Strelac

Стрелац - Вага

Отворен према другима он стално покушава да разуме. Увек брине за опште добро,
има неограничену толеранцију и осећај за правду. Стално одмерава "за" и "против",
афективно и лојално. Он је велики дипломата и нема му премца уколико жели да вас
убеди да треба да делите његово мишљење. Он је невероватно дружељубив, неспособан
да живи сам и мора стално да се потврђује пред другима. Врло је осетљив и често
несхваћен.
У љубави Вага је ватрена. Вага је нестрпљива, прибрана, увек насмејана, шаље вам
цвеће и никада се не љути на вас. Чак може и да вас нервира његова опсесија да по
сваку цену представи све у најбољем светлу. Ако хоћете да му се допаднете предложите
му одлазак на трке или у неку галерију. Али ако му будете понудили живот у стилу кућа-
посао, побећи ће од вас главом без обзира.

Plava Bilja:
Kad se sretnu Devica i Strelac, jedno mora da se odrekne svog znaka :wink:

Е то је апсолутно тачно. Имам један такав случај у окружењу, па видим да то веома тешко иде, али ипак јако дуго су заједно...

E pa nije tako.Ja sam Strelac a moj dragi je Devica.Slazemo se odlicno.On je malo povucen i zatvoren a ja sva transparentna.Imam veliku podrsku od njega sta god da radim.Jedino je malo vise ljubomoran ali nesto mora, zar ne.

Стрелац - Шкорпија

Она се не упушта у дружење са било ким; њена дружељубивост се лако може претворити
у мржњу. Шкорпија је независна, храбра, идеалиста, амбициозна. Њен циљ је да живи слободно и неспутано. Она трага за непокорнима и борбенима. Увек тежи да промени
тренутно стање и увек се супротставља свему што води баналности и досади. Шкорпија
је увек за корак напред.
Што се тиче љубави, Шкорпија је увек за! Страст јој помаже да се не ухвати у замку свакодневице. Да бисте придобили Шкорпијину наклоност морате проникнути у њена најзагонетнија расположења, предложите јој посете тајанственим и егзотичним местима,
а ако хоћете да је удаљите причајте јој о себи и својим проблемима.

За све Стрелчеве мали подсетник, од 6 стране почела сам да пишем о Стрелцу и његовим подзнацима, остало је још 4 подзнака о којима ћу у наредним данима писати.

snowflower:
Pozdrav svim strelcevima!!! Da li moze neko da mi kaze nesto o Z-lavu i M-strelcu? Kako se slazu? Hvala unapred!!

Претпостављам да си ти Лавица, па ћу ти написати нешто о мушкарцу Стрелцу, па ти види да ли ти одговара или не.

Он је динамичан, авантуриста нежан и шармер. Овај кентаур биће увек млад духом који ће увек имати потребу за покретом. Његова путовања биће више менталног него физичког карактера, а душевна храна ће му бити најважнија. Његова животна девиза је реченица чувеног француског писца, исто тако Стрелца, Пола Елијара:"Нигде нам није тако добро као другде". Мушкарац Стрелац је опчињен тиме. У послу његова проницљивост му помаже да дође до генијалних идеја.
Стрелац је увек спреман за љубав ако га не затворимо у четири зида. Са њим ћете истраживати живот са одушевљењем. Он је отворен и прихватиће без поговора вашу потребу да будете сами и поштоваће вашу слободу. Са њим сигурно нећете запасти у монотонију. Он ће вас увек продрмати. Мушкарац рођен у овом знаку тражиће жену која ће га стабилизовати, "средити" неред у коме он живи и која ће унети мало практичног духа у његов живот. Као и сви ватрени знаци он трага за женом која би се бринула о њему, а с друге стране не подноси када неко претерано брине о њему. Међутим, ту сигурност налази једино у себи, јер је сигуран једино када се повлачи у себе. Не треба заборавити да су у њему сједињена два бића: чињеница да не може остварити своје љубавне снове често га доводи дотле да проведе живот сломљеног срца....
Ако га разумете, немојте рушити његове снове, постаните његова љубав, његова пријатељица. Умеће да буде великодушан према вама у својој дирљивој наивности и романтичном пријатељству. И на крају, његово духовно богатство заслужује да се борите за њега.

