Sinoc ti nisam odgovorila, da li ti podznak ide u Lava posto idem prepodne u skolu a ja se zakucala ovde...

Mislim da ti to najbolje znas.

AC Lav daje stabilan izgled, cesto visina iznad proseka, jace jagodice, sire nozdrve, cesto i mackaste oci, aristokratsko drzanje i briga o izgledu, posebno o kosi.

I malko usporen hod.

Rak daje nizi rast od Lava, cesto svetle oci (plave su najcesce), mrsavost ili kilaza malo iznad proseka. Naravno, zavisi i od aspekata prema AC mnogo toga... Kao primer AC Rak uzmi Kylie Minogue.

A za AC Lav Lenny Kravitz, eventualno Johnny Depp.

Postoji verovanje da je Magi iz EKV bila Ovan/Lav, pa eto...
Ponekad bih volela da imaju bar neku malu predrasudu, jer mislim da nekada umeju da predju sve granice sa tim! Ja sam inače veoma liberalna, ali što je mnogo mnogo je!
Kažu da muški strellčevi vole da švrljaju, ne znam da li je to istina?
Ja sam isključivo za fer plej!

To da volite da se osamite ponekad, to mi je poznato!
Svrljanje pa...

Mislim da meni nestabilnost ipak daje Venera u vazdusnom znaku, mnogo analiziram, i nista mi nije dovoljno dobro, kao neki narcis.

Ali OK sam dok imam koliko mi treba, ni manje ni vise... Tako da nisam kompetentna da odgovorim.
Mnogo su nestalne, imaju neke svoje principe, ako se to može nazvati principima, nisu verne, ili jesu ali to kratko traje, definitivno ne vole da se svađaju, a ni raspravljaju mnogo, jeste da kažu za njih da su mnogo osećajne i duboke, ali po meni one su osećajne samo za sebe i meni deluju prilično plitko! Uvek su za zabavu, ali samo za ono što je njima zabavno! žao mi je ali nemam lepu reč za muške ribe! Nisu baš neke na koje se možeš osloniti, a i mišljenja kao i osćanja stalno menjaju, danas može da te voli, sutra može da poželi drugu, a prekosutra opet da te voli...i tako užas začarani krug, jer ni one same ne znaju šta žele!

Mada postoji i drugi tip riba, one što bi nazvali teškim papučićima, koje su izuzetno osetljive i uvredljive a pri tom ograničene i posesivne!
Nađi ti nekog Ovna
Da znas da hocu.

To da ne znaju sta hoce, to znam... Mislim da su previse stidljivi... Strasan nedostatak samopouzdanja, uvek idu u korak sa drugima, sa svima glume finocu, sto meni bas ne odgovara... Ali sta kad sam zaljubljena.
Ah zaboravih iz priloženih planeta, ili na osnovu toga što je strelac šta misliš jel ljubomoran? Jel to mit ili stvarnost kada kažu da strelčevi nisu uopšte ljubomorni?
Opet nisam kompetentna, zbog Marsa u Skorpiji, podznaka Lav i Meseca u Raku.

Ja jesam, ali ne pokazujem. Ali imamo on i ja dosta slicnosti...