Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Ma,ja se sjecam,palakala sam kao kisna godina kad sam trebala ucit u osnovcu neku lekciju koja je bila razapeta i zapletena da se uci dvije sedmice i opet se ne konta i meni bilo normalno dosadno to ucit i dobijem jedan! sad sve zasluge mog rada i ne ucenja su me dovele na plac kad sam trebala upisat serdnju...uff!! Bila sam odlicna ali upisala sam gimnaziju i prve ocjene koje su vidjeli jest ta zakljucna 3 iz bosnaskog:per:
Nije mi htjela dati sansu da popravim kec,i vukla sam tu jedniciu citavu godinuuu:rumenko:

zaboravila si bracu ruse ,ciji je jezik kod nas najzastupljeniji pored engleskog
nije da mi hocemo da ga ucimo ,i nije da ce nam trebati u zivotu,ali *** uza zid pa metak u celo

zaista jeste :cmok:

:) c'est magnifique...sto ga vise ucim to ga vise volim...
:heart:
ruskog sto se tice, smatram da nikad nije na odmet znati sto vise jezika...jer meni ne bi smetalo na znam portugalski i nemacki bez obzira sto ih ne volim... :mrgreen:

ja sutra idem u kraljevo na utakmicu, a u nedelju u uzice.....
inace, u ponedeljak imam kontrolni iz matisa, u utorak iz psihologije ( 40 str. ), i pita fiziku....u sredu kontrolni iz hemije ( koji bi trebalo da odlozimo za onu tamo nedelju ) i pita biologiju i ruski i istoriju....u cetvrtak opet fizika i srpski cela pesma pismo tatjane onjeginu....i u petak opet fizika i opet istorija....i vrlo moguce da sam nesto zaboralvila....kad prezivim sledecu nedelju ima da vristim!!

ja sutra idem u kraljevo na utakmicu, a u nedelju u uzice.....
inace, u ponedeljak imam kontrolni iz matisa, u utorak iz psihologije ( 40 str. ), i pita fiziku....u sredu kontrolni iz hemije ( koji bi trebalo da odlozimo za onu tamo nedelju ) i pita biologiju i ruski i istoriju....u cetvrtak opet fizika i srpski cela pesma pismo tatjane onjeginu....i u petak opet fizika i opet istorija....i vrlo moguce da sam nesto zaboralvila....kad prezivim sledecu nedelju ima da vristim!!

druga godina je maciji kasalj u odnosu na trecu...budi srecna sa tim pre nego sto se pomnozi sa dva...:rida:

Back