Strelo,hvala ti puno!da,ja sam lavica pa me zanimalo...svidja mi se dugo taj jedan STRELAC,ali nikako da ga "protumacim" onako kako treba!!! jos jednom hvala!!! Pozz i tebi i svima

Ћао Стрелчеви, одох ја у Грчку, а ви пазите шта причате овде и шта радите у стварном животу... Одохххх...

Cao ljudi... ja sam STRELAC u horoskopu i prosto OBOZVAM ovaj znak... u glavnom sta sam saznala o njemu se svodi na isto... da je sav sasav, uvek pozitivan, pun optimizma, ide iz krajnosti u krajnost, pravedan, zivi u masti, ostaje dete u duzi, kreativan, ne pati u ljubavi, ali kada nadje pravu osobu voli ga do kraja zivota, uvek kaze istinu i nekad se previse ispali, voli sve oko sebe, svima pomaze pa nekad ispadne naivan, da zbog uticaja jupitera ima taj osecaj elegancije, ono ponasanje kraljeva... ja se najbolje slazem sa skorpijom, devicom, blizanci... ali jarcevi, ovan, vodolija.... HAOS...
POZ svima :)

Obožavam Strelce u svim agregatnim stanjima, i kao ljubavnike i kao prijatelje/prijateljice, i kao šefove... Uvek sam imala dobru saradnju s njima, iako su se skoro svi ostali žalili na njih.
Veeeliki kiss od Vodolije/Ovna!!!

kylie&raca:
aj ti meni reci kako da zavedem strelca.ja sam blizanac.

Буди опуштена, природна, не причај превише, још ако волиш животиње, природу, путовања, ако си спортски тип, Стрелац је твој...

Strela:
Буди опуштена, природна, не причај превише, још ако волиш животиње, природу, путовања, ако си спортски тип, Стрелац је твој...

Pravi savet, nemoj brbljati non - stop jer strelci vole da i njih neko slusa... ;)

Strela:
Стрелчеви јел планирате неко путовање, летовање?

Ne planiram jer smo moj dragi i ja vec imali jedno lepo putovanje krajem aprila i ispucali se materijalno , uzput jos neke vece troskove od pocetka godine tako da cemo leto provesti u Bgdu... :-| ;)

baki 75:
Ne planiram jer smo moj dragi i ja vec imali jedno lepo putovanje krajem aprila i ispucali se materijalno , uzput jos neke vece troskove od pocetka godine tako da cemo leto provesti u Bgdu... :-| ;)

Није лоше ни у Бгду, ако Ада, Лидо и базени буду функционисали како треба. :lol:

Samantha Jouns:
A jel ima neko iskustvo u odnosima Bik - Strelac? ovde sam videla sve znakove osim ova dva:(:(:(

Саманта ево књишког одговора на твоје питање.

Ваша два знака биће пре повезана пријатељством него љубављу. Ви имате доста заједничког, али и различитог, што доводи до неразумевања у заједничком животу или у некој једноставној пролазној вези.
Бик је врло непокретан, заљубљен у своје навике и везан за своје ствари. Највише воли кућу. Он се врло брзо веже за места и људе. Стрелац, с друге стране, је потпуно различит и има авантуристички дух. Њега не држи место и увек је спреман за покрет: Он води хипер активан живот и не може другачије. Иако воли комфор, он често сматра кућу као пролазну станицу између два путовања.
Ова разлика у понашању чини већ при упознавању тешкоће. Како живети с неким ко воли другачији ритам од вас. Наравно ви ћете се задовољити телефонским позивима са неког путовања, али Бик то неће дуго трпети, јер он, пре свега, жели да изгради трајну везу. Он се грози привремене везе.
Али ако ви већ имате одређено искуство за собом и ако сте већ доста искористили своју слободу, онда свакако можете покушати да реализујете своју везу са Биком.
С њим ћете свакако наћи додирне тачке: љубав за животом, добру храну, материјалну обезбеђеност... Заједно ћете имати лепу кућу, веселу и безбрижну децу и путоваћете с времена на време у неку земљу пуну историјских споменика, што ће вас обоје задовољити. Али ту је главна потешкоћа: љубомора. За Бика је она једна од главних особина. Потреба за поседовањем Бика је исто што и удисање ваздуха. Он не може ствари да сагледа друкчије иако говори да свако треба да буде слободан, то није искрено јер га ваши излети излуђују иако је можда та љубомора понекад безразложна.
.................................................................................................................................
Ево уморих се куцајући, надам се да ће ти бити од помоћи. Има додуше још један део о сексуалним односима, ако те занима кажи.

Back