Strelac

On je Riba... :roll: :lol:

E da, jos sam nesto zaboravila... I mi isto idemo mimo celog sveta. xD

Strelcevi nemaju predrasuda i druzeljubivi su. Mozemo imati raznorazne prijatelje. :D A volimo povremeno i da se osamimo. ;)

Hej možda sam malo bila gruba u opisu muških riba, izvini, ja sam to govorila iz ličnog iskustva, jer su me baš bile povredile a ja sam bila do ušiju zaljubljena! E sad ribe sa kojima sam ja bila obe su bile kombinacija riba/lav! Nadam se da ovaj tvoj to nije :) Verovatno ima i dobrih pripadnika tog znaka! :super:

Inace i ja sam rak u podznaku,pa mi jupiter pada u ono lava sto je ostalo u prvoj:)

Ha pa nema tu sta planete su ti postavljene vrh! samo ne znam aspekte

Njegovo Sun u mojoj 5 house
Moje Sun in njegovoj 3 house
Njegov Moon in mojoj 9 house
Moj Moon in njegovoj 10 house
Njegov Mercury in mojoj 5 house
Moj Mercury in njegovoj 3 house
Njegova Venus in mojoj 5 house
Moja Venus in njegovoj 4 house
Njegov Mars in mojoj 4 house and
Moj Mars in Njegovoj 4 house

Njegov Jupiter in mojoj 7 house
Moj Jupiter in njegovoj 12 house
Njegov Saturn in mojoj 5 house
Moj Saturn in njegovoj 10 house
Njegov Uranus in mojoj 5 house
Moj Uranus in njegovoj 12 house
Njegov Neptune in mojoj 6 house
Moj Neptune in njegovoj 1 house
Njegov Pluto in mojoj 4 house
Moj Pluto in njegovoj 10 house

Njegovo Sun sextile moj Pluto orb 2° 24'
Njegov Mercury trine moje Sun orb 4° 12'
Njegov Mercury conjunct moj Uranus orb 4° 2'
Njegov Mars sextile moj Neptune orb 2° 54'
Njegov Mars conjunct moj Pluto orb 3° 27'
Njegov Jupiter sextile moj Mercury orb 2° 7'
Njegov Neptune sextile moj Moon orb 2° 36'
Njegov Pluto conjunct moj Saturn orb 3° 48'
Njegov Mars square moj Ascendant orb 3° 14'
Njegov Saturn trine moj Ascendant orb 4° 45'
Njegov Ascendant trine moj Mars orb 3° 17'

Jel su to aspekti, ne razumem se? :D:dontunderstand:

Njegovo Sun u mojoj 5 house
Moje Sun in njegovoj 3 house
Njegov Moon in mojoj 9 house
Moj Moon in njegovoj 10 house
Njegov Mercury in mojoj 5 house
Moj Mercury in njegovoj 3 house
Njegova Venus in mojoj 5 house
Moja Venus in njegovoj 4 house
Njegov Mars in mojoj 4 house and
Moj Mars in Njegovoj 4 house

Njegov Jupiter in mojoj 7 house
Moj Jupiter in njegovoj 12 house
Njegov Saturn in mojoj 5 house
Moj Saturn in njegovoj 10 house
Njegov Uranus in mojoj 5 house
Moj Uranus in njegovoj 12 house
Njegov Neptune in mojoj 6 house
Moj Neptune in njegovoj 1 house
Njegov Pluto in mojoj 4 house
Moj Pluto in njegovoj 10 house

Njegovo Sun sextile moj Pluto orb 2° 24'
Njegov Mercury trine moje Sun orb 4° 12'
Njegov Mercury conjunct moj Uranus orb 4° 2'
Njegov Mars sextile moj Neptune orb 2° 54'
Njegov Mars conjunct moj Pluto orb 3° 27'
Njegov Jupiter sextile moj Mercury orb 2° 7'
Njegov Neptune sextile moj Moon orb 2° 36'
Njegov Pluto conjunct moj Saturn orb 3° 48'
Njegov Mars square moj Ascendant orb 3° 14'
Njegov Saturn trine moj Ascendant orb 4° 45'
Njegov Ascendant trine moj Mars orb 3° 17'
Jel su to aspekti, ne razumem se? :D:dontunderstand:

Ne, ovo je uporedni horoskop. Recimo, posto si Ovan, znaci Sunce u Ovnu, a i Mars je u Ovnu, ako je orbis mali oni grade konjunkciju. Na primer.

Sinoc ti nisam odgovorila, da li ti podznak ide u Lava posto idem prepodne u skolu a ja se zakucala ovde... :D Mislim da ti to najbolje znas. ;) AC Lav daje stabilan izgled, cesto visina iznad proseka, jace jagodice, sire nozdrve, cesto i mackaste oci, aristokratsko drzanje i briga o izgledu, posebno o kosi. :roll: I malko usporen hod. :D Rak daje nizi rast od Lava, cesto svetle oci (plave su najcesce), mrsavost ili kilaza malo iznad proseka. Naravno, zavisi i od aspekata prema AC mnogo toga... Kao primer AC Rak uzmi Kylie Minogue. ;) A za AC Lav Lenny Kravitz, eventualno Johnny Depp. ;) Postoji verovanje da je Magi iz EKV bila Ovan/Lav, pa eto...

