LAKI LUCIANO
Domaćin
- Poruka
- 4.279
Losi su gubitnici. Cim zagusti, vidi se kakva su gospoda.
Nije ti to tacno ali ni malo...
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Losi su gubitnici. Cim zagusti, vidi se kakva su gospoda.
Prvi link,sta igraci imaju sa nekim ko odrzava teren pa ne moze da podnese poraz...Nije sigurno Cavi ukljucio prskalice.
Buskets covek tuzan sto su izgubuili,ne vidim nista lose u tome...
Ako pocnem da kacim Realove bruke i sramote pocev od Pepea,pa bice jedno 200 linkova.
Slika Busketsa je kada je simulirao faul.
Sto se Reala tice, oni su teski cigani bez obzira sto ih simpatisem vise od Barselone, no, moja poenta je da ni Barselonini igraci nisu gospoda za koja se predstavljaju da jesu.
U svakom slucaju, nije ni bitno, ovo je tema o Partizanu, ne bih da dalje idemo u off![]()
Mancester Junajted je najbolji primer gospode..Kad dodju u smokinzima na pocetku meca..
То је тачно. Али зато одавно играју као Милан деведесетих. Свирају се непостојећи пенали, падају голови из офсајда...
Stramaconi veze nema ali buklavno veze nema...Inter mi je omiljeni strani klub al ovaj cova nezna ni koju mu poziciju igraju igraci...Ferguson je pre dolaska u junajted osvojio evropski trofej sa Aberdinom i takodje Stosku ligu pokraj Seltika i Rendzerska...Treba dovesti Montelu jer zna znanje...Nema veze sto je krs ekipa mora se izvuci maksimum pogledaj onoga sto vodi Milan kad je preuzo i oni su bili krs pa su opet igrali fudbal...
Danas igraju Borusija-Bajern..Runda 1...
Биће 1-1 у вр` главе, нека опуштена текма...
...Inter mi je omiljeni strani klub ......
Danas igraju Borusija-Bajern..Runda 1...
Ovog vikenda započinje jedna od najinteresantnijih liga u Evropi - Premijer Liga Belorusije
Liga ima 12 učesnika i parovi prvog kola su
30/03/2013 Minsk 13:00 Torpedo Zhodino
30/03/2013 Naftan 14:00 Shakhtyor
30/03/2013 Dnepr 15:00 Gomel
30/03/2013 Belshina 15:30 Brest
31/03/2013 Neman 13:00 Slavia Mozyr
31/03/2013 BATE 16:00 Dinamo Minsk
Već prvo kolo donosi derbi BATE - Dinamo Minsk, ne znam samo da li će gde moći da se prati ovaj sudar divova![]()
Ja u Spaniji navijam za Valensiju!!! Drago mi je sto je pobedila...a znaci Atletiko je bio bolji...jebg...vazni su bodovi :-D
Serija A: Racije u 18 klubova
IZVOR. B92
Italijanska policija i finansijski inspektori zaplenili su dokumentaciju u 41 fudbalskom klubu, uključujući 18 iz Serije A, javlja Rojters.