Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Ja? Nikada. Dečko lepo pitao je l mu dovoljno 3-4 sata svaki dan? A inače, kaže da pročita nešto i to sve odmah zapamti (a nije da se hvali, to su prosto, činjenice)... I sad pošto računamo da on kao hiper genije predpostavlja da mu treba svakog dana po 4 sata, prostom matematikom dodjemo do rešenja da nama, prosečnim smrtnicima treba 8 sati... :hvala:
Evo opet me zezas.Sad ispada kao da ja smartram da ste vi gluplji od mene.A to nikad nisam rekao.I pitam inace koliko vam treba,jer kad pitam ljude koji su isli u gimnaziju kazu da uce 3-4 sata.Mada oni su stariji i mozda se pre vise ucilo pa mi treba misljenje nekog ko sada ide u gimnaziju.

Sa 2 sata dnevno jedino ako mas fotografsko pamcenje ili IQ 220.

PS: Naucno je dokazano da kad kazes da je nesto naucno dokazano ljudi automatski poveruju u to. :)

Ali i najteži!

Joj, sad sam se setila lika koji je sa 16 završio gimnaziju, sa 19 faks i bio asistent svojim drugarima iz razreda...Ne znam što mi čovek pade na pamet, ali blago njemu :(

Niko ne uči od prvog dana.
Dobrog studenta mnogo više diferencira organizovanost i efikasnost nego svakodnevni rad. Realno je da većina studenata ne uči koliko treba čak ni pred rokove, čak ni u vreme rokova. A kad uči, to je neefikasno. Kad bi svako mogao 2,3 nedelje pred rok da izvuče svakodnevno 4,5 sati efektivnog rada, prošao bi veoma veoma dobro na 75% fakulteta BU - da se ogradim od medicine, ekonomije i još ponečeg.

dva-tri sata ucenja svaki dan, jedan dan u nedelji pauza, lagano se prolazi.
iskreno zalim ove sto ne uce po mesec dana, pa onda dve nedelje pred ispit ceo dan za knjigom.. kampanjci, najgora sorta ljudi. od njih su gori samo skriptari :)

što si ljuta?

- - - - - - - - - -

evo da me raščereče ako znam nekog ko uči svakodnevno po 2 sata.

- - - - - - - - - -

Hebem ti ja taj tezak fakultet sto se zavrsava sa 2 sata ucenja dnevno.

Tu onda znanja nema.

Iz niš, ne seri leba ti

- - - - - - - - - -

Dobrog studenta mnogo više diferencira organizovanost i efikasnost nego svakodnevni rad. Realno je da većina studenata ne uči koliko treba čak ni pred rokove, čak ni u vreme rokova. A kad uči, to je neefikasno. Kad bi svako mogao 2,3 nedelje pred rok da izvuče svakodnevno 4,5 sati efektivnog rada, prošao bi veoma veoma dobro na 75% fakulteta BU - da se ogradim od medicine, ekonomije i još ponečeg.

pravo govoriš

Не лупај. уче паметни од првог предавања. Мој колега спрема испит из Римске историје од фебруара. Постоје две опције - жестока кампањска,како ја тренутно учим, 5,6 сати дневно пред колоквијум-испит, и тактичка - од почетка по мало. Друга опција свакако је боља, само за лењивце као ја није.

Hebem ti ja taj tezak fakultet sto se zavrsava sa 2 sata ucenja dnevno.

Tu onda znanja nema.

Како нема ? Па немаш ти знање из математике очигледно...Како ћеш више научити, ако од октобра до јуна учиш сваки дан по 2 сата или ако две недеље у јуну учиш 7 сати дневно?

Како нема ? Па немаш ти знање из математике очигледно...Како ћеш више научити, ако од октобра до јуна учиш сваки дан по 2 сата или ако две недеље у јуну учиш 7 сати дневно?

Naravno da je bolja prva opcija, ali...bla-bla-truc...necu da se raspravljam.

Poslednja izmena:
Da, ali ne vole li svi da popiju gomno razblaženo u nečemu ukusnom, kao što je sok npr ili med? :lol: Tako i ti razblažiš mukotrpno učenje svakog dana sa nekim drugim aktivnostima i ne osetiš :mrgreen:

Bolje pojesti *****, pa posle uživati u divnim stvarima ili obrnuto u ovom slučaju nego jesti svaki dan govna...a ***** puno smrdi, tako da ne možeš da ga ne osetiš, to je problem :mrgreen:

Bolje pojesti *****, pa posle uživati u divnim stvarima ili obrnuto u ovom slučaju nego jesti svaki dan govna...a ***** puno smrdi, tako da ne možeš da ga ne osetiš, to je problem :mrgreen:

Ne jedeš svaki dan govna, već delić, veoma malo govance(pleonazam intended), tako da se i ne oseti :mrgreen: Hoću reći, 2 sata je minorno prema ostalih 14 sati(nek bude da se spava 8 sati) slobodnog vremena.. Da ne pričam o tome da kampanjcima ovi što redovno uče vole da trljaju na nos kako se zajebavaju ostatak dana, što je smor :( Nego, da se vratimo na govna, najbolje je ista uopšte ne jesti, tj. upisati nešto manje više jestivo :mrgreen:

Back