Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Ima još retardiranih primera, eto baš danas, neki lik(ipak retard sam po sebi, glup tačnije) živi u nekom selu blizu Pančeva, i svi ga sprdaju za to između ostalog.
Današnja tema je:
Dolazi još jedan moron, i napada ga kako je ovaj zoofil, kako karra kerove.
Mislim, pazi ideju. I onda krene da ga proziva da možda gura i u ovde i koze, ali uglavnom se zadržava na kerovima, serre i serre tako.
Ovaj pizzdi, i besni. Ne zna se ko je gori.
Tu dolazi masa i podržava onog prvog morona.

Ovaj seljak besni i izlazi... neko reče da ode da se ubije, i to je naravno svima smešno i zabavno, već ga zamišljaju kako skače sa krova.

a sta ces ti u elektrotehnickoj, ili sta je vec?

Ima još retardiranih primera, eto baš danas, neki lik(ipak retard sam po sebi, glup tačnije) živi u nekom selu blizu Pančeva, i svi ga sprdaju za to između ostalog.
Današnja tema je:
Dolazi još jedan moron, i napada ga kako je ovaj zoofil, kako karra kerove.
Mislim, pazi ideju. I onda krene da ga proziva da možda gura i u ovde i koze, ali uglavnom se zadržava na kerovima, serre i serre tako.
Ovaj pizzdi, i besni. Ne zna se ko je gori.
Tu dolazi masa i podržava onog prvog morona.

Ovaj seljak besni i izlazi... neko reče da ode da se ubije, i to je naravno svima smešno i zabavno, već ga zamišljaju kako skače sa krova.

Brate,sta si ocekivao,ipak ides u Koncar ( bez uvrede)...Znam ,jer moj najbolji ortak ide isto...Vecina ucenika pripadaju onoj poslednjoj kasti stanovnistva,propaliteti i klosari...
Meni zato nije zao sto sam upisao Ekonomsku...Drustvo je stvarno super,stekao sam drugare za ceo zivot...

a sta ces ti u elektrotehnickoj, ili sta je vec?

Moja Najveća greška, namerno napravljena. Tačnije, to je bio moj odabir, šta sam ja znao kao klinac.
Govorili mi: tu je dobar posao, ima ga gde oćeš, dobre plate. I ja se naložio.
Sad idem u krajnost
sad idem na ono što želim iako znam da od toga nema ništa što se tiče plate ili posla... Opšta Književnost, daće vrag.

Brate,sta si ocekivao,ipak ides u Koncar ( bez uvrede)...Znam ,jer moj najbolji ortak ide isto...Vecina ucenika pripadaju onoj poslednjoj kasti stanovnistva,propaliteti i klosari...
Meni zato nije zao sto sam upisao Ekonomsku...Drustvo je stvarno super,stekao sam drugare za ceo zivot...

ma kakva uvreda, pa ja redovno pljujem mrtvi Končmar :lol:
Majku mu, ruglo od škole. Kakve sve spodobe viđam ne bi me čudilo da mi se probude nagoni koji vode serijske ubice.
Jes' da me više nema u školi neg' što me ima, al ne mogu ni da zamislim kako bih sačuvao sopstveno zdravlje uma da sam tamo svaki dan.

Zanima me postoji li takav zakon da dozvoljava profesoru da učenika ostavi neocenjenog samo na osnovu jedne ocene?
U prevodu, đak treba da ima tri ocene iz predmeta, od toga su dve pozitivne, a treća jedinica. Profesor već preti kako će na osnovu te jedinice da stavi jedno N u dnevniku, tačnije u rubrici knjižice.
I naravno, prepametni profesor već govori kako je sasvim bespotrebno žaljenje bilo kome jer to nikako neće da utiče da se promeni taj sopstveni zakon.

