Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

@Bonzita

Nemo mi prosipas neku pamet sad xD Mozda je tebi lako, ali ja pre svega ne volim ekonomiju, samim tim treba mi vise truda, a tek onda sve sto sam naveo gore...

Aman, kome se obraćaš? Svi iz moje okoline znaju koliko prezirem ekonomiju još od prve godine. ;)
Tek kad počneš da ignorišeš taj prezir ćeš uspeti da sastaviš neki solidan uspeh.
Inače, ja na tvom mestu svakako ne bih bila zadovoljna prosekom od 4,1.

Aman, kome se obraćaš? Svi iz moje okoline znaju koliko prezirem ekonomiju još od prve godine. ;)
Tek kad počneš da ignorišeš taj prezir ćeš uspeti da sastaviš neki solidan uspeh.
Inače, ja na tvom mestu svakako ne bih bila zadovoljna prosekom od 4,1.

Znam ja koliko je ti prezires, ali ja preko svoje greske necu preci dok ne zavrsim ovu skolu. Nisam rekao da sam zadovoljan prosekom 4,10, ali to je neophodan prosek da bih gotovo sigurno upisao fax :)

Smesno mi je kad neko kaze da sam retard, a ne cita. Lepo sam napisao da imam sve petice i cetvorke, ali ova tri predmeta bez zagrevanja stolice u mojoj skoli ne mozes da imas iznad dvojke...

Bole mene ****** i za Niš i za Beograd, ali prestonica nudi bolje obrazovanje u svakom smislu. I serreš ti puno, vi ste vukojebina, i to realno, pa znam barem po vašim kvazi najprestižnijim đacima koji se pojavljuju sa istraživačkim radovima na republičkom, blago rečeno- očaj.
Lično od Direktora BG Centra2 za talente sam čuo da svi vi okružni centri kradete radove beogradskih učenika, a pošto verujem samo kada se sam uverim, on mi je pokazao radove koje su njegovi đaci pisali pre par godina, i one skorašnje iz ostalih gradova, Niš, Vranje itd koji su preslikani, tematski i sadržajno.

A pored toga, i sam sam se uverio na republičkom prošle godine kako niko od njih ne zna ni da odbrani svoj rad, originalan ili istraživački. U sećanju mi posebno ostaje jedan idiot upravo iz Niša valjda, koji se proseravao o ljubavi pola sata, a ništa pametno nije rekao.
Posle sam video njegov rad i stvarno me ne čudi što ne zna šta da kaže o radu kad je očajan, gadan, na nivou osnovne škole nižih razreda, meni je puno srce kako su moji osnovci iz grupe imali radove koji su nadmašili vaše srednjoškolce.

I to mi je dovoljan razlog da mogu da vas pljujem, bye bye bitchez

Bole mene ****** i za Niš i za Beograd, ali prestonica nudi bolje obrazovanje u svakom smislu. I serreš ti puno, vi ste vukojebina, i to realno, pa znam barem po vašim kvazi najprestižnijim đacima koji se pojavljuju sa istraživačkim radovima na republičkom, blago rečeno- očaj.
Lično od Direktora BG Centra2 za talente sam čuo da svi vi okružni centri kradete radove beogradskih učenika, a pošto verujem samo kada se sam uverim, on mi je pokazao radove koje su njegovi đaci pisali pre par godina, i one skorašnje iz ostalih gradova, Niš, Vranje itd koji su preslikani, tematski i sadržajno.

A pored toga, i sam sam se uverio na republičkom prošle godine kako niko od njih ne zna ni da odbrani svoj rad, originalan ili istraživački. U sećanju mi posebno ostaje jedan idiot upravo iz Niša valjda, koji se proseravao o ljubavi pola sata, a ništa pametno nije rekao.
Posle sam video njegov rad i stvarno me ne čudi što ne zna šta da kaže o radu kad je očajan, gadan, na nivou osnovne škole nižih razreda, meni je puno srce kako su moji osnovci iz grupe imali radove koji su nadmašili vaše srednjoškolce.

