Sada sam procitala celu temu, svaka cast! WW ume lepo da isprepada coveka, ali takvim ljudima sam uvek vise verovala nego blagim i finim. Pa niko ti nece pomoci ako te malo ne prodrma!! 
Samo mislim da si preterala s Acom!!! Decko je jos mlad i vezan za roditelje, te zavisan od njihove paznje i ljubavi. Ja tek izasla iz te faze (s posledicama naravno) i jos mnogo ljudi koje poznajem. Aco, samo treba da shvatis da su svi roditelji kreteni, manje ili vise. Moras ih prihvatiti, ne mozes ih promeniti. Postuj neka manja pravila moci ces da krsis veca. Za selidbu si skroz u pravu, znam mnoge ljude koji su se junacili da ce se sami izdrzavati i zavrsiti faks, pa se vratili kuci podvijenog repa. Naravno da je i to moguce, ali sigurno je teze nego spavati u cistoj posteljini i imati svakog dana rucak na stolu. Sto manje vremena provodis u kuci bice ti lepse. Citaonice su super mesta za druzenje i za ucenje. Sto se ucenja tice znam tacno o cemu pricas, i kad osetis pad koncentracije, iskuliras ucenje, legnes, zatvoris oci....petnaestak minuta, probas opet, ako ne ide....ides da igras kosarku. Ali posle par puta pali 100%. Nikom na faksu ne cvetaju ruze stalno. Ja sam skoro diplomirala, i znam svoju pricu i price drugih studenata. Mozda si se zeznuo s faksom, mozda nisi. Svakog to pitanje muci, ali dok ne prestanes da se svetis roditeljima na svaki moguci nacin, neces nista shvatiti. Preuzmi odgovornost na sebe za ucenje, za prijatelje. Pusti selidbu! Nemas ti pojma kroz sta se prolazi kad zivis sam. S obzirom koliko si (jos uvek) neodgovoran to ti nikako nece pomoci, to je ko sto je WW napisala dodatni stres. A taj problem s prijateljima....teziste drustva ti se menja, odrastanje, sazrevanje, svako krece svojim putem... Ako mislis da su svi ljubomorni na tebe, VARAS SE. Sigurno ima onih koji nisu. Isto tako ima ljudi sa kojima mozes da budes iskren. To sigurno!!!! Samo treba da ih otkrijes. 
Zao mi je sto se tako osecas, gubis vreme!! Sigurno bi ti pomoglo da ISKRENO porazgovaras sa nekim, jer sve to sto prozivljavas ostavlja posledice na mentalno zdravlje. Srecno!