Strelac

..promenjivost..

promenljivost možda :lol:

@tema

ja sam blizanac/škorpija, dečko mi je dupli strelac
i funkcionišemo skoro godinu dana.
na početku je bilo malo zajebano,
ali sad je okej.
dešava se nekad da me povredi nešto što kaže
jer je prilično nesmotreno i kako bih rekla,
neoblikovano, ali zaboravim to brzo
kad se lepo izrazi. XD
drugih problema nema.

Hi. Strelac/devica ovde. ;) Po meni, gadna kombinacija, ponekad pomislim da imam dve babe u glavi koje se konstantno svadjaju i gadjaju cegerima...
Sto se tice verovanja u Bozic Batu, nije tacno. Ja verujem u zmajeve, recimo. :lol:
Bikove, rakove, jarceve i ribe skoro da uopste ne primecujem. Ne znam sto. Tj. nemam nikog bitnog od njih u zivotu. Ovce su mi strava, njih obozavam. Puni energije, kad se smeju, celo lice im se ozari. Na prvu loptu, lavovi mi deluju kao pozeri, mada se u sustini lepo slazemo. Jedino sto me zbunjuje je moj odnos sa Vagama i Vodolijama. Ili se ekstra slazemo ili se ne podnosimo. O cemu se radi???
Neko je napisao da su strelcevi puni sebe...ma mi samo cesto gledamo u nebo, zato izgleda kao da smo dignutog nosa. :D

Ja sam strelac/škorpija i privlače me lavovi, ali ja nikako ne privlačim njih :(
Nije mi jasno, zar to ne bi trebalo da bude dobra kombinacija?
Umesto toga, privučem uvek neke koji mi se ne sviđaju...

ovaj moj gore-pominjani strelac me je ostavio pre skoro 3 meseca
preko sms poruke, a bili smo 13 meseci zajedno,
bez objašnjenja, bez razloga, totalno iznenada.
i posle toga je odbijao moje pokušaje da razgovaramo i da razjasnimo,
sem jedanput kad mi je rekao da i dalje oseća sve prema meni, ali trenutno ne može da bude sa mnom.
ali mi se nije javio posle nikako.

je l postoji još neki ovakav strelac iz vašeg okruženja ili slično,
da znam da se više ne petljam sa njima. XD

sem jedanput kad mi je rekao da i dalje oseća sve prema meni, ali trenutno ne može da bude sa mnom.

Ja sam imala slicno takvo iskustvo samo sto smo mi bili prijatelji tj ja sam bila zaljubljena u njega a on je
bio srednjovecni zreo muskarac, druzili smo se nekih pola godina i sve super i onda odjednom ni traga ni glasa jednostavno prestao
je da mi se javlja ....kada sam ga pitala zasto je to uradio samo mi je rekao da sam ja njemu i dalje draga ali da jednostavno vise
ne moze da se druzi samom i tako...od tada je proslo 5 god, sada me iskreno zabole
znam da ima devojku tj zenu i kada se sretnemo smo samo na cao-cao...isto strelac...

Ne poznajem strelčeve al poznajem dovoljno muškaraca da ti kažem da se slobodno i dalje petljaš sa strelčevima a ovog ko je.e.
Da je stvarno neka viša sila, posle godinu i dana veze imao bi dovoljno poverenja u tebe da ti kaže i zašto ne može više da bude s tobom kao i da ima dovoljno poštovanja da to ne uradi sms-om.
Meni je to uradila jedna vaga ali sam nastavila da se petljam s njima i nisam požalila.:)
Tako da Carol, samo napred :*

hvala vam :heart:

@wild
jeste on meni rekao otprilike šta se tu zbiva,
ali mislim da to definitivno nije nešto bilo nerešivo,
a pogotovu što nije imalo veze sa mnom.
ali njegova je odluka, neka mu je po volji. XD
što kažeš, ako za to vreme nije dovoljno poverenja
imao nek ide u peršun. XD

Poslednja izmena:
Ja sam strelac/škorpija i privlače me lavovi, ali ja nikako ne privlačim njih :(
Nije mi jasno, zar to ne bi trebalo da bude dobra kombinacija?
Umesto toga, privučem uvek neke koji mi se ne sviđaju...
To je mozda zbog podznaka Skorpije - oni nisu bas u ljubavi sa Lavovima - i jedni i drugi su suvise jaki da bi se potcinili (ovo je, doduse, opste pravilo - pravo slaganje se moze videti samo u uporednom horoskopu). Probaj sa Ovnom - to ti toplo preporucuje jedna Strelcica. A ko zna, mozda se pojavi neki cool Lav sa Ascendentom u znaku harmonicnom Skorpiji.

Poslednja izmena:
Ja sam Bik/Vodolija sa mesecom u strelcu a moj dragi je Strelac/Skorpija sa mesecom u Vodoliji....
e sad ja ceo zivot privlacim Strelceve i stvarno skoro za svakog sam mislila da je stvoren za mene u jednog sam se bila bas bas zaljubila jako i jako patila za njim..
i onda sam pocela da bezim od njih ali bukvalno svaki koji mi se svidjao je bio Strelac
i sadasnjem decku kada sam saznala da je Strelac rekla sam mu da nema nista od nas i tako vec 7 meseci :D

Ja sam strelac, i to ponosni :mrgreen: i nemam pojma koga privlacim. Ja ni ne znam koji su znakovi bili moji bivsi :confused: Mislim, ja ni ne verujem u astrologiju i poklapanje znakova, ali ne mogu da poreknem da stvarno postoje neke univerzalne osobine za svaki znak. Ja sam npr. tipicni strelac, odlikuju me kako dobre pa tako i najgore osobine strelca al zato npr. ne znam sta mi tu radi bik, u podnaku... Na koji nacin bi on mogao da utice na neke moje osobine eventualno...

Ja sam Strelac,podnzak mi je skorpija.I sve sto sam citao,pricam za osobine,je tacno.Ali ovako u horoskop ne verujem,sto se tice dnevnog i bla bla....A da i ponosan sam sto sam strelac :ok: :D

Back