- Poruka
- 6.981
pali u Nemacku,njima treba takvog kadra.
Pisao sam da cu svoju zemlju napustiti,samo ako bas budem primoran,sto trenutno i nije slucaj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pali u Nemacku,njima treba takvog kadra.
Već sam osetio bič nesposobnosti administracije faksaAjd' što ne daju prave informacije nego što pojma nemaju da ih nisu dali, i negiraju svoju grešku. Španski, koji li me vrag terao da ga uzmem, kad em sam zaebao termin, pa na kraju nisam ni na spisku a profesorka mi već govori da ne mogu menjati termin osim ako neko drugi ne odustane od svog blablabla. Niko ništa ne zna.
Sutra predavanja od 10 do 22hJa neam pojma kako ću izdržati kasnije
![]()
Sad sam skontao da mi tek treba da se međusobno dogovorimo pa izjasnimo profesorki
I pazi sad, zbog književnog društva ne mogu sredom(koja mi je jedina prazna) a preostaje mi samo utorak i petak. Utorak je pakleni dan, a petak... ebeš ga, nadao sam se da ću barem imati friday nightSubota mi je rezervisana za izborni AO, kreativno pisanje u istom terminu...
Tako da pojma nemam
A šta ti imaš od izbornih još da biraš?
Doktore, večeras častiš![]()
Postao sam strukovni inzenjer,u prevodu,neki veliki dr mr.Hvala na podrsci,volim vas sve.
![]()
Neka neka, biće prilike, bićemo bližeHebiga,da ste blize zvao bih vas da bekrijamo.![]()
Promijenio avatar. Hvalim te Bože.Čestitam.![]()
Свака част, матори!Postao sam strukovni inzenjer,u prevodu,neki veliki dr mr.Hvala na podrsci,volim vas sve.
![]()
Ajde šu, nije mi jedina svrha u životu da te nerviram.Promijenio avatar. Hvalim te Bože.
A sad ćeš namjerno vratiti stari avatar.
Hebiga,da ste blize zvao bih vas da bekrijamo.![]()
Samo, šta si završio?![]()
A za opijanje u Valjevu ima vremena, prošle godine sam dobro overio Tešanj![]()
Svaka čas' care.Šta planiraš?