Strelac

ma neee.....nego ih nekad mrzi da traze zicu...il' odmah ili batali :)

a dobro strelcevi (a i vi ostali koji na obozavate :) ) jeste li imali nekad osecaj da ste svemocni, sve vam ide od ruke u svakom pogledu, a onda TUP!...krene naopako i NISTA ne mozete da ucinite da se spreci sunovrat...

e to se mani upravo desava...

da li su zvezde krive? :)

Cao Strelcevi i Strelice,
evo i ja da se ukljucim.Meni kao Strelici,odgovaraju Jarcevi,zato sto su neuhvatljivi,cudni i jedinstveni,pa mi male Strelice volimo da ih osvajamo.Pozitivna iskustva sa Bikovima,kojih se brzo zasitim.Sa lavovima mi je nesnosljivo..ni sa njima,ni bez njih.A rakovi su emotivci,koji daju podrsku i sigurnost,kada strelice rese da se primire.Sa rakom sam "kao kod kuce"
Pa sada,neznam koliko se slazete...
Veeeeeeee`iki pozdrav za sve vas

Стрелац

Нежно и опасно
Лице љубави
Појавило се преда мном једне вечери
После веома дугог дана
Можда је то био стрелац
Са својом стрелом
Или још боље музичар
Са својом харфом
Не знам више како
А не знам ни више ништа
Све што знам
То је да ме је ранило
Или својом стрелом
Или својом песмом
Све што знам
То је да ме је ранило
Ранило у срце
И за свагда
Врела је ох сувише врела
Рана љубави

Жак Превер

"Ovaj znak karakterishe veliki idealizam
i entuzijazam. Medjutim, njihov jak mentalitet ponekad
ih navodi na izbor brachnog partnera iz naizgled valjanih razloga,
za koje se ne mozhe ochigledno utvrditi da su chvrsti.

Mozhda najgori partner za Strelca je osoba uskih i ogranichenih pogleda.

Ovakav brak izopachuje se u sarkazam,
svadju i opshtu nesretju, koja ponekad dovodi do razvoda.

Ipak, pod uslovom da Strelac nije previshe sputan i ogranichen,
brak je srazmerno zadovoljavajutji i ne karakterishu ga ekstremi bilo koje vrste."

"Ljubav, seks, astrologija"
Vivijen Robson,
strana 34.

Savet za Strelcheve za mesec Septembar 2007.:

"Chinjenica je da podrshku ne nalazite lako, ali je isto tako chinjenica da vam podrshka i pomotj - nisu ni potrebni! Oslonite se na svoje resurse i napravite te radikalne korake na koje se odavno spremate! Sredina meseca obetjava vrlo povoljne prilike za akciju svakog tipa."

AstroLogos,
Septembar 2007, broj 66

Ja na svakoj temi mirodjija...

Posto je ovde sve o strelcovima, mozda neko zna i da mi odgovori na ovo pitanje -

ja dupli strelac, ona vodolija-jarac, ali ne znam da li sam ja to dobro izracunao...

Ako je tako, kakva je to kombinacija? Missim, dok je trajalao izgledalo je kao bajka, a prekinulo se bez objasnjenja (mada, o.k., nije da nije bilo nekih razloga, ali nijedan od njih nije kasnije realizovan...).

:roll:

"STRELAC
Dinamika dogadaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne možete ocekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da jasno definišete svoje poslovno-finansijske ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima, priliku koju imate treba posmatrati u dugorocnijoj perspektivi. Neophodna Vam je necija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Nakon velikog zalaganja usledice i dobra satisfakcija, neophodno je da se nalazite u toku važnih dogadaja. Obratite pažnju na razlicite mogucnosti koje proisiticu iz susreta sa nekim uticajnim osobama. U periodu od 19. septembra, ocekuju Vas dobre mogucnosti i prilika da unapredite svoje poslovne planove. Neko ce Vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je da prihvatite nove ideje i pozitivan trend. Zracite pozitivnom energijom i neko pobuduje Vašu emotivnu pažnju, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u razlicitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ogranicavanja. Na srecu, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugacijim ocima, što deluje podsticajno na zajednicki život. Znaci pažnje ili nežnosti ucvršcuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevazidete svoju emotivnu dilemu. Sreca je dostižna i proizilazi iz zajednickih bliskosti, neko ce Vam pokaziti da postoji lepši i srecniji pogled na svet koji Vas okružuje. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u desetom, uz upliv Merkura u jedanaestom i Venere u Vašem devetom polju, donosi posebnu privilegiju u poslovnim odnosima i mogucnost da ostvarite veliki uspeh na razlicitim stranama ili na putovanjima. Posebne privilegije dobijate prisustvom Jupitera i Plutona u svom sazveždu. Važno je da se orijentišete ka dugorocnim ciljevima i da »investirate« u buduce planove koji imaju vrednosno znacenje. Potrudite se da Vaša sreca potraje što duže"
atrolook sajt..

Tako kazu za nas...mozda mangupi i lazu, ko ce ga znati :)

Zex:
Ja na svakoj temi mirodjija...

Posto je ovde sve o strelcovima, mozda neko zna i da mi odgovori na ovo pitanje -

ja dupli strelac, ona vodolija-jarac, ali ne znam da li sam ja to dobro izracunao...

