Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Uveliko koristim PayPal,ne da bi se modirao i imao o čemu da pišem ovde već zato što sam primoran,neke z**ebancije sa zapada nisam mogao da pazarim drugačije.
Nem' šta da te posavetujem-stariji si,dobro ti ide...Samo napred!;)

To ti je odlican primer el poslovanja.
Ja bih radije placao stvari preko paypala nego isao direktno da platim preko kartice. Mnogo ti je to sigurnije,to ti je super prica. Cim budem nasao neki posao i sam cu da otvorim racun u banci,da uzmem debitnu karticu i da otvorim nalog na paypalu i onda shoping na netu. :D
cestitke Useru, i srecno u nastavku :)

Hvala. :)

I ja radije keširam PayPal-om nego karticom,ne moram svaki put da se logujem,ukucavam šifre i to...Najviše volim solarno plaćanje al' zakon pritiska.:confused:BTW,ne treba ti pos'o za to,viđu mene.:mrgreen:

Ma to je zbog nedostatka kinte. Sta mi vredi da imam racun i sve,kad nemam sta da stavim na racun i karticu. :mrgreen:
Ja ne bih ostavljao broj svoje kreditne kartice ili pin debitne bilo kom sajtu. Sve zavisi kakvu oni zastitu imaju,neko bi mogao to da hakuje i da ostanem bez para,ovako paypal je bolji sto se toga tice jer ostavljas ipak ogromnoj firmi te osetljive podatke.

Ma to je zbog nedostatka kinte. Sta mi vredi da imam racun i sve,kad nemam sta da stavim na racun i karticu. :mrgreen:
Ja ne bih ostavljao broj svoje kreditne kartice ili pin debitne bilo kom sajtu. Sve zavisi kakvu oni zastitu imaju,neko bi mogao to da hakuje i da ostanem bez para,ovako paypal je bolji sto se toga tice jer ostavljas ipak ogromnoj firmi te osetljive podatke.

To se rešava tako što uzmeš karticu namenski za internet trgovinu i na nju uplaćuješ iznose koje želiš da potrošiš.

To se rešava tako što uzmeš karticu namenski za internet trgovinu i na nju uplaćuješ iznose koje želiš da potrošiš.
Online kartica bi trebalo da bude debitna kartica jer na nju uplacujes iznos novca i mozes da troskaris dok imas na racunu,moze ti i biti odbren minus neki ako se dogovoris sa bankom.
Mene bi mrzelo da nosim sa sobom vise od jedne kartice. Predpostavljam da se ta online kartica uzima samo za namenu online placanja,ali to nije neka nova tehnologija,niti se to nesto razlikuje od debitnih.
Moze biti i kreditna,ali je bolje da se uzme debitna jer te neko sa kreditnom moze vise zaduziti. Znaci nije to nista sad novo,to je samo izdata kartica za tu namenu.
Ne znam da li ste me skapirali sta sam hteo reci.

Poslednja izmena:
Ja sam to samo naveo kao varijantu, jer i paypal kod nas nije potpun servis i još uvek ne možeš primati novac preko njega, moraš da se snalaziš.

Polako,bice i to. :)
Tebi kao kupcu nije potrebno to da ti neko salje pare,jedino ako hoces da budes trgovac i da prodajes robu preko interneta.
I ovo sto su uveli je dobra stvar. Ti cini mi se ne placas nista sto kupujes,a kada bi primao pare,onda bi morao da das neku proviziju.

Nisu mi lose ocene na tromesecje, doduse imam jednu negativno i to nije iz mate :whistling: (znaci moguce ga je popraviti, da je iz mate vec bih se pozdravila sa tim)
Nego bivsa profesorka psihologija mi je rekla da ako zelim da upisem psihologiju bolje da krenem sada sa se spremam iz te neke knjige. Ali mene brine ako ja sve to lepo spremim i promenim misljenje? Vise me i ne brine to da necu biti primljena koliko cinjenica da cu da se spremam za dzabe. Da cu na kraju promeniti misljenje i upisati nesto deseto. O Boze :dash:

Back