stevi 82
Zainteresovan član
- Poruka
- 496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stevi25:Da li strelice sa foruma imaju neka ljubavna iskustva sa Ovnovima ? Ako imaju neka pisu...Ja sam inace Ovan/Rak i svidja mi se duze vremena jedna strelica, ali nikako da joj pridjem, jer sam malo stidljiv. Inace, toliko su mi harizmaticne da jednostavno ne mogu da im odolim...
![]()

stevi25:Nisam još, ali smo se nedavno dopisivali malo sms porukama i tako..Saznao sam da joj se sviđam, to jest simpatičan sam joj, ali eto nikako da skupim hrabrosti.
Uglavnom, imam u planu...
![]()
Da ti ne bi ''pobegla'' ALTEC:ooooo....evo je mama strela...mislim....da se zna ko je stvorio ovu temu za nas
e da....diplomirao sam pre dva dana![]()
Čestitam...nek' je sa srecom!ALTEC:ooooo....evo je mama strela...mislim....da se zna ko je stvorio ovu temu za nas
e da....diplomirao sam pre dva dana![]()

stevi25:Da li strelice sa foruma imaju neka ljubavna iskustva sa Ovnovima ? Ako imaju neka pisu...Ja sam inace Ovan/Rak i svidja mi se duze vremena jedna strelica, ali nikako da joj pridjem, jer sam malo stidljiv. Inace, toliko su mi harizmaticne da jednostavno ne mogu da im odolim...
![]()
BikLav:Zasto su strelci (bandaljerosi) tako pogubni za bikove ?![]()