Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma najjaca je engleska liga, pricajte vi sta ocete... Mislim je mogu da gledam i primeru i bundesligu i nasu domacu superligu ali nekako je najvise volim da gledam engleze... ove sezone bice ludnica

Nisam znao da ima ovoliko navijaca Celsija... I ja volim Celsi ali Vest Hem mi je ipak u srcu, tri puta sam isao na njihove meceve i cim sam ih prvi put gledao odmah sam ih zavoleo... Da samo znate kako je na Apton Parku.......ludnica......cekicari su pevali svih 90 minuta....

Kaко бре Дуле мо'ш да волиш и Челси и Вест Хем? Па то ти горе негода си рекао како волиш Рому, али и Лацио ти је драг.. па бре они се мрзе из дна душе! Поздрав осталима

Nisam znao da ima ovoliko navijaca Celsija... I ja volim Celsi ali Vest Hem mi je ipak u srcu, tri puta sam isao na njihove meceve i cim sam ih prvi put gledao odmah sam ih zavoleo... Da samo znate kako je na Apton Parku.......ludnica......cekicari su pevali svih 90 minuta....
Ima, ima...Mada fale nam navijaci (mushki rod) ali prezivljavamo... :D
Inace cula sam da su Vest Hem-ovi navijaci strava. Jel' si gledao Green Street Hooligans? Ako nisi obavezno gledaj, mnooogo dobar film.

Jaooo bre ti nisi normalna :lol: :lol: :lol: Nema...Sada moram da pazim na svoje izjave da se ne bi khm,,.khm... Pogresno protumacile. :D :lol:
ljubavni trougao:
Jeka hoce alexa,alexa boli uvo,grizzly hoce jeku :lol:
moze i ovako: jeka hoce alexa,alexa boli briga a ivana(sa teme liverpool) hoce takodje alexa!!!
zajebano je kad je virtuelno nema sta...
:lol:
p.s.volim da zezam Jeku don't get me wrong

Ima, ima...Mada fale nam navijaci (mushki rod) ali prezivljavamo... :D
Inace cula sam da su Vest Hem-ovi navijaci strava. Jel' si gledao Green Street Hooligans? Ako nisi obavezno gledaj, mnooogo dobar film.

Jesam gledao sam...

Pazi svi londonski klubovi se medjusobno mrze.. Na Aptonu je ludnica taj osecaj je neopisiv iako mi je celsi drag vest hem ipak vise volim i on je na prvom mestu...

Back