I to mi je dovoljan razlog da mogu da vas pljujem, bye bye bitchez

Prvo, ja nisam rekao da ovo nije vukojebina. Drugo, govorio sam o ekonomiji i ekonomskoj skoli. Trece, kolicina hiperbole u tvom zadnjem postu je neverovatna. Nije nemoguce da imate bolje pisce, zapravo logicno je s obzirom koliko vise stanovnika ima jedan BG u odnosu na Nis. Ali omalovazavanje srednjoskolaca u Nisu, Vranju i ostalim manjim mestima na osnovu samo par ljudi za koje znas nije fer. Takodje, nije li kradja zabranjena? Kako moze neko da se pojavi sa tudjim radom? o.O

@Bonzita

Imam ja problema u glavi, ali ovaj put oni nisu uzrok. Morao sam sam, mesec dana da ucim zajam, sam sebi da objasnjavam jer profesorka ne ume, samo da bih dobio dvojku. A znam za vise, mnoooogoooo vise.

Ne teram ja svoje, prosto sam realan i ne generalizujem. Znas li koliko sam idiota iz BG-a upoznao? I sta sad, treba da idem okolo i tvrdim kako su Beogradjani glupi i kako smo mi superiorniji. Pomenuo sam pisanje jer si ti spomenuo budalu iz Nisa koja je govorila o ljubavi, sto sam ja povezao sa pisanjem. Uostalom, nema svrhe raspravljati, sam si rekao. Ti imas svoja uverenja, ja svoja, to je ono sto nas cini ljudima.

Ja idem u najbolju srednju ekonomsku u Srbiji ( I ek) i mogu vam reci da je to jedno obicno sranje. Ne samo ta skola,nego generalno sve ekonomske skole.
To racunovodstvo je go *****. Mozda vi znate u skoli da ga uradite,ali negde stvarno,u firmi 99% ucenika nema blage veze.
Gimnaziju nisam hteo da upisem jer su one u BG ili precenjene ili klosarijana.
Slazem se sa Direktom,u manjim mestima je manje vise pickin dim proci srednju skolu...

Poslednja izmena:
Ja idem u najbolju srednju ekonomsku u Srbiji ( I ek) i mogu vam reci da je to jedno obicno sranje. Ne samo ta skola,nego generalno sve ekonomske skole.
To racunovodstvo je go *****. Mozda vi znate u skoli da ga uradite,ali negde stvarno,u firmi 99% ucenika nema blage veze.
Gimnaziju nisam hteo da upisem jer su one u BG ili precenjene ili klosarijana.
Slazem se sa Direktom,u manjim mestima je manje vise pickin dim proci srednju skolu...

Pa Nis bas i ne spada u manje mesto...

Pa naravno, uvek je tako.. Pročitaću, pa ću ostaviti svoje utiske :lol:

Ne, ne, stvar je u tome sto mi mozemo da ti kazemo mnogo toga, i mozda te nabedimo da je super i onda ocekujes ne znam ni ja sta, pa se razocaras. Valjda znas da Dostojevski spada u sam vrh knjizevnika, sto znaci da su njegova dela kvalitetna, a da li ces ti prepoznati kvalitet to ne znam :D

Vidim akuta učiš na svojim greškama. Ja sam tebe prozivao kad si ti tako procenjivao knjige gledajući tuđe kritike. AL' znaš kako se kaže, glup uči na svojim, pametan na tuđim greškama :per:

Secam se nesto malo toga, ali ipak ja nisam imao stecen utisak, samo sam preneo ovde ono sto sam cuo, mada me je to sto sam cuo pomalo odbijalo. A eto sad njega spasavam od iste sudbine :lol:

Ne, ne, stvar je u tome sto mi mozemo da ti kazemo mnogo toga, i mozda te nabedimo da je super i onda ocekujes ne znam ni ja sta, pa se razocaras. Valjda znas da Dostojevski spada u sam vrh knjizevnika, sto znaci da su njegova dela kvalitetna, a da li ces ti prepoznati kvalitet to ne znam :D
Ja sam mislio da je on neki moler :lol: Šalu na stranu, videćemo..
Izvinjavam se, ali "Zločin i kazna" je vrh! Još uvek čitam, ali od prve strane mi je držala pažnju i sve me više vukla da je čitam.

Takve knjige volim!

Back