Strasti i emocije...

nisam čitala šta ovaj piše ali fora je sledeća:
što duža predigra, po mogućstvu manje od 1sat nikako.
i kad se toooliko napalite da više ne možete da izdržite,
e tad krenete sa sexom, i glavna fora je što sam sex traje kratko,
ali je ubitačan orgazam. ja sam se toliko pogubila bila, da sam imala prekid filma nekoliko sekundi. :D

pa nemamo mi problema sa duzinom celog odnosa
umemo nekada i po nekoliko sati da se mazimo, vodimo ljubav, ali nisam znala da se to zove tantricki sex :D
ahahahahhaha

poenta je sam odnos ne sex
i intima a ne golotinja
i osecanje a ne zestina

predigra moze da traje i satima i da se u toku same predigre vec dodje do orgazma i snoshaja tzv tihi snoshaj
a i sam odnos pogotovo uz dobru kontrolu snoshke kod muskaraca

samo tantrichki sex bash i ne moze s grandovkom da se zavrshi
nju presavijesh u tabure i uradish THE A THING

potrebno je da partneri budu bar na slichnim nivoima i da se dobro kontaju i pogledom i bez rechi
da ne dobijaju zelju da jedno drugom prebace papirnu kesu preko glave zamisljajuci nekog drugog/u

ma nee, nije fora u samom sexu, nego baš u predigri.
znali smo i mi da se sexamo po 2 sata, nego nije poentLa bila u tome.
nego smo se igrali malo tako, a ja sam imala menzis i nismo mogli da se sexamo.
i sad mi smo se bar sat i po tako mazili i čačkali a ništa konkretno nismo radili
dok nismo došli do te tačke da je bilo 'ebbeš menstruaciju, dodji vamo' :rumenko:
i sam sex ne verujem da je bio duži od 5min, a oboje smo svršili kao nikad, ja tih nekoliko sekundi orgazma ne znam gde sam bila.

ma nee, nije fora u samom sexu, nego baš u predigri.
znali smo i mi da se sexamo po 2 sata, nego nije poentLa bila u tome.
nego smo se igrali malo tako, a ja sam imala menzis i nismo mogli da se sexamo.
i sad mi smo se bar sat i po tako mazili i čačkali a ništa konkretno nismo radili
dok nismo došli do te tačke da je bilo 'ebbeš menstruaciju, dodji vamo' :rumenko:
i sam sex ne verujem da je bio duži od 5min, a oboje smo svršili kao nikad, ja tih nekoliko sekundi orgazma ne znam gde sam bila.

ma razumem :)

nego offtopic
obozavam sex u toku mece :)

poenta je sam odnos ne sex
i intima a ne golotinja
i osecanje a ne zestina

predigra moze da traje i satima i da se u toku same predigre vec dodje do orgazma i snoshaja tzv tihi snoshaj
a i sam odnos pogotovo uz dobru kontrolu snoshke kod muskaraca

samo tantrichki sex bash i ne moze s grandovkom da se zavrshi
nju presavijesh u tabure i uradish THE A THING

potrebno je da partneri budu bar na slichnim nivoima i da se dobro kontaju i pogledom i bez rechi
da ne dobijaju zelju da jedno drugom prebace papirnu kesu preko glave zamisljajuci nekog drugog/u

e baš tako. upravo je najbitnija veza medju partnerima, ono neko potpuno poverenje, potpuna opuštenost, prepuštenost i nadraženost.

To koliko sam ja strastvena osoba cuvam kao tajnu samo za nekog veoma, veoma posebnog.
Ne bih je otkrila nekom tek tako... Volim da priredjujem iznenadjenja...
Kad volim, onda otkrivam tu svoju "mracnu" stranu...
A ja se jako, jako tesko zaljubljujem, a ljubav je tek posebna prica...

Ljudi mešaju sex iz emocija i sex iz strasti, to su potpuno različite stvari.
Sex iz strasti muško, ili žensko može da ima i posle 5 minuta upoznavanja, što se danas dešava najčešće.
Danas omladina se oko 22h upozna, pola sata posle toga imaju sex, a posle nedelju dana raskinu.
Medjutim, te emotivne veze znaju da traju, a sex im nije baš na prvom mestu zato i traju, a bogami gde je sex isključivi motiv neke veze, to brzo sagori i veza nestane.
A šta vi mislite o svemu ovome, ako uopšte mislite o ovome ?

u 22:17, tačnije

Back