Stronghold

Ma imam i ja njih osam, sa 30 novih mapa... Tu su: Onaj retardirani Francuz Filip (koga ja zovem Mimshi),Monah, Nindza, i jos neki turci...

Nisu losi ali voleo bi kad bi negde izbacili neku expanziju sa novim likovim, posto su ovi postali dosadni i znam im sve taktike...

Nazalost niko se vise nebavi igricama starim 6 i vise god (kao zbog lose grafike, iako je meni ovde graf extra) tako da slaba vajda...

Da nece izlaziti mozda neki novi deo?????

Ma imam i ja njih osam, sa 30 novih mapa... Tu su: Onaj retardirani Francuz Filip (koga ja zovem Mimshi),Monah, Nindza, i jos neki turci...

Nisu losi ali voleo bi kad bi negde izbacili neku expanziju sa novim likovim, posto su ovi postali dosadni i znam im sve taktike...

Nazalost niko se vise nebavi igricama starim 6 i vise god (kao zbog lose grafike, iako je meni ovde graf extra) tako da slaba vajda...

Da nece izlaziti mozda neki novi deo?????
Imash Legends,to ti je isto kao Crusader,samo namesto tih nindza i ostalih sto se prave u toj kuci,imash heroje npr.Merlin,Petcival...

Ma Legends nece biti nikad isti kao Crusader, prvo imaju tri frakcije koje su totalno suprotne...
Npr, kad dobijem one ledene, otkudam ih sve jer su nenormalno jaki, dok su ljudi bas slabi
(sta moze konjanik na jednog dzina koji rusi i zidove jednim udarcom)...

A i onih ostalih mitoloskih bica mi je pun K.... Valjda se danasnje generacije vise loze na to???

Back