Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Upravo sam doziveo ebeno razocarenje :( . Zelim da upisem FPN,definitivno sam se zagrejao za taj fax...Danas uzeh malo da pregledam pitanja koja su bila na proslom prijemnom...Gotovo nista ebeno ne znam. Istoriju mozda 40%. Sociologiju nista. Sad shvatam da sam imao 5 samo zato sto sam rekao profesorki da sam socijalista. Kako stvari stoje,mozda cu morati da se preorijentisem na ekonomski ...Tuzno... Verovatno cu da zakinem odmah na prvoj godini...

Ako ne znaš sad ne znači da ne možeš naučiti do prijemnog. ;)

Pa,izgleda da cu ici linijom manjeg otpora ...Mnogo manji rad mi je potreban za ekonomski....A i ubicu dve muve jednim udarcem (jedan predmet ucim i za maturu i za prijemni) Sa druge strane tamo me ceka racunovodstvo za koje sam duduk ,statistika i matematika ....Moram da odlucim uskoro...

Poslednja izmena:
Ma daj Petre, ne proseravaj se, Ekonomski je u svakom smislu go ******, imam drugaricu na Političkim naukama, jeste teško upala , i na samofinansiranje, ali je faks veoma lak, po njenim rečima.
Mislim da imaju samo dva dana obavezna predavanja, ako i to, pored toga tu su kolokvijumi, koji dobro dođu kao priprema za ispit.

Sedni, zagrej stolicu, nauči dobro sada da ne bi posle 4-5 godina jadikovao

Ma daj Petre, ne proseravaj se, Ekonomski je u svakom smislu go ******, imam drugaricu na Političkim naukama, jeste teško upala , i na samofinansiranje, ali je faks veoma lak, po njenim rečima.
Mislim da imaju samo dva dana obavezna predavanja, ako i to, pored toga tu su kolokvijumi, koji dobro dođu kao priprema za ispit.

Sedni, zagrej stolicu, nauči dobro sada da ne bi posle 4-5 godina jadikovao

Imam jos malo vremena da odlucim...Prvenstveno ne zelim da dodjem u situaciju da zakinem prijemni i da moram da ladim jaja godinu dana...To mi je glavno..

Poslednja izmena:
Odavde treba samo bezati sa faxom ili bez sasvim nebitno

Odavde treba bežati samo ako imaš gde da pobegneš i ako tamo gde bežiš zaista ima nečeg boljeg za tebe. Recimo ako si do jaja student u nekoj perspektivnoj oblasti pa ubodeš neku stipendiju u inostranstvu za postdiplomske studije ili ako imaš situirane rodjake koji mogu da ti obezbede neki pristojno plaćen posao. Inače ako pobegneš ovako, bez nečeg na šta možeš da se osloniš, ima da završiš kao perač sudova ili eventualno nosač golf loptica ako si simpatičan nekom lovatoru pa te primi da radiš, na jedno leto. Mislim ne kažem da i u tim uslovima nema šanse da napreduješ, ali generalno srpski emigranti nisu ni nalik kineskim emigrantima recimo, jer su kineski emigranti spremni da rade i po dvadeset sati dnevno najlošije plaćene poslove, i da štede kao manijaci i po petnaest godina da bi uspeli u tom tzv. inostranstvu (sa posebnim akcentom na U.S.A.). Vreme gastarbajterisanja je prošlo - tako da mi stvarno nisu jasni ljudi koji bez nekog konkretnog plana i nečega na šta mogu da se oslone odjure u inostranstvo.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je tako i kod ostalih, ali kod mene u odeljenju se desilo to da su se svi opasno precenili sad kad treba da se upise nesto. Dobro, ne svi, neki koji zapravo imaju potencijala su se potcenili, za razliku od ovih koji odjednom hoce da upisu teske i veoma cenjene fakultete, a nema veze to sto nemaju apsolutno nikakvu osnovu za to! Ja ono ne mogu da slusam vise. Vrhunac je bio danas, kad sam cula da devojka koja je jedva dobra bila prethodne 3 godine misli da moze da upise medicinu... :dash:

ne radi se o tome... da li ti mislis da ce ta devojka stvarno upisati medicinu? O.o ono sto mene izludjuje jeste to sto odjednom svi zele da imaju neko zvanje, da budu na visokim pozicijama, jer ce posle ceo zivot patiti sto je neko ''uspesniji'' i obrazovaniji od njih.. zapravo ih obrazovanje uopste ne zanima, sto su i dokazali svojim ocenama do sada, ali nee, sada svi zele da upisu nesto zajebano da bi se hvalili kasnije.. a ne mogu ni da upisu ni da zavrse..precenili se moroni...kompleksasi

ne radi se o tome... da li ti mislis da ce ta devojka stvarno upisati medicinu? O.o ono sto mene izludjuje jeste to sto odjednom svi zele da imaju neko zvanje, da budu na visokim pozicijama, jer ce posle ceo zivot patiti sto je neko ''uspesniji'' i obrazovaniji od njih.. zapravo ih obrazovanje uopste ne zanima, sto su i dokazali svojim ocenama do sada, ali nee, sada svi zele da upisu nesto zajebano da bi se hvalili kasnije.. a ne mogu ni da upisu ni da zavrse..precenili se moroni...kompleksasi

Tako se manje vise moja sestra zajebala...Ona je bila vr. dobra ,pokusala je da upise medicinski i sad se ladi godinu dana. Doduse ne ladi se,stazira ( posto je zavrsila sr. medicinsku)...

