Strelac

Gde si kozo kuco stara :)
eeee.....zaludeo sam se za jednu kozu...od skoro...iiiii...fina devojka, bas na mestu..nego...uffff...tsraija od mene...a ja to ne volim...al bas fina kozica....
ne znam sta sam hteo da kazem :))

Ja obožavam Strelce...
Ne znam da li je to zato što sam u suštini facinirana Strelčevima i njihovom otvorenošću i iskrenošću, ili zato što sam ja jednostavno Strelac ...
A i iz svog ugla gledanja i moje takozvane ličnosti mogu reći da ovo što je ispisala STRELA na prvoj stranici, u prvom postu je apsolutno tačno !

I još jedna osobina je neminovana - MNOGO BRZO PRAŠTAMO, BRE !
Nismo zlopamtila, i to je dar.

Inače, ja jako dobre odnose i jake veze, bilo prijateljske, ljubavne ili drugog karaktera, imam sa Škorpijama, Blizancima, Ovnovima, Ribama i Rakovima ...

Averziju imam prema Bikovima i Devicama ...

Ah, da, gotivim i strašno Vodolije ... :D

Da se ne ponavljam ali kad sam vec ovde u komsiluku da jos jednom overim...Eto i ja mnogo mnogo volim Strelceve pogotovo muskoga roda :D
Jednostavno poseduju neku magicnu harizmu i sav taj njihov zivot u fazonu hedonizma jednostavno pleni...valjda zato..ah a tek muski... :lol:
Jadna ja....

_LePrShAvA_:
I još jedna osobina je neminovana - MNOGO BRZO PRAŠTAMO, BRE !
Nismo zlopamtila, i to je dar.

Eee... A stradam zbog toga sto nisam zlopamtilo i sto brzo prastam! Danas sam besna jako i drzi me par casova i onda kada mu cujem glas nema sanse da treniram strogocu :D A tek kada ga vidim... Samo sebe zezam, nista drugo...

A i Blizanci su mmm ;)

Samantha Jouns:
Volim i ja STRELCEVE JAKOOOOOOOOOOOOOOOO samo sto mi je jedan slomio srce,..od tad ne mogu da se zaljubim niti da imam bilo sta normalno.....sve gledam kroz njega i trazim jos uvek njega.......PMS :(:(:(:(

Zasto da se zaljubis kada ti to i ovako nije bio cilj ? Nego pazi ovako dali ti znas da vozis rolere, uzeo sam od komsinice neke da izucim tu rabotu da bih posle lakse naucio da vozim slincuge .Istina nisu neki i fali par tockova ali to su sitnice :razz: . Ako znas da vozis tu djavolju napravu budi dobra da mom visocanstvu das koji cas ;) .

Sta je bilo strelcevi?
Uvukli ste se u svoju hedonisticku ljusturu od kad je pocelo leto, pa nemate vremena za ostale aktivnosti :)
Abrakadabra, ova tema opet postaje aktivna :)

adventur:
Zasto da se zaljubis kada ti to i ovako nije bio cilj ? Nego pazi ovako dali ti znas da vozis rolere, uzeo sam od komsinice neke da izucim tu rabotu da bih posle lakse naucio da vozim slincuge .Istina nisu neki i fali par tockova ali to su sitnice :razz: . Ako znas da vozis tu djavolju napravu budi dobra da mom visocanstvu das koji cas ;) .

Neverovatno....svi su isti :D

Da rezimiramo, nabacio sam par hematoma //nista ozbiljno :-D // ali jos necuh odgovor na moje pitanje.Izgleda da cu morati da potrazim neku kvalifikovanu cicu koja zna upravljati ovim djavoljim tockovima.Sobzirom da je leto nece biti tesko naci jednu....ma sta jednu dve i nema greske :-P .

adventur:
Da rezimiramo, nabacio sam par hematoma //nista ozbiljno :-D // ali jos necuh odgovor na moje pitanje.Izgleda da cu morati da potrazim neku kvalifikovanu cicu koja zna upravljati ovim djavoljim tockovima.Sobzirom da je leto nece biti tesko naci jednu....ma sta jednu dve i nema greske :-P .

Ne znam ja da baratam tom opremom,.....da su klizaljke u pitanju onda bih moglo....ili plivanje i skijanje,.... :D:D:D

Back