Zanima me postoji li takav zakon da dozvoljava profesoru da učenika ostavi neocenjenog samo na osnovu jedne ocene?
U prevodu, đak treba da ima tri ocene iz predmeta, od toga su dve pozitivne, a treća jedinica. Profesor već preti kako će na osnovu te jedinice da stavi jedno N u dnevniku, tačnije u rubrici knjižice.
I naravno, prepametni profesor već govori kako je sasvim bespotrebno žaljenje bilo kome jer to nikako neće da utiče da se promeni taj sopstveni zakon.

Ne moze nikako... Znam jer smo se mi svadjali sa profesorkom oko iste stvari i upetljali smo i direktora i inspekciju... Ne moze to da radi...

Ova bičarka ima neku protekciju, majku joj. Znam da nije za šalu, obarala ih je ranije samo tako.
Najgore od svega, kod nje učimo iz sveske jer je knjiga retardirana, konfuzna i ničemu ne služi. A one koja ona obori tera da uče iz knjige, tačnije pita ih odatle. A ima preko 300 pitanja.
I to su tipa:
"Navesti osnovne delove Peltonove, Fransisove i Kaplanove hidraulične turbine"

Dok mi kad odgovaramo samo kažemo da postoje 3 tipa turbina- gore navedene.

Pored mate, samo me to zeza ebote, ne znam kako da se izvučem. Imam dve pozitivne al' ova treća je baš retardirana.
A gledaj jednu lekciju i kako nam daje da učimo(od 6-7 koje imamo za tu oblast) -.-

2q363cp.jpg

Ova bičarka ima neku protekciju, majku joj. Znam da nije za šalu, obarala ih je ranije samo tako.
Najgore od svega, kod nje učimo iz sveske jer je knjiga retardirana, konfuzna i ničemu ne služi. A one koja ona obori tera da uče iz knjige, tačnije pita ih odatle. A ima preko 300 pitanja.
I to su tipa:
"Navesti osnovne delove Peltonove, Fransisove i Kaplanove hidraulične turbine"

Dok mi kad odgovaramo samo kažemo da postoje 3 tipa turbina- gore navedene.

Pored mate, samo me to zeza ebote, ne znam kako da se izvučem. Imam dve pozitivne al' ova treća je baš retardirana.
A gledaj jednu lekciju i kako nam daje da učimo(od 6-7 koje imamo za tu oblast) -.-

2q363cp.jpg

A sta treba odavde da naucis? :D

A sta treba odavde da naucis? :D

I have no fuckin'i idea :mrgreen:

Postoje neke šeme u knjizi i valjda po ovom srranju treba da objasnim te šeme, kako šta radi i koji preklopnik se kada otvara kad se javi kratak spoj i kakva još srranja u međuvremenu se događaju.
A što je najgore, i oni koji se bave ovim poslom nemaju pojma ovo jer je to sasvim bespotrebno -.-

Čekaj, a koji je problem u vezi sa šemom? Nejasna je?
Npr. meni jeste prilično, ali to svakako nije moja struka...
Ali bez obzira, deluje mi nekako nepregledno za naučiti...

Nije to ni moja struka, džaba što sam u toj školi :rotf:

Pa nepreglednost je glavni problem. Treba povezati šta se na koji vrag odnosi... a ovo je inače i lakša :mrgreen:

Ne kapiram što ne može ko svi ostali jednostavno da sabere keca sa ostalim ocenama, podeli sa njihovim brojem i izvuče prosek -.-
Tako bih imao čak (3+5+1)/2=3 tačno

