Ekonomistkinja
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..da ga delim,a to NE Nikako! A isto tako ne bi volela ikoga vezati za sebe okovima..mislim svi mi volimo svoj stepen slobode ( a izgleda Strelcevi ponajvisemarye:ne nikako i kad mislis da si ga uhvatila on ode.jednostavno njega mozes uhvatiti ali tesko zadrzati.sem ako neces da ga dijelis,na daj boze![]()
marye:iz mog iskustva.pesko je sa strelcevima.neuhvativi su,nedaju se,ne vole vezivanja
A kakoda odustanem..prosto nemogu da mu odolim,a i nije sto nemogu da mu odolim nego sto se ne predajem tako lako..to mi ne daju ovi moji rogoviSamantha Jouns:Moj savet odustani od Strelca,.....pogotovo ako si rogat znak,...nema sanse...samo ce ti slomiti srce kao meni...znam imam iskustva sa strelcevima...evo pogledaj malo prethodne strane ove teme..da vidis kako su me tesile Strela, Mady, Neptunijanka,...a ja Bik...![]()
Nije da ni jedna nece..evo ja jos nisam odustala od svog Strelca (treba da je srecan zbog te cinjenice jer ce malo po malo zenski rod da odustaje od takvih pustolovaALTEC:zene, ocrniste mi znak!
a sta cemo mi jadni strelcevi ako nijedna nece sa nama?..da jurimo strelice? malo je kume..
Ekonomistkinja:A kakoda odustanem..prosto nemogu da mu odolim,a i nije sto nemogu da mu odolim nego sto se ne predajem tako lako..to mi ne daju ovi moji rogovi![]()
E..to se i ja bojim..da ne izgubim i to prijateljstvo..bila bi to prava steta!Samantha Jouns:Pa pazi samo...ja sam mog tako jurila i jurila i jurila i na kraju vise nismo ni prijatelji a kamoli nesto vise,.....
Ekonomistkinja:A opet kako da znam sa kojim gestovima i situacijama da ga ne povredim i u najgorem slucaju oteram?..Samantha help!?
U pravu si...situacija je bas takva!Samantha Jouns:Samo nemoj da ga gusis svojom ljubavlju i svojom zeljom da se stalno vidjas sa njim...
Ako zelis da ga dobijes moras mu dati slobode jer je jakoo voli...kako bih on mogao da ti se vrati...