sta je abel htela da kaze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne znaš sad ne znači da ne možeš naučiti do prijemnog.![]()
Ma daj Petre, ne proseravaj se, Ekonomski je u svakom smislu go ******, imam drugaricu na Političkim naukama, jeste teško upala , i na samofinansiranje, ali je faks veoma lak, po njenim rečima.
Mislim da imaju samo dva dana obavezna predavanja, ako i to, pored toga tu su kolokvijumi, koji dobro dođu kao priprema za ispit.
Sedni, zagrej stolicu, nauči dobro sada da ne bi posle 4-5 godina jadikovao
Odavde treba samo bezati sa faxom ili bez sasvim nebitno
Odavde treba samo bezati sa faxom ili bez sasvim nebitno
ne radi se o tome... da li ti mislis da ce ta devojka stvarno upisati medicinu? O.o ono sto mene izludjuje jeste to sto odjednom svi zele da imaju neko zvanje, da budu na visokim pozicijama, jer ce posle ceo zivot patiti sto je neko ''uspesniji'' i obrazovaniji od njih.. zapravo ih obrazovanje uopste ne zanima, sto su i dokazali svojim ocenama do sada, ali nee, sada svi zele da upisu nesto zajebano da bi se hvalili kasnije.. a ne mogu ni da upisu ni da zavrse..precenili se moroni...kompleksasi
Ma bas su opaki sto su stavili kapuljace, kaakva fora, eKoliko retardiranih ljudi na jednom mestu.
Mislim da nisam video to nigde, to samo u mom razredu..aaah majku im.
Priča:
Jedan lik koji odlično zna matu, izlazi na tablu da radi zadatak. Nosi kapuljaču na glavi. Profesorka ništa ne govori jer ga donekle poštuje, ipak ima znanje i boli je uvo sve dokle god on radi.
I naravno, to je ostalim retardima bilo iritantno baš zbog toga što znaju da to njima ne bi dopustila. I deru se, dobacuju to, al' ona ne obraća pažnju.
I jedan pametnjaković našao ideju da svi koji imaju namerno stave kapuljače, sedeći u klupi.
Naravno, ostali bezumni moroni su odmah poslušali... naravno, profesorku boli pićka za to i ne obraća pažnju a ovi se cerekaju. I jedan lik meni: "Ajde stavi i ti"
pošto jedini nisam stavio. A pošto imam taj nerv koji se uvek aktivira kad njihova glupost dođe do izražaja, ebem im sve po spiku i oteram dovraga.
Ja njima kažem da me bole ****** da stavljam, ne vidim svrhu ni sopstvenu dobrobit, i da je retardirano. I jedan lik dobaci "Aj ne serri, stavi, radi fore"
Ofkors, tu se nađe i jedan som koji obavezno slika sve da bi okačio na fejs, da pokaže kakvi su oni huligani...
I jedan se nervira jer ga pogađaju moje reči kad kažem da bi ****** u usta stavili samo da im drugi to kaže i da ostali to urade, preti on meni itd.
Nisu oni nikako jaki na rečima, jaki su na pretnjama... na delima nimalo.
Stvarno ne znam, ali verujem da ću do kraja godine nekom od njih da slomim lobanju ili proburazim nož kroz grkljan, takva količina gluposti me prosto tera da napravim gasnu komoru od učionice i da samo sačekam da svi uđu.
Sa radošću bih posmatrao njihovu smrt.