Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Standard xD
Entuzijazam za ispite znači i previše. Ja sam tako u 2 dana spremio jedan ispit gde smo imali pun ****** pitanja i prvo treba da protumačiš šta se od tebe traži a posle šta tek da pišeš :lol: Ali to je bilo ultra-zanimljivo i zabo sam dobru devetku, iako sam shvatam da sam napravio dve kardinalne greške.
A evo, baš sinoć sanjam kako radim ispit iz španskog i POJMA NEMAM šta se od mene traži. Kontam da će tako biti sedmog. Ko kaže da se snovi ne ostvaruju :lol:

Standard xD
Entuzijazam za ispite znači i previše. Ja sam tako u 2 dana spremio jedan ispit gde smo imali pun ****** pitanja i prvo treba da protumačiš šta se od tebe traži a posle šta tek da pišeš :lol: Ali to je bilo ultra-zanimljivo i zabo sam dobru devetku, iako sam shvatam da sam napravio dve kardinalne greške.
A evo, baš sinoć sanjam kako radim ispit iz španskog i POJMA NEMAM šta se od mene traži. Kontam da će tako biti sedmog. Ko kaže da se snovi ne ostvaruju :lol:

ja sam za dva ispita do sad sanjala pitanja koja su mi došla. U principu ja sam srećan i zaodovljan čovek

Jedno pitanje, je l se za stipendiju gleda prosek godine, ili prosek od pocetka studiranja?

Od pocetka studiranja tebra, iznad 9.
Nego bre, sto se meni stalno cini da te vidjam oko etfa i lole? xD

Zna li neko sasvim slučajno koliko ljudi primaju na grafički dizajn u Beogradu?

Hm, pogledaj na infostudu, mozda ima? Ili putem mejla nekome sa faksa

Ja? Nikada. Dečko lepo pitao je l mu dovoljno 3-4 sata svaki dan? A inače, kaže da pročita nešto i to sve odmah zapamti (a nije da se hvali, to su prosto, činjenice)... I sad pošto računamo da on kao hiper genije predpostavlja da mu treba svakog dana po 4 sata, prostom matematikom dodjemo do rešenja da nama, prosečnim smrtnicima treba 8 sati... :hvala:

Back