Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bolje neka Mesi prestane da posti...a ovo ''uz pomoc sudija'' ...pa naravno da moramo da pazimo na Mesija da mu ne povrijeidmo pramen kose pa da teatralno padne :D...ili jos gore,da da gol rukom.
ne sme da mu fali ni dlaka sa glave :-P
ako Mesi da Celziju gol rukom, to ce biti Bozija ruka !
angel17.gif

Ma da bozija ruka my ass... :)
Ajoj Vlade kakav si ti to navijac Reala kad mislis da je barsa mas que un club? :D

jelka (jelena) a vratio ti se ljubimac sa slike ,vodi celsi sad sam video na sajtu eurosport yahoo 1:0 nije lose
to moram malo iz postovanja ja posto navijam za REAL:)8):) ne mora da znaci odma da mrzim barselonu i ostale spanske timove ,cak kad real ispadne iz lige sampiona ja dalje navijam za klubove iz spanije koji su ostali u takmicenju

U BARSLONI SU FINI LJUDI LEPE GIRLS TO NE MOZE DA SE MRZI:!::!: a inace mesi ce zeznuti maradonu i bice bolji igrac mada za mene marodona i nije neki igrac bio ali nece biti bolji od ROBINHA (PELEA)8)8)8)8):):):):)
veceras cupave utakmice u spanskoj ligi

ja sam vec rekao da klub koji nimalo ne simpatisem je inter
pa milan pa chelsea
poz navijacice i navijaci
u ala pada napolju sneg bice veselo

gospodo vase prognoze za LIGU SAMPIONA
mislim da ce jedno pola timova koji su favoriti da kiksnu u prvoj utakmici!!!!
i ja to mislim...(govorim ko ce da prodje dalje a ne ko ce da pobijedi u pojedinjenim utakmicama...if you get what am i saying)
chelsea-olympiakos ...prolazi chelsea...(valjda)
sevilla-fenerbahce prolazi fenerbahce
manchester united-lyon prolazi united
roma-real madrid prolazi real madrid
barcelona-celtic prolazi barcelona
schalke-porto prolazi porto
liverpool-internazzionale prolazi liverpool
arsenal-milan prolazi arsenal

ja imam jedan predlog,mozda je glup...da se ova tema spoji sa temom ''evrposka takmicenja'' jer iako nisu trebale biti iste postovi su ih pretvorili u skoro pa iste teme...

i ja to mislim...(govorim ko ce da prodje dalje a ne ko ce da pobijedi u pojedinjenim utakmicama...if you get what am i saying)
chelsea-olympiakos ...prolazi chelsea...(valjda)
sevilla-fenerbahce prolazi fenerbahce
manchester united-lyon prolazi united
roma-real madrid prolazi real madrid
barcelona-celtic prolazi barcelona
schalke-porto prolazi porto
liverpool-internazzionale prolazi liverpool
arsenal-milan prolazi arsenal

ja imam jedan predlog,mozda je glup...da se ova tema spoji sa temom ''evrposka takmicenja'' jer iako nisu trebale biti iste postovi su ih pretvorili u skoro pa iste teme...

ja ne mslim tako....
prolazi:inter,sevilla i schalke

jelka (jelena) a vratio ti se ljubimac sa slike ,vodi celsi sad sam video na sajtu eurosport yahoo 1:0 nije lose
to moram malo iz postovanja ja posto navijam za REAL:)8):) ne mora da znaci odma da mrzim barselonu i ostale spanske timove ,cak kad real ispadne iz lige sampiona ja dalje navijam za klubove iz spanije koji su ostali u takmicenju

U BARSLONI SU FINI LJUDI LEPE GIRLS TO NE MOZE DA SE MRZI:!::!: a inace mesi ce zeznuti maradonu i bice bolji igrac mada za mene marodona i nije neki igrac bio ali nece biti bolji od ROBINHA (PELEA)8)8)8)8):):):):)
veceras cupave utakmice u spanskoj ligi

ja sam vec rekao da klub koji nimalo ne simpatisem je inter
pa milan pa chelsea
poz navijacice i navijaci
u ala pada napolju sneg bice veselo
Daaa...Cula sam da se vratio. Bas odlicno. :) . Sto se tice tvog simpatisanja barse potpuno razumem (mada sam postavila ono pitanje jer nisam upoznala osobu koja simpatise protivnicki klub (osim mene koja volim Celzi, a simpatisem sve Engleske klubove)) tako i ja Engleze. Ako Celzi ispadne iz LS navijacu za Engleske timove koji ostanu.

@Delije, vankrca Samo vi sanjajte... :lol:

Daaa...Cula sam da se vratio. Bas odlicno. :) . Sto se tice tvog simpatisanja barse potpuno razumem (mada sam postavila ono pitanje jer nisam upoznala osobu koja simpatise protivnicki klub (osim mene koja volim Celzi, a simpatisem sve Engleske klubove)) tako i ja Engleze. Ako Celzi ispadne iz LS navijacu za Engleske timove koji ostanu.

@Delije, vankrca Samo vi sanjajte... :lol:
:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Ми смо озбиљни!;)

ma pricamo o cemu nam prvo padne na pamet
a kup engleske prosli chelsea i man.united
juce barsa se priblizi realu na +5 al sta da se radi ,real ima dosta povredjenih igraca i pojedine igrace koji su malo povredjeni cuvaju za LIGU SAMPIONA

sigurno ce biti jedno 10'tak golova samo u cijoj mrezi i iza cijih ledja videcemo

barselona ima veoma sitne sanse za primeru,dok u ligi sampiona mozda stignu do polufinala,mozda
dok za celsi to ne bi smeo nikako da kazem

videcemo jelka(jelena)
hoce li taj tvoj ljubimac da ide negde na leto tipa spanija?

mislim da sto se igraca celsija tice taj tim nece se prepoznati sledece sezone,sto budu prodali igraca sto budu im neki igraci dosli,a sta ti kazes o tome
i vi ostali navijaci celsija

poz
laku noc navijaci odo da odgledam 2 epizode prijatelja pred spavanje da lepse spavam
poz again

Back