Ponekad bih volela da imaju bar neku malu predrasudu, jer mislim da nekada umeju da predju sve granice sa tim! Ja sam inače veoma liberalna, ali što je mnogo mnogo je!
Kažu da muški strellčevi vole da švrljaju, ne znam da li je to istina?
Ja sam isključivo za fer plej! :D
To da volite da se osamite ponekad, to mi je poznato!

Svrljanje pa... :neutral: Mislim da meni nestabilnost ipak daje Venera u vazdusnom znaku, mnogo analiziram, i nista mi nije dovoljno dobro, kao neki narcis. :lol: Ali OK sam dok imam koliko mi treba, ni manje ni vise... Tako da nisam kompetentna da odgovorim.

Mnogo su nestalne, imaju neke svoje principe, ako se to može nazvati principima, nisu verne, ili jesu ali to kratko traje, definitivno ne vole da se svađaju, a ni raspravljaju mnogo, jeste da kažu za njih da su mnogo osećajne i duboke, ali po meni one su osećajne samo za sebe i meni deluju prilično plitko! Uvek su za zabavu, ali samo za ono što je njima zabavno! žao mi je ali nemam lepu reč za muške ribe! Nisu baš neke na koje se možeš osloniti, a i mišljenja kao i osćanja stalno menjaju, danas može da te voli, sutra može da poželi drugu, a prekosutra opet da te voli...i tako užas začarani krug, jer ni one same ne znaju šta žele! :thumbdown::sad2:

Mada postoji i drugi tip riba, one što bi nazvali teškim papučićima, koje su izuzetno osetljive i uvredljive a pri tom ograničene i posesivne!

Nađi ti nekog Ovna ;)

Da znas da hocu. :D To da ne znaju sta hoce, to znam... Mislim da su previse stidljivi... Strasan nedostatak samopouzdanja, uvek idu u korak sa drugima, sa svima glume finocu, sto meni bas ne odgovara... Ali sta kad sam zaljubljena. :heart:

Ah zaboravih iz priloženih planeta, ili na osnovu toga što je strelac šta misliš jel ljubomoran? Jel to mit ili stvarnost kada kažu da strelčevi nisu uopšte ljubomorni?

Opet nisam kompetentna, zbog Marsa u Skorpiji, podznaka Lav i Meseca u Raku. :lol: Ja jesam, ali ne pokazujem. Ali imamo on i ja dosta slicnosti...

Poslednja izmena:
Posto Zvaka ode ja cu ti kazem,istina, oni su samo srecni ljudi:D

Ja sam bila, sad sam najveci pesimista u vasioni.

Aaaaaaaaa ahahahaaa ti ko ja :D ni ja nisam strelac ali pišem ovde :P
Da, preterani optimisti, nekada idu čak do neverovatnog naivnog verovanja u sve i svašta, mislim i ja sam malo naivna, ali oni....mada meni je to slatko baš :)

Jaoj da... :hahaha: Naivna sam strasno, ali zanimljivo je to da sam otvorena prema celom svetu, a kad dodje do toga da budem potpuno otvorena samo jednoj osobi, tu vec nastaje problem. Eto jednom je otislo do toga da sam ostala kasno sa drustvom, tako da autobusi nisu isli nocu, ustvari promenili su broj... I ja nisam imala pojma, pa sam ostala 3 sata na stanici. Za to vreme upoznala sam jednog decka (Blizanac :lol:), i tako nas dvoje sedeli na ivicnjaku i pricali... Majko Bozja, prvi put sam ga videla u zivotu i sve sam mu o sebi ispricala. :neutral:

Jos nesto sam zaboravila da kazem sinoc... Ne znam koliko je to osobina Strelca, mislim da jeste... Pronadji neku oblast koja ga posebno zanima i naoruzaj se nekim interesantnim podacima. :D Ja u casopisima uvek prvo citam "Da li ste znali da...". Jedan decko me je impresionirao kad mi je napamet izdeklamovao oprostajno pismo Majakovskog. :D

Ja sam bila, sad sam najveci pesimista u vasioni.

