E pa 'de ste ljudi, 100 godina bre

obecala sam da necu vise dolaziti na forum ali sam se extremno smorila pa dosla ovde i procitala poslednje 2 strane ove teme, i hocu da vam kazem par stvari...
ne secam se sad ko je kukao da je tezak prijemni za fpn, odma' da mu kazem da ne serre i da hvata te knjige u ruke i krece da uci, moze sve da se stigne a faks je laganica

ni u kom slucaju ne upisuj nesto sto ti ne ide (kao sto si rekao za ekonomiju) pa umreces tamo covece, em ne volis to, em ti ne ide, uzas

imam ja takvih par primeraka koji su upisali matematiku jer se lako upada pa sad biraju most sa kojeg ce da skacu, ko im je kriv...
I da preporucim svima da upisu prava, ovaj fakultet je smesno lak

ne treba ti ni gram mozga, bukvalno, samo sedis i ucis i to je to, nema nikakve nauke, logike, mozganja bla bla... (jedino sto mene i to mrzi, ali ja koliko ucim-super prolazim by now)... A i lakse mi je sad na faksu nego u gimnaziji, mada sam u gimn. bila prir-mat smer pa me smaralo sve sto smo ucili

prijemni se moze relativno opusteno spremiti, zato i ima puno pacijenata pa je smejurija kad ti se nakace tako neki retovi na predavanjima...
A cimerka mi je na filoloskom-spanski studira, e njima je jos lakse, jedino sto su im predavanja obavezna, na pravima nista nije obavezno, ladnjaka mozes da studiras a da ne znas ni gde je fakultet
I nemojte mnogo imati predrasude o tome sta ce upisati ljudi iz vaseg odeljenja, iz mog odeljenja je bilo par 'super' djaka koji nisu upali na budzet, a bilo je likova koji su sve 4 godine bili dobri ili dovoljni i odvalili su prijemni i upali na budzet, tako da skola moze da ti pomogne, ali prijemni igra najvecu ulogu...
Srecno svima, lepo to spremite i kad polozite prijemni ceka vas najduze leto, to je savrsen osecaj, majke mi zavidim vam, hocu i ja opettttt