Ako je tako, kakva je to kombinacija? Missim, dok je trajalao izgledalo je kao bajka, a prekinulo se bez objasnjenja (mada, o.k., nije da nije bilo nekih razloga, ali nijedan od njih nije kasnije realizovan...).

:roll:

Verovatno je kriv taj Jarac.. On nikada ne spava.
Za razliku od samih znakova, Vodolije i Strelcheva,
taj Jarac, koji automatski govori o 7. kutji u Raku,
mada ne mora da znachi, ochekuje malo vishe romantike,
mazhenja i toplih rechi..
Verovatno si ga (Jarca) izazvao ljubomorom.. :wink:

jupiterica:
I ja sam vise skorpija nego strelac :D Tako mi je jednom jedna devojka rekla posmatrajuci moju kartu.. CAK mi je i venera u skorpiji :D hehehe.. nego, sve je to u nekoj meri individualno ali moj strelac ne voli previse da se mesam u njegov zivot.. znaci da se previse interesujem za njegov zivot iako smo dosta u vezi.. i uvek kaze da je razlog tome sto ne zeli kada je sa mnom da prica o svojim problemima i da me jednostavno muci njima.. ali ja nisam takva - ja MNOGE stvari zelim da podelim sa njim.. i nadjem razumevanje sa njegove strane.. sve u svemu, meni najvise smeta to sto je reeetko romantican.. i sto ne volim kada je pored mene a misli su mu ko zna gde i mozak mu radi 200 na sat.. znaci u stanju je da ne slusa.. a za sex energiju se slazem.. vrrrlo ga zaboli odbijanje.. i ocekuje da mu se sve uradi sto mu prija psihicki i fizicki - istog trenutka.. zelim da bude upucen u sve sto mi se desava.. i on to voli da cuje sto je jako zanimljivo ali isto ne zeli da daje.. eto.. ako se setim jos necega, pisem :D

a i hvala ti, Butterflies And Hurricane

pozdrav, koleginice ;) i bice sve ok! laskaj mu malo, to pali i kod lavova! srecno!
Hehehe,citam ove reci i ko ga gledam svog decka / Strelca....Isto,isto.isto....A ja sam inace Lav....volimo se mnogo,i ima mnogo strasti ali kad smo u svadji onda je pravi haos,verovatno zbog nase obostrane vatrenosti.

Strelac i Lav

Odnos ova dva znaka pun je topline i razumevanja. Strelac je mirniji i rado tje Lavu prepustiti vodetju ulogu.
Galantan i vedar, on sa sobom donosi dobro raspolozhenje. Ne komplikuje zhivot suvishnim sitnicama. Drushtven je i sklon koketeriji, shto mozhe iznervirati Lava.
Medjutim, ovi partneri tje se brzo dogovoriti i prevazitji ljubomoru. Strelac nije tvrdoglav,
i ako mu izlozhite dobre razloge promenitje osobine koje mogu da izazovu nesporazume.

"Uporedni horoskop",
Kolundzija Gordana,
str. 28

E i ja da se javim u club... Inace, moja kombinacija je Strelac/Bik... Primecujem da pocinjem da bivam pasivna i lenja, cesto neraspolozena... Da li mi sad to mozda onaj Bik preovladjuje ili...? A bila sam tipicni predstavnik Strelca-uvek otvorena, za akciju, entuzijasta... Ne znam sta mi se desilo :( Necu ovog Bika u podznakuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. Imam 20 god., pa je l' moguce da mi podznak vec dominira? Bila bih zahvalna na nekom odgovoru...

StoRmyGirl:
Strelac i Lav

Odnos ova dva znaka pun je topline i razumevanja. Strelac je mirniji i rado tje Lavu prepustiti vodetju ulogu.
Galantan i vedar, on sa sobom donosi dobro raspolozhenje. Ne komplikuje zhivot suvishnim sitnicama. Drushtven je i sklon koketeriji, shto mozhe iznervirati Lava.
Medjutim, ovi partneri tje se brzo dogovoriti i prevazitji ljubomoru. Strelac nije tvrdoglav,
i ako mu izlozhite dobre razloge promenitje osobine koje mogu da izazovu nesporazume.

Potpisujem, iz mog iskustva, zaista odlicna kombinacija, mislim da se ta dva znaka medjusobno dobro kapiraju!!!

TashaaAAa:
Hehehe,citam ove reci i ko ga gledam svog decka / Strelca....Isto,isto.isto....A ja sam inace Lav....volimo se mnogo,i ima mnogo strasti ali kad smo u svadji onda je pravi haos,verovatno zbog nase obostrane vatrenosti.

Šta reći ;) I dalje je sve tako kako je napisano... Ali, s druge strane, ponovo mi je sve savršeno iako je užasno što može tako da ćuti i onda sve mislim da nešto muti :) Mi se svađamo zbog gluposti uglavnom, kada se ne skapiramo ili ne ispadne nešto kako želimo u datom trenutku... Trenutno najviše zbog neke moje lenjosti i pasivnosti, kao što je spomenula mamaroze... Zna se da strelčevi ne vole takve ljude u svom okruženju, ali mene nešto opasno drma poslednjih mesec dana...

Back