Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Zar to nije izborni predmet, ili sa smera? otkud test, imaju vezbe i iz toga? :eek:
btw, ja sam cula da ti Mitrovic iz toga da ocenu vise od one iz uvoda :mrgreen:

Zapravo, u prvom semestru imam teoriju države, u drugom uvod u pravo.
To je kao neki pokazni test pred kolokvijum. A imamo vežbe iz svakog predmeta, logično. :lol:

I ne predaje mi Mitrović, učimo iz njegovom udžbenika, a predaje nam Radomir Lukić (onaj živi). :lol:

Zapravo, u prvom semestru imam teoriju države, u drugom uvod u pravo.
To je kao neki pokazni test pred kolokvijum. A imamo vežbe iz svakog predmeta, logično. :lol:

I ne predaje mi Mitrović, učimo iz njegovom udžbenika, a predaje nam Radomir Lukić (onaj živi). :lol:

aaa istripovah se nesto, ti nisi na pravnom? :lol:
ako uvod u pravo ucis iz knjige Dragana Mitrovica, unapred te sazaljevam :roll:

A šta, Stela, pravni jedino u BG-u postoji?

Ne zezaj :P
kad je spomenuo taj predmet pomislila sam da je to jedan od onih koji se u Bg-u uzima na trecoj ili cetvrtoj kao izborni, a posto sam 99% sigurna da kod nas iz izbornog predmeta nemas vezbe, morala sam da proverim :lol: pri tom se sve uklopilo, i ime profesora i predmet :lol:
I naravno da nije jedini, nego je ovde svaki drugi-treci forumas sa beogradskog pravnog, pa je lako zbuniti se ;)

Ljudi, naučio sam već deo odgovora za predstojeći kolokvijum. Nego, ima neko predstavu, kako se uče zakoni od reči do reči, tako trebamo navoditi! :eek:
Imam fore oko 10 sati :lol:

Мени су тих пар дефиниција из закона ишле баш лако, већина је логична. Најмање пажње обрати на онај почетни део, а највише на онај трећи део из хидроизолације, мислим да смо 4 питања имали из њега.

Оних 5 питања о томе шта садржи који прокејат заиста нисам могао учити, јер свако има по 8-9 редове, и х речи за које у животу нисам чуо, али колико сам приметио, свака група има то питање, нама је било идејни пројекат.. И срећно сутра. :lol:

Osećam li ja to ironiju kod Tale? :mrgreen:

Ne, poenta je i da hoću, ne stižem. Tako da sam uhvatio ritam sa malo sna.

Naravno, sigurno necu da ti tapsem :)
Ne mozes da ne spavas. Izbaci nesto iz rasporeda i odspavaj kako bi to nesto mogao kvalitetnije da uradis. Znas li ti koliko to moze da ti osteti zdravlje? Tu je jos stres, nervoza, Ucenje i koncentaricju tek remeti nespavanje. Mnogo posledica kojih nismo svesni ide uz nespavanje. Mislim ne spavam ni ja nesto dugo, ali kada mogu trudim se da to nadoknadim kako moje telo ne bi bilo podlozno tome i kako bi sto manje osetilo taj nedostatak. Zato na spavanje :rtfm:

Back