E pa 'de ste ljudi, 100 godina bre :lol:
obecala sam da necu vise dolaziti na forum ali sam se extremno smorila pa dosla ovde i procitala poslednje 2 strane ove teme, i hocu da vam kazem par stvari...
ne secam se sad ko je kukao da je tezak prijemni za fpn, odma' da mu kazem da ne serre i da hvata te knjige u ruke i krece da uci, moze sve da se stigne a faks je laganica ;)
ni u kom slucaju ne upisuj nesto sto ti ne ide (kao sto si rekao za ekonomiju) pa umreces tamo covece, em ne volis to, em ti ne ide, uzas :eek:
imam ja takvih par primeraka koji su upisali matematiku jer se lako upada pa sad biraju most sa kojeg ce da skacu, ko im je kriv...
I da preporucim svima da upisu prava, ovaj fakultet je smesno lak :D ne treba ti ni gram mozga, bukvalno, samo sedis i ucis i to je to, nema nikakve nauke, logike, mozganja bla bla... (jedino sto mene i to mrzi, ali ja koliko ucim-super prolazim by now)... A i lakse mi je sad na faksu nego u gimnaziji, mada sam u gimn. bila prir-mat smer pa me smaralo sve sto smo ucili :roll:
prijemni se moze relativno opusteno spremiti, zato i ima puno pacijenata pa je smejurija kad ti se nakace tako neki retovi na predavanjima...
A cimerka mi je na filoloskom-spanski studira, e njima je jos lakse, jedino sto su im predavanja obavezna, na pravima nista nije obavezno, ladnjaka mozes da studiras a da ne znas ni gde je fakultet :)

I nemojte mnogo imati predrasude o tome sta ce upisati ljudi iz vaseg odeljenja, iz mog odeljenja je bilo par 'super' djaka koji nisu upali na budzet, a bilo je likova koji su sve 4 godine bili dobri ili dovoljni i odvalili su prijemni i upali na budzet, tako da skola moze da ti pomogne, ali prijemni igra najvecu ulogu...
Srecno svima, lepo to spremite i kad polozite prijemni ceka vas najduze leto, to je savrsen osecaj, majke mi zavidim vam, hocu i ja opettttt :D :mrgreen:

Reče Petar.
Nemaš nigde osiguran posao, al' kao pravnik- to tek ne mož' biti. Možeš ti naći posao, nema problema. Samo što on neće imati ni trunku veze sa tvojom strukom.
Oni koji kažu da nema posla lažu ko stoka, to što neće da rade malo teže poslove ne znači da nema.
Bolje i to nego da sede kući i kukaju.
Nema leba bez motike, il' ašova... lopate, u slučaju ovog vremena :mrgreen:

Eh,i mene sto je davno bilo ovde :lol: .Jos jedan povratnik je tu ;)
Pravo i ekonomiju uglavnom biraju oni sto ne znaju sta ce od sebe- sto nije ni dobro,ni produktivno. Kod mene najmanje pola razreda tome tezi :confused: .I dalje imaju predstavu da zavrseno pravo i ekonomija pruzaju instant posao.
Ovde je problem ta podela na ,,fizikalisanje'' i kancelarijski rad, a ovo prvo se karakterise kao lose i za klosare(ne mislim na gradjevinske radnike,higijenicare,kopace kanala vec i na inzinjere geologije, gradjevine itd ).

jeste najvise pravnika i ekonomista u drzavi, ali i trebalo bi da bude jer ima najvise posla za njih.
da ih je najvise na birou, jeste, ali to je zbog toga sto ih najvise zavrsava te fakultete, logicno.
recimo, ove godine zavsi 1000 pravnika, 800 ih dobije posao a 200 ostane na birou, s druge strane zavrsi 100 ljudi npr. arhitekturu, 50 ih dobije posao a 50 ostane na birou, sve u svemu, na birou ima 200 pravnika i 50 arhitekata. sad glupani pomisle da je pravo neisplativo zato sto ima mnogo pravnika na birou, ne gledajuci koliko ih ima posao i koliko ih je zavrsilo.
istina je da pravo i ekonomiju upisuju i oni koji ne znaju sta zele, razni idioti koji se provlace kroz citavu srednju, oni koji nisu nizasta, i sl. ali ne zavrsavaju svi oni, a i oni koji zavrse, ne zavrse sa istim uspehom.

Back