Jaoj da... :hahaha: Naivna sam strasno, ali zanimljivo je to da sam otvorena prema celom svetu, a kad dodje do toga da budem potpuno otvorena samo jednoj osobi, tu vec nastaje problem. Eto jednom je otislo do toga da sam ostala kasno sa drustvom, tako da autobusi nisu isli nocu, ustvari promenili su broj... I ja nisam imala pojma, pa sam ostala 3 sata na stanici. Za to vreme upoznala sam jednog decka (Blizanac :lol:), i tako nas dvoje sedeli na ivicnjaku i pricali... Majko Bozja, prvi put sam ga videla u zivotu i sve sam mu o sebi ispricala. :neutral:

Jos nesto sam zaboravila da kazem sinoc... Ne znam koliko je to osobina Strelca, mislim da jeste... Pronadji neku oblast koja ga posebno zanima i naoruzaj se nekim interesantnim podacima. :D Ja u casopisima uvek prvo citam "Da li ste znali da...". Jedan decko me je impresionirao kad mi je napamet izdeklamovao oprostajno pismo Majakovskog. :D

Ej da njega književnost impresionira, ne bi mi to bio problem :D
Njega zanimaju filmovi, režiseri...fudbal...ja sam sa tim slaba! Opšta kultura mi je malo šira što se nekih stvari tiče, a ni filozofija mi nije strana! :D
On ionako već ima stav kako sam ja u sve i svašta upućena...mislim da ga to nekad malo i nervira :)
A čini mi se da ne vole mnogo da drugi brinu o njima, da im dele dobronamerne savete....ja u tome malo preterujem, mislim da ću morati sa njim da se suzdržavam :))

A sad, što se tiče otvorenosti...jaooooo i ja isto tako, u stanju sam sve o sebi da ispričam nekom neznancu aaaa to tako mrzim kod sebe, posle pomislim, šta li će ta osoba pomisliti za mene, kakva lujka...najzanimljivije je što se ljudima sviđa ta moja otvorenost i nonšalantnost, čak nalaze to za simpatično, ali meni se ne svviđa, a jednostavno se zanesem i pričam ja tako, prič..posle pomislim ko zna kakvih budala i manijaka ima...aaaaaah ovnovi i strelčevi pričalice i naivčine :P :D

Nisam znala da ideš u školu i da ustaješ rano, da sam znala ne bih te zadržavala! :)

Hvala na svemu ;)

Ma nista bre... Kao da je bitno... I, gde si se pronasla, u Lavu ili Raku? :) Je l' voli i on Majkla? :D

Jooooj pronašla sam se i u jednom i u drugom :D
možda mi deluje malo jedan, malo drugi hahahahaaaa
Pa on sluša drugačiju vrstu muzike, ali poštuje to što ga ja volim i sluša ga kada ja krenem da mu ga puštam, mislim da mu se dopada kao lik :)

Što mi se ne pridružiš na projektu hug the world? te slike idu Mj za rođendan :)

O cemu se radi? Nesto sam videla na brzinu na temi, za malu Paris ili bas za njega? Pretpostavljam da se ovi linkovi u potpisu na to odnose?

Ovaj projekat za Paris je gotov...a ovo je drugi projekat, novi i svako je dobrodošao, odnosi se samo na njega :) Jeste, to su linkovi, jedan za sajt the Mj place (sajt samo za njegove fanove) a drugi je za projekat! Npr. učlaniš se na sajt Mj place i onda istu tu lozinku i nikname ukucaš na sajtu projekta, tako da ne moraš dva puta da se registruješ! Sve ti je objašnjeno tamo :) da sad ne spamujem mnogo! :) :heart:

Pa i ja cu jednom biti majka, nadam se? :eek: A ja i sad imam majcinske instinkte, prema celom svetu se ponasam zastitnicki, pogotovo prema onima koje volim. :D Ali opet je to daleko od istinske dobrote... priznajem... :rumenko:

Eto vidiš , kad ces imati decu,sva ta tvoya dobrota če biti usmerena na decu, i biti češ majka za pamčenje videt ces,najbolja drugarica svojoj deci;)

ya ču da budem naybolyi tata u grad:D:super:

Pročitala sam samo prve dve strane, nemam vremena za ostalo.
Ali sam se totalno šokirala kako je sve tačno :eek:
Ja sam Strelac/Vaga i kao da je neko mene prepisao...

Ja bih rekla da se sa svima slažem, ali najbolje sa Vodolijom, Blizancima, Ovnom, Lavom...
Ovi znaci nisu njanjavi, svi ostali se rasplaču čim im se nešto kaže iskreno...
Iritiraju me Jarac i Devica jer su picajzle, a vodeni znaci su mi suviše meki. Sa njima moraš ko sa jajima, a ja to ne mogu, to me smara...
Volim putovanja, pravdu, ljude, prirodu, sebe, ma sve, sve... Volim život! :super:

ovako, pisimo o ovom znaku, karakteristike, zanimljivosti, sta znate :rumenko:

ja da se zapljunem, dupli sam strelac, dakle i u podznaku.

strucnjaci, laici i svi forumski strelcevi, da vas cujem :manikir:

Bio sam sa 2 strelca i da ne pisem o astroloskim osobinama ono sto im je zajednicko je da su u prvu ruku tesko osvojivi a kad ih navatas i kad se prime ono iz ruke ti jedu..previse patetisu..glume..pokusavaju dati sebi na znacaju pa izmisljaju svasta ne bi li skrenuli paznju na sebe..ne priznaju greske i ne uce iz njih..znaju da povrede nesvesno i ne drze se za rec..sve se nesto menjaju kako vetar duva

Back