Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Ja ko da ga nemamShinoda:Vi bar imate oca...![]()
Don't be sad Shinodice :***
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ko da ga nemamShinoda:Vi bar imate oca...![]()
Bliznakinja:Ja ko da ga nemam![]()
Don't be sad Shinodice :*** [/QU
I moj isto... samo jede i spava... ne zna cak ni u koju skolu idem a kamoli kakva sam presla...nit ga to interesuje....
tru calling::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
strasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ovako nije zainteresovan ni za sta
Kad_LupimLupim:A sta su radili majke vam!?
Te generacije nisu bile ni priblizno lude i naopake kao sto smo mi, pogotovo ne kao oni koji su odrastali u '90-tim![]()
Bliznakinja:E pa moj zna samo da s3re (ne u bukvalnom smislu) i nista viseA ovako nije zainteresovan ni za sta
![]()
Jedina dobra stvar od njega je sto mi kupuje kredit![]()
![]()
Jao Micika tesko tebi .... Ja ne bi mogao skupljati pare za kredu nema sta... Zato sam se ja obezbedio... DukeofSerbia:Тако је. Осим што су биле "заражене" Титом и социјализмом.
lord_tana:Jao Micika tesko tebi .... Ja ne bi mogao skupljati pare za kredu nema sta... Zato sam se ja obezbedio...
Pitate se kako??? EEEE... Potpisao sam pretplatnicki ugovor sa telekomom na 12 meseci... koji cale placa
Jes da po nekad kad dodje 1000din. racuna oce da me ubije, ali je sve to prolazno
Inace moji roditelji su OK... Keva je malo strozija, ali osecajnija... Cale je dobar!!!
DukeofSerbia:O тој теми се расправља на Политици. Не желим да Близнакиња удари катанац.
Bliznakinja:Bravo Duke,pocinjes da kapiras![]()
![]()
Bliznakinja:
E tvoj tatko je cool!!!naancy90:moj tatko je lik samo takav!Ide na sve techno zuraje, vikende provodi u igraonicama, opicen je skrooooz, druzi se i sa mojim drustvom, igra igrice sa mojim deckom kad ovaj dodje....loodilo!!!
Koja je igra u pitanju?Bliznakinja:Moj cale se vec godinu dana bez prekida zamajava sa jednom online igrom.Covek ne spava zbog toga...udaren je u glavu nacisto![]()