skupili...

kad odbijes njih 1600 javi se...ja sam presao citav stronghold..!!1:think:

Pa imas stronghold 2 ali je tesko smece a takodje imas i dodatak za stronghold sa novim mapama........ Stronghold Crusader Extreme

Name: Stronghold Crusader Extreme
Manufacturer: FireFly Studios
Year of release: 2008
Genre: Strategy (Real-time) / Isometric
Language: English

Features of game:
- 8 new opponents
- 10000 soldiers simultaneously on a map
- It is optimised under Vista
- Possibility to treat soldiers
- Occurrence of two new buildings
- Occurrence of new units

STRONGHOLD 1 SAM DOKTORIRAO.PRESAO SAM CELU IGRICU.U ZADNjOJ MISIJI SE BORIS PROTIV SVIH SEM SNEJKA.IMAS JEDNU FORU.SVOJOM KUCOM ZA DRVA IM ZAGRADI KAPIJU I GARANTUJEM POBEDU!

Jaoj ljudi pa ja sam nekad po celu noc ostajo budan uz StrongHold Crusader,Super je igrica,nego mi dosadila pa je nisam igrao dugo,dvojka je dobra al je 10x bolji kec.Ako zelite dobru zabavu igrajte Stronghold Legends,tu imate veci broj vojnika cak imate i vrhunske gazde,imate carobnjake,Zmajeve,Dzinove,,sve zavisi koju vojsku birate...Pa napisite kakva je kad je probate ili ako ste je probali,sve u svemu zacin C... z:hi:

narode potrebna mi je pomoc....

registrovao sam se na Game Spy Arcade i hocu da igram Stronghold Crusader Multiplayer
ali nesto nece... lepo odem u neku od soba.. onaj glavni zapocne igru , meni lepo udje ali nikako da mi nadje server kako bih usao i igrao.... da mozda ne treba da se nesto podesi?

Može li neko da mi napiše tačan naziv ove igrice i nazive ekspanzija ili nastavaka, šta li već ima, i kojim tačno redom idu, da znam kojim redom ja da ih skidam. Hvala unapred :)

Stronghold (2d prva u serijalu, desava se u Britaniji)
Stronghold: Crusader (2d samostalni nastavak, ne treba prvi deo za instalaciju, desava se u pustinji)
Stronghold 2 (3d, dobra potcenjena igra samo nemoj je igrati a da ne instaliras patch 1.4)
Stronghold: Legends (3d samostaslni nastavak, isti endzin kao SH2 samo ova igra ukljucuje i mitoloska bica)
Stronghold: Crusader Extreme (nadgradnja Crusadera sa vecim brojem jedinica)

Back