@wild_dark_sick

Ne znam, ne poznajem tu devojku, ali znam mnogo njih koji u srednjoj nisu bili nikakvi đaci, ali su se zato na vreme opametili i upisali dobre fakultete. Naravno, završili ih sa sasvim solidnim prosekom.
Naravno, ima i onih koji se gube, da tako kažem. Imam ih ja nekoliko u odeljenju za koje mi nije jasno kako uopšte razmišljaju o fakultetu, al' ono... To se mene ne tiče.
Neka im je sa srećom.

Koliko retardiranih ljudi na jednom mestu.
Mislim da nisam video to nigde, to samo u mom razredu..aaah majku im.

Priča:
Jedan lik koji odlično zna matu, izlazi na tablu da radi zadatak. Nosi kapuljaču na glavi. Profesorka ništa ne govori jer ga donekle poštuje, ipak ima znanje i boli je uvo sve dokle god on radi.
I naravno, to je ostalim retardima bilo iritantno baš zbog toga što znaju da to njima ne bi dopustila. I deru se, dobacuju to, al' ona ne obraća pažnju.
I jedan pametnjaković našao ideju da svi koji imaju namerno stave kapuljače, sedeći u klupi.
Naravno, ostali bezumni moroni su odmah poslušali... naravno, profesorku boli pićka za to i ne obraća pažnju a ovi se cerekaju. I jedan lik meni: "Ajde stavi i ti"
pošto jedini nisam stavio. A pošto imam taj nerv koji se uvek aktivira kad njihova glupost dođe do izražaja, ebem im sve po spiku i oteram dovraga.
Ja njima kažem da me bole ****** da stavljam, ne vidim svrhu ni sopstvenu dobrobit, i da je retardirano. I jedan lik dobaci "Aj ne serri, stavi, radi fore"
Ofkors, tu se nađe i jedan som koji obavezno slika sve da bi okačio na fejs, da pokaže kakvi su oni huligani...
I jedan se nervira jer ga pogađaju moje reči kad kažem da bi ****** u usta stavili samo da im drugi to kaže i da ostali to urade, preti on meni itd.
Nisu oni nikako jaki na rečima, jaki su na pretnjama... na delima nimalo.

Stvarno ne znam, ali verujem da ću do kraja godine nekom od njih da slomim lobanju ili proburazim nož kroz grkljan, takva količina gluposti me prosto tera da napravim gasnu komoru od učionice i da samo sačekam da svi uđu.
Sa radošću bih posmatrao njihovu smrt.

Koliko retardiranih ljudi na jednom mestu.
Mislim da nisam video to nigde, to samo u mom razredu..aaah majku im.

Priča:
Jedan lik koji odlično zna matu, izlazi na tablu da radi zadatak. Nosi kapuljaču na glavi. Profesorka ništa ne govori jer ga donekle poštuje, ipak ima znanje i boli je uvo sve dokle god on radi.
I naravno, to je ostalim retardima bilo iritantno baš zbog toga što znaju da to njima ne bi dopustila. I deru se, dobacuju to, al' ona ne obraća pažnju.
I jedan pametnjaković našao ideju da svi koji imaju namerno stave kapuljače, sedeći u klupi.
Naravno, ostali bezumni moroni su odmah poslušali... naravno, profesorku boli pićka za to i ne obraća pažnju a ovi se cerekaju. I jedan lik meni: "Ajde stavi i ti"
pošto jedini nisam stavio. A pošto imam taj nerv koji se uvek aktivira kad njihova glupost dođe do izražaja, ebem im sve po spiku i oteram dovraga.
Ja njima kažem da me bole ****** da stavljam, ne vidim svrhu ni sopstvenu dobrobit, i da je retardirano. I jedan lik dobaci "Aj ne serri, stavi, radi fore"
Ofkors, tu se nađe i jedan som koji obavezno slika sve da bi okačio na fejs, da pokaže kakvi su oni huligani...
I jedan se nervira jer ga pogađaju moje reči kad kažem da bi ****** u usta stavili samo da im drugi to kaže i da ostali to urade, preti on meni itd.
Nisu oni nikako jaki na rečima, jaki su na pretnjama... na delima nimalo.

Stvarno ne znam, ali verujem da ću do kraja godine nekom od njih da slomim lobanju ili proburazim nož kroz grkljan, takva količina gluposti me prosto tera da napravim gasnu komoru od učionice i da samo sačekam da svi uđu.
Sa radošću bih posmatrao njihovu smrt.
Ma bas su opaki sto su stavili kapuljace, kaakva fora, e :lol:

eh, kad bi bilo tako jednostavno... svet bi zapravo bio na dobitku

Ima još retardiranih primera, eto baš danas, neki lik(ipak retard sam po sebi, glup tačnije) živi u nekom selu blizu Pančeva, i svi ga sprdaju za to između ostalog.
Današnja tema je:
Dolazi još jedan moron, i napada ga kako je ovaj zoofil, kako karra kerove.
Mislim, pazi ideju. I onda krene da ga proziva da možda gura i u ovde i koze, ali uglavnom se zadržava na kerovima, serre i serre tako.
Ovaj pizzdi, i besni. Ne zna se ko je gori.
Tu dolazi masa i podržava onog prvog morona.

Ovaj seljak besni i izlazi... neko reče da ode da se ubije, i to je naravno svima smešno i zabavno, već ga zamišljaju kako skače sa krova.

Back