***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
moras da mi pokazes kako to ide![]()
hmmm.. da ti pokažem?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moras da mi pokazes kako to ide![]()
nisam čitala šta ovaj piše ali fora je sledeća:
što duža predigra, po mogućstvu manje od 1sat nikako.
i kad se toooliko napalite da više ne možete da izdržite,
e tad krenete sa sexom, i glavna fora je što sam sex traje kratko,
ali je ubitačan orgazam. ja sam se toliko pogubila bila, da sam imala prekid filma nekoliko sekundi.![]()
ma nee, nije fora u samom sexu, nego baš u predigri.
znali smo i mi da se sexamo po 2 sata, nego nije poentLa bila u tome.
nego smo se igrali malo tako, a ja sam imala menzis i nismo mogli da se sexamo.
i sad mi smo se bar sat i po tako mazili i čačkali a ništa konkretno nismo radili
dok nismo došli do te tačke da je bilo 'ebbeš menstruaciju, dodji vamo'
i sam sex ne verujem da je bio duži od 5min, a oboje smo svršili kao nikad, ja tih nekoliko sekundi orgazma ne znam gde sam bila.
ukratko u tantrickom sexu ne hebesh samo partnerku vec i sebe
lmao
poenta je sam odnos ne sex
i intima a ne golotinja
i osecanje a ne zestina
predigra moze da traje i satima i da se u toku same predigre vec dodje do orgazma i snoshaja tzv tihi snoshaj
a i sam odnos pogotovo uz dobru kontrolu snoshke kod muskaraca
samo tantrichki sex bash i ne moze s grandovkom da se zavrshi
nju presavijesh u tabure i uradish THE A THING
potrebno je da partneri budu bar na slichnim nivoima i da se dobro kontaju i pogledom i bez rechi
da ne dobijaju zelju da jedno drugom prebace papirnu kesu preko glave zamisljajuci nekog drugog/u
e baš tako. upravo je najbitnija veza medju partnerima, ono neko potpuno poverenje, potpuna opuštenost, prepuštenost i nadraženost.
ma razumem
nego offtopic
obozavam sex u toku mece![]()
e baš tako. upravo je najbitnija veza medju partnerima, ono neko potpuno poverenje, potpuna opuštenost, prepuštenost i nadraženost.
mene je to josh ko golobradog nauchila jedna teta veshtica i od tad sam samoprozvani guru za jugoistochnu evropu![]()
ti si nesto poput kleopatre
i ona je samoproklamovana balkanska prorocica
Ljudi mešaju sex iz emocija i sex iz strasti, to su potpuno različite stvari.
Sex iz strasti muško, ili žensko može da ima i posle 5 minuta upoznavanja, što se danas dešava najčešće.
Danas omladina se oko 22h upozna, pola sata posle toga imaju sex, a posle nedelju dana raskinu.
Medjutim, te emotivne veze znaju da traju, a sex im nije baš na prvom mestu zato i traju, a bogami gde je sex isključivi motiv neke veze, to brzo sagori i veza nestane.
A šta vi mislite o svemu ovome, ako uopšte mislite o ovome ?
To sex posle pet minuta... to imaš samo u filmovima.