Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Svaki fakultet ima drugačija pravila, ali uglavnom postoji rok od nedelju, dve posle ispita. Po završetku tog roka gubi se pravo na obaranje ispita. Da li je moguće najbolje je da proveriš u svojoj studentskoj službi.
Mislim da magistarske studije više ne postoje? Sad je master. Koliko ja znam, ne postoji minimalan prosek za master, ali možda i to zavisi od fakulteta.

Na FON-u možeš da poništiš kad god hoćeš koji god hoćeš ispit. xD

Pitam onako neobavezno, iz znatiželje, ali eto, ako se setim proveriću i u studentskoj.
Moguće da je ukinuto, ali pretpostavljam da je ostalo zvanje magistar, ne znam ni to. :lol:
Hvala

Zavisi od fakulteta do fakulteta. Negde traze taj uslov od 8,a negde mozes da upadnes i sa prosekom 6.
Uglavnom, kad vec doguras dotle nemas zime,ako nece ovi u Beogradu da te prime imaju ovi u provinciji koji ce te primiti na master,samo ti je potrebna lova. Nisi magistar onda,treba ti i akademska specijalizacija posle mastera da bi bio magistar.

Taj prosek od 8,00 je minimum za budzet na masteru ( barem na mom fakultetu). Naravno cesto se desi da je potreban veci prosek od tog zbog veceg broja prijavljenih kandidata. Da li postoji neka norma za sf, nisam siguran. Master studije na drzavnim fakultetima u Srbiji u opste nisu jeftine...

U Beogradu su stvarno cene da se useres,ali na ekonomskom u Subotici (koji je u Novom Sadu) i u Kragujevcu skolarina je 100k, tehnicki fakultet u Cacku koji pripada KG master je 60k,FTN 90k,imas i isturenih odeljenja po zapadnoj Srbiji koliko hoces. Budes dr mr za jednu platu.

U Beogradu su stvarno cene da se useres,ali na ekonomskom u Subotici (koji je u Novom Sadu) i u Kragujevcu skolarina je 100k, tehnicki fakultet u Cacku koji pripada KG master je 60k,FTN 90k,imas i isturenih odeljenja po zapadnoj Srbiji koliko hoces. Budes dr mr za jednu platu.

Taj ekonomski samo što ne naplaćuje vazduh klijentima, kakvi su. Čuo sam da naplaćuju i odlazak kod dekana. :D

Mozete li mi nesto vise reci o politehnickoj skoli u Bg? Posto vidjeh da dosta primaju na budzet na graficki dizajn..

Од ликова које ја познајем, знам да иду само дилеје, и да се тамо не ради много, тако да не знам каква ти је пенетрантност после с тим факсом/школом, шта је већ!
Знам да се много њих саблажњава када неко помене исту, али, нисам релевантан! :)

Niko ništa ne uči, strašno. Tema Umrla.

bunny-falling-asleep.gif

Back