STROGOST RODITELJA

• Začetnik teme Začetnik teme _mis_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ni ja nemam oca,ali mi je zato mama carica,skidam joj kapu!nije da svojevremeno nije malo digla glas,a bilo je tu i po koja batinica,ali zato sam ja sada takva kakva jesam,na nista se ne zalim...uzivam u zivotu svim svojim plucima i savetujem i vama da uradite to isto.........kkkiiiiissssssssssssssssss

A ja juce sa kevom i burazerom u sobi,i sad mene nesto mali burazer zaebava kako nemam skladan sexualni zivot (debil :lol: ) i ja mu tu kazem,a tek sto ti nemas,cak ni sa svojom rukom! Na sta keva krene da se cepa i kaze "ma prvo ce doci vlazni snovi" ..a jaaa MAMAAAAAA!! :shock: :shock:

Bliznakinja:
A ja juce sa kevom i burazerom u sobi,i sad mene nesto mali burazer zaebava kako nemam skladan sexualni zivot (debil :lol: ) i ja mu tu kazem,a tek sto ti nemas,cak ni sa svojom rukom! Na sta keva krene da se cepa i kaze "ma prvo ce doci vlazni snovi" ..a jaaa MAMAAAAAA!! :shock: :shock:

Dobar odgovor burazeru, a tek kevin komentar.....

Bliznakinja:
:shock: :) :D :lol:
smejala sam se sama u sobi do suza!!!!i dalje se smejem!!!

sta ja da radim....nemam komunikaciju sa mamom nekih godinu dana...i pre dva dana smo se natovarile i ja sam je potpuno odbacila...ona inace zivi u bg-u, moji roditelji su razvedeni, i ja idem kod nje vikendom...medjutim, rekla sam joj da necu vise da idem i rekla sam joj da je ista ko njen otac koji je stvarno uzasan, ona ga mrzi i ne razgovara s njim godinama...vise ne razgovaramo, ali to nije bila svadja, kao, posvadjale se i ne pricamo, nego smo razgovarale i dosle do zakljucka da medju nama nema niceg normalnog i da smo sve srusile...ona sad stalno place, rekli mi baba i deda i meni je krivo zbog nje, ali ne mogu da je podnesem, stalno histerise, uvek je namrstena i leci svoje komplekse na meni....to sto me je rodila sa 18 i nije zavrsila srednju...STA DA RADIM???

Ja mislim da ne valja kada su roditelji previshe strogi,jer deca sa takvim roditeljima uglavnom naprave neke gluposti kasnije.Znam jednu devojku chiji roditelji nsu dozvoljavali da ima dechka pa je ona namerno nashla dechka i zatrudnela mlada.Ili ne valja da roditelji traze od dece da imaju sve petice u shkoli ,takvi kasnije popuste.Moji roditelji su umereni u svemu i ne mogu da se zalim.

Moji su bogami tesko strogi.Ja kad bih rekla ocu da imam decka,pao bi naglavacke.U grad me pustaju samo leti,ali s tim da ne smem da budem posle ponoci.Naravno sve petice se podrazumevaju,sto i ja zelim,ali oni ga preteruju!!!!!!!! Da mi nije moje tetke,mene bi drzali u kucnom zatvoru!

Mene pusta da izlazim smao vikendom,takodje ne duze od ponoci! Ali ja nemam tetku koja je u blizini... :( Sto se decka tice,KADA ZNA nista ne kaze,samo mora da zna da li izlazim sa njim,gde tju i kada se vracam (ali onda ona misli da zna istinu) :mrgreen:

Mene je jednom tata video sa deckom,drugaricom i drugom,ja onako zemljo otvori se,bio me blam,a tata kao "Ma kakav sam ja bio u tvojim godinama" ali zato me posle stalno zezao...uf! Inace zivim sa mamom,ali tata je puno blazi,mislim da bi mi on sve dopustio...

Back