Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Tek pre pet dana? Nije ni čudo što ništa nisi položila, sestro, o'kle nabavljaš literaturu
?
A da, vi sa srbistike...

A da, vi sa srbistike...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek pre pet dana? Nije ni čudo što ništa nisi položila, sestro, o'kle nabavljaš literaturu?
A da, vi sa srbistike...
Treca na budzetu za kineski i engleskikad su kod vas prijemni?
Честитам Ли На.Treca na budzetu za kineski i engleskikad su kod vas prijemni?
To je kod nas jedan smijer, jer su predavači kineskog Kinezi i sva su predavanja na engleskom.Kako to misliš kineski I engleski?
Cc, štreberski, u duhu naziva teme
Elem, čestitam![]()
U ova dva roka, 4 desetke i 2 devetke.
Još estetika ostala za petak, i od tada kuliram do septembra. A onda još tri ispitaebga, kad naš smer ima 17 godišnje. Imam ortaka na etfu koji je samo jedan ostavio za septembar, drugaricu na višoj medicinskoj koja je sve dala, a mi na književnosti do poslednjih rokova na nogama.
Ček je l to znači da ti NE učiš fonetiku, fonologiju, morfologiju, sintaksu, pragmatiku engleskog jezika i ostalo, da ne zalazim u književnost i istoriju s kojom su meni mozak izbijali dve godine i bože me sakloni onih metodika retardiranih i najgoreg sranja od svega, primenjene lingvistike koja zapravo uopšte nije lingvistika? I imaš zvanje profesora engleskog jezika? Šta je sledeće, završiš kurs jezika i odma si profesor? A da to se već dešava.To je kod nas jedan smijer, jer su predavači kineskog Kinezi i sva su predavanja na engleskom.
Kad to završim zvanje mi je diplomirani profesor kineskog i engleskog jezika.
kod nas postoje tako dvojni faksovi, imamo i ruski i srpski kao jedan smijer.
Nemoguće da je tako, čak i BG filološki nije toliko neozbiljan![]()
Pa tačno ima kod tebe na master da idem ko čovek a ne da me vamo cimaju oko onog francuskog i drugih sranja. I sad još jednom, DA LI SI SE ILI SE NISI RASPITAO KO ŠTO SAM TI REKLA?
Pa kad je bagra.To Slipi, samo ostro! Ne moze drugacije sa njim.![]()
Tell me more tell me moreEvo sad upravo![]()
Hm ja ne vidim kako bi to uopšte moglo da funkcioniše s obzirom na to da ti za kineski moraš da učiš sve što i ja za engleski, plus još gomilu stvari tipa čitanje i pisanje i pričanje i to, pa onda tek da zapravo kreneš sa teorijom, a da uz to još i moraš da radiš još toliko za engleski, plus sličnost materije, plus dupla književnost i kultura... Sad sam gledala na fajtu od filozofskog u Sarajevu, ne mogu da nađem kineski? Jel možeš ti da nađeš neki plan i program ili bar raspored ispita? Mislim ispitujem te ovako jer me zanima, ja sam nekad imala ambicije vezane za japanski doduše al ono. xD Uglavnom videla sam da je tamo engleski odvojen na 4 smera, kod nas je tako bilo pre i onda su spojili prevodilački i lingvistički i metodički, što je sranje al jbg tako je kako je.Ne, to je bukvalno kao da dva fakulteta studiram. Imacu sve vezano za engleski zajedno sa ovima koji idu samo na engleski. Mislim.
Istocno Sarajevo.