jupiterica
Obećava
- Poruka
- 93
immph:@jupiterica - moja mama je strelac , al se njoj nista ne pogadja , ona je u podznaku skorpija , jel imas nesto o tome? 8)
mogu valjda negde pronaci... ne znam... moguce da je tvrdoglava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
immph:@jupiterica - moja mama je strelac , al se njoj nista ne pogadja , ona je u podznaku skorpija , jel imas nesto o tome? 8)
ALTEC:Gde si kozo kuco stara
eeee.....zaludeo sam se za jednu kozu...od skoro...iiiii...fina devojka, bas na mestu..nego...uffff...tsraija od mene...a ja to ne volim...al bas fina kozica....
ne znam sta sam hteo da kazem)
Draga Samantha....toga se i ja bojimSamantha Jouns:Volim i ja STRELCEVE JAKOOOOOOOOOOOOOOOO samo sto mi je jedan slomio srce,..od tad ne mogu da se zaljubim niti da imam bilo sta normalno.....sve gledam kroz njega i trazim jos uvek njega.......PMS![]()

E Jbg sad....nemoj da se bojis...Nisu svi isti.Ekonomistkinja:Draga Samantha....toga se i ja bojim![]()
_LePrShAvA_:I još jedna osobina je neminovana - MNOGO BRZO PRAŠTAMO, BRE !
Nismo zlopamtila, i to je dar.
Samantha Jouns:Volim i ja STRELCEVE JAKOOOOOOOOOOOOOOOO samo sto mi je jedan slomio srce,..od tad ne mogu da se zaljubim niti da imam bilo sta normalno.....sve gledam kroz njega i trazim jos uvek njega.......PMS![]()
adventur:Zasto da se zaljubis kada ti to i ovako nije bio cilj ? Nego pazi ovako dali ti znas da vozis rolere, uzeo sam od komsinice neke da izucim tu rabotu da bih posle lakse naucio da vozim slincuge .Istina nisu neki i fali par tockova ali to su sitnice :razz: . Ako znas da vozis tu djavolju napravu budi dobra da mom visocanstvu das koji cas.
Kozica...nego staALTEC:ooo, vidi kozicu
je'l tako da nas jos uvek volis?![]()
adventur:Da rezimiramo, nabacio sam par hematoma //nista ozbiljno :-D // ali jos necuh odgovor na moje pitanje.Izgleda da cu morati da potrazim neku kvalifikovanu cicu koja zna upravljati ovim djavoljim tockovima.Sobzirom da je leto nece biti tesko naci jednu....ma sta jednu dve i nema greske :-P .