Strelac

Da li strelice sa foruma imaju neka ljubavna iskustva sa Ovnovima ? Ako imaju neka pisu... ;) Ja sam inace Ovan/Rak i svidja mi se duze vremena jedna strelica, ali nikako da joj pridjem, jer sam malo stidljiv. Inace, toliko su mi harizmaticne da jednostavno ne mogu da im odolim... :D

stevi25:
Da li strelice sa foruma imaju neka ljubavna iskustva sa Ovnovima ? Ako imaju neka pisu... ;) Ja sam inace Ovan/Rak i svidja mi se duze vremena jedna strelica, ali nikako da joj pridjem, jer sam malo stidljiv. Inace, toliko su mi harizmaticne da jednostavno ne mogu da im odolim... :D

Jesi li joj prisao do sada...? :)

Nisam još, ali smo se nedavno dopisivali malo sms porukama i tako.. :) Saznao sam da joj se sviđam, to jest simpatičan sam joj, ali eto nikako da skupim hrabrosti. :D Uglavnom, imam u planu... ;)

stevi25:
Nisam još, ali smo se nedavno dopisivali malo sms porukama i tako.. :) Saznao sam da joj se sviđam, to jest simpatičan sam joj, ali eto nikako da skupim hrabrosti. :D Uglavnom, imam u planu... ;)

Nemoj joj sve direktno odmah crno na belo i da dramis ti si meni ovo i ono i ovakva i onakva... :) Da ti ne bi ''pobegla'' ;)

strelacnu9.gif

Спавајте лепо и сањајте Стрелице! :wink:

ALTEC:
ooooo....evo je mama strela...mislim....da se zna ko je stvorio ovu temu za nas:)
e da....diplomirao sam pre dva dana :)

Оооо лепо! Честитам! :-)

П.С.Ја само погледам с времена на време, видим добро сте, лепо се дружите... :-)

stevi25:

Moj dragi je Ovan/Strelac, a ja Strelac/Rak.
Kad se volimo onda je to najače na svetu, ali gad nam se suprotstave mišljenja....
Jako vatreno u svakom pogledu...

Back