STROGOST RODITELJA

• Začetnik teme Začetnik teme _mis_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bliznakinja:
E pa moj zna samo da s3re (ne u bukvalnom smislu) i nista vise :P A ovako nije zainteresovan ni za sta :P
Jedina dobra stvar od njega je sto mi kupuje kredit :lol: :lol:

Pa moj cak ni to ne radi... kao sto sam rekla nije mi cak ni knjizicu pogledao na kraju polugodishta...A inace majka i cale mi nikada u zivotu nisu dali pare za kredit...

:( Jao Micika tesko tebi .... Ja ne bi mogao skupljati pare za kredu nema sta... Zato sam se ja obezbedio... :D Pitate se kako??? EEEE... Potpisao sam pretplatnicki ugovor sa telekomom na 12 meseci... koji cale placa :D:D:D:D:D Jes da po nekad kad dodje 1000din. racuna oce da me ubije, ali je sve to prolazno ;)

Inace moji roditelji su OK... Keva je malo strozija, ali osecajnija... Cale je dobar!!!

lord_tana:
:( Jao Micika tesko tebi .... Ja ne bi mogao skupljati pare za kredu nema sta... Zato sam se ja obezbedio... :D Pitate se kako??? EEEE... Potpisao sam pretplatnicki ugovor sa telekomom na 12 meseci... koji cale placa :D:D:D:D:D Jes da po nekad kad dodje 1000din. racuna oce da me ubije, ali je sve to prolazno ;)

Inace moji roditelji su OK... Keva je malo strozija, ali osecajnija... Cale je dobar!!!

Nemam sta drugo da kazem nego blago tebi...

Back