Bole mene ****** i za Niš i za Beograd, ali prestonica nudi bolje obrazovanje u svakom smislu. I serreš ti puno, vi ste vukojebina, i to realno, pa znam barem po vašim kvazi najprestižnijim đacima koji se pojavljuju sa istraživačkim radovima na republičkom, blago rečeno- očaj.
Lično od Direktora BG Centra2 za talente sam čuo da svi vi okružni centri kradete radove beogradskih učenika, a pošto verujem samo kada se sam uverim, on mi je pokazao radove koje su njegovi đaci pisali pre par godina, i one skorašnje iz ostalih gradova, Niš, Vranje itd koji su preslikani, tematski i sadržajno.
A pored toga, i sam sam se uverio na republičkom prošle godine kako niko od njih ne zna ni da odbrani svoj rad, originalan ili istraživački. U sećanju mi posebno ostaje jedan idiot upravo iz Niša valjda, koji se proseravao o ljubavi pola sata, a ništa pametno nije rekao.
Posle sam video njegov rad i stvarno me ne čudi što ne zna šta da kaže o radu kad je očajan, gadan, na nivou osnovne škole nižih razreda, meni je puno srce kako su moji osnovci iz grupe imali radove koji su nadmašili vaše srednjoškolce.
I to mi je dovoljan razlog da mogu da vas pljujem, bye bye bitchez