- Poruka
- 69.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sećam se da li sam ga već pominjala
Naravno da je Giljermo del Toro po stripu radio filmove
Ali postoji i animirani koji jer radio baš Minjola
![]()
Meni valjaJedino sam gledao film i, onako, umereno zabavan. Nikad mi palo na pamet da pročitam, valja li šta?
Rosinski koji je radio Torgala?
Ja od Bonelija najviše volim Martija MisterijuNejtan Never, posle Martija Misterije moj omiljeni Boneli junak (iako moram da priznam da nisam baš imao prilike da ga čitam toliko kao Martija i u onoj meri u kojoj bi voleo).
Inače preporučujem one krosover priče Nejtana Nevera i Martija Misterije zaista su odlične, zasad su izašle 3 njihove zajedničke krosover priče i zaista sve 3 su odlične, pogotovo ova poslednja "Tajna baze Drugde", inače MM & NN je verovatno najbolji krosover koji sam ikada pročitao, obični to mešanje i spajanje likova iz različitih serijala i univerzuma i to krosoveri obično ispadnu sranje i retko kad ispadnu dobri ali ti krosoveri Nejtana i Martija su zaista sjajno ispali i nimalo ono isforsirano ili besmisleno, zaista sve preporuke.
Nego valjda i sledeći broj u ediciji Obojeni program biće novi krosover MM & NN, ono očekujem još jednu zanimljivu priču, a mislim malo kasnije (možda za par meseci) stiže i neko tvrdokoričeno, kolekcionarsko izdanje sa njima dvojicom.
![]()
Inače i naslovnica baš super izgleda.![]()