_dusan_
Početnik
- Poruka
- 45
Ma najjaca je engleska liga, pricajte vi sta ocete... Mislim je mogu da gledam i primeru i bundesligu i nasu domacu superligu ali nekako je najvise volim da gledam engleze... ove sezone bice ludnica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima, ima...Mada fale nam navijaci (mushki rod) ali prezivljavamo...Nisam znao da ima ovoliko navijaca Celsija... I ja volim Celsi ali Vest Hem mi je ipak u srcu, tri puta sam isao na njihove meceve i cim sam ih prvi put gledao odmah sam ih zavoleo... Da samo znate kako je na Apton Parku.......ludnica......cekicari su pevali svih 90 minuta....
vidi vidi...Ima, ima...Mada fale nam navijaci (mushki rod) ali prezivljavamo...
Inace cula sam da su Vest Hem-ovi navijaci strava. Jel' si gledao Green Street Hooligans? Ako nisi obavezno gledaj, mnooogo dobar film.
)
Jaooo bre ti nisi normalnavidi vidi...
(to Jeka akze jer hoce neko da je mazi i pazi,ne moze Grizzly sam)
Daj bre Jeko,tako Grizzly ima vise sansi![]()
Nema...Sada moram da pazim na svoje izjave da se ne bi khm,,.khm... Pogresno protumacile. 
ljubavni trougao:Jaooo bre ti nisi normalna![]()
![]()
Nema...Sada moram da pazim na svoje izjave da se ne bi khm,,.khm... Pogresno protumacile.
![]()
![]()

Ima, ima...Mada fale nam navijaci (mushki rod) ali prezivljavamo...
Inace cula sam da su Vest Hem-ovi navijaci strava. Jel' si gledao Green Street Hooligans? Ako nisi obavezno gledaj, mnooogo dobar film.
:shock: e stvarno si...luda u najmanju ruku.![]()
![]()
Da se primetiti da volis da me zezas...MAda ko kaze da ja ne mogu da smislim neku kombinaciju... Hmmm...Sta kazes na Crnog Lepotana?![]()

Ha, ha ,ha to ti kazes:shock: e stvarno si...luda u najmanju ruku.
![]()
...prijatelji?Ha, ha ,ha to ti kazes![]()
![]()
![]()
.
Nije fer izmenila si post... E sad se ja pitam zasto si izmenila onaj deo:" Ja i Crni smo samo..." hehehe