Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naancy90:moj tatko je lik samo takav!Ide na sve techno zuraje, vikende provodi u igraonicama, opicen je skrooooz, druzi se i sa mojim drustvom, igra igrice sa mojim deckom kad ovaj dodje....loodilo!!!
cool 

) i ja mu tu kazem,a tek sto ti nemas,cak ni sa svojom rukom! Na sta keva krene da se cepa i kaze "ma prvo ce doci vlazni snovi" ..a jaaa MAMAAAAAA!! :shock: :shock: 
Bliznakinja:A ja juce sa kevom i burazerom u sobi,i sad mene nesto mali burazer zaebava kako nemam skladan sexualni zivot (debil) i ja mu tu kazem,a tek sto ti nemas,cak ni sa svojom rukom! Na sta keva krene da se cepa i kaze "ma prvo ce doci vlazni snovi" ..a jaaa MAMAAAAAA!! :shock: :shock:
:shock:Bliznakinja:A ja juce sa kevom i burazerom u sobi,i sad mene nesto mali burazer zaebava kako nemam skladan sexualni zivot (debil) i ja mu tu kazem,a tek sto ti nemas,cak ni sa svojom rukom! Na sta keva krene da se cepa i kaze "ma prvo ce doci vlazni snovi" ..a jaaa MAMAAAAAA!! :shock: :shock:
Bliznakinja:A ja juce sa kevom i burazerom u sobi,i sad mene nesto mali burazer zaebava kako nemam skladan sexualni zivot (debil) i ja mu tu kazem,a tek sto ti nemas,cak ni sa svojom rukom! Na sta keva krene da se cepa i kaze "ma prvo ce doci vlazni snovi" ..a jaaa MAMAAAAAA!! :shock: :shock:

Ma to je cudo kad krene verbalni obracun izmedju njega i meneSpeed E398:Dobar odgovor burazeru, a tek kevin komentar.....
Mozes misliti koliko sam se ja smejala...prvi put da je tako "spustila" svog sina jedincanaancy90::shock:![]()
![]()
![]()
smejala sam se sama u sobi do suza!!!!i dalje se smejem!!!
Buahahahha 
Sto se decka tice,KADA ZNA nista ne kaze,samo mora da zna da li izlazim sa njim,gde tju i kada se vracam (ali onda ona misli da zna istinu)