Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Sloboda do septembra! Položio i ovaj ispit, ostala još dva, i kuliram
Palim u ponedeljak u biblioteku da se opskrbim drugim štivom, i sve četir' uvis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki fakultet ima drugačija pravila, ali uglavnom postoji rok od nedelju, dve posle ispita. Po završetku tog roka gubi se pravo na obaranje ispita. Da li je moguće najbolje je da proveriš u svojoj studentskoj službi.
Mislim da magistarske studije više ne postoje? Sad je master. Koliko ja znam, ne postoji minimalan prosek za master, ali možda i to zavisi od fakulteta.
Na FON-u možeš da poništiš kad god hoćeš koji god hoćeš ispit. xD
Na FONu možeš i diplomu da kupiš
To mozes na svakom fakultetu, drzavni, privatni, nebitno. Samo ti trebaju pare.
Pitam onako neobavezno, iz znatiželje, ali eto, ako se setim proveriću i u studentskoj.
Moguće da je ukinuto, ali pretpostavljam da je ostalo zvanje magistar, ne znam ni to.
Hvala
Taj prosek od 8,00 je minimum za budzet na masteru ( barem na mom fakultetu). Naravno cesto se desi da je potreban veci prosek od tog zbog veceg broja prijavljenih kandidata. Da li postoji neka norma za sf, nisam siguran. Master studije na drzavnim fakultetima u Srbiji u opste nisu jeftine...
U Beogradu su stvarno cene da se useres,ali na ekonomskom u Subotici (koji je u Novom Sadu) i u Kragujevcu skolarina je 100k, tehnicki fakultet u Cacku koji pripada KG master je 60k,FTN 90k,imas i isturenih odeljenja po zapadnoj Srbiji koliko hoces. Budes dr mr za jednu platu.
Taj ekonomski samo što ne naplaćuje vazduh klijentima, kakvi su. Čuo sam da naplaćuju i odlazak kod dekana.![]()
A iz mog sela sve seljanke su otišle na taj ekonomski, već ih je pola odustalo.![]()
Sve dok pada kiša nije mi žao što moram da učim celo leto. xD
Jeebeemuu matematiku.
![]()
Ako ti je za utehu i ja ucim i to cak dva predmeta.
Ima i matematike. Zamisli kad moram da odgovaram 2 predmeta cele knjige,moze da me pita sta hoce i moram sve da znam.Eh da je samo dva. xD
Mozete li mi nesto vise reci o politehnickoj skoli u Bg? Posto vidjeh da dosta primaju na budzet na graficki dizajn..
пенетрантност
Mozete li mi nesto vise reci o politehnickoj skoli u Bg? Posto vidjeh da dosta primaju na budzet na graficki dizajn..