Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prvi link,sta igraci imaju sa nekim ko odrzava teren pa ne moze da podnese poraz...Nije sigurno Cavi ukljucio prskalice.

Buskets covek tuzan sto su izgubuili,ne vidim nista lose u tome...

Ako pocnem da kacim Realove bruke i sramote pocev od Pepea,pa bice jedno 200 linkova.

Slika Busketsa je kada je simulirao faul.

Sto se Reala tice, oni su teski cigani bez obzira sto ih simpatisem vise od Barselone, no, moja poenta je da ni Barselonini igraci nisu gospoda za koja se predstavljaju da jesu.

Poslednja izmena od moderatora:
Slika Busketsa je kada je simulirao faul.

Sto se Reala tice, oni su teski cigani bez obzira sto ih simpatisem vise od Barselone, no, moja poenta je da ni Barselonini igraci nisu gospoda za koja se predstavljaju da jesu.

U svakom slucaju, nije ni bitno, ovo je tema o Partizanu, ne bih da dalje idemo u off :)

Svako ima svoje vidjenje...a moje je da su skromni momci pored rezultata koje imaju.

Poslednja izmena od moderatora:
DOPING AFERA: Otvorena istraga protiv Sosijedada

Povodom optužbi za sistematski doping igrača Real Sosijedada u periodu od 2001. do 2007, reagovala je Španska antidoping agencija
Španska antidoping agencija otvorila je istragu protiv Sosijedada povodom optužbi za sistematski doping igrača tog kluba u periodu od 2001. do 2007.
Bivši predsednik Sosijedada Injaki Badiola izjavio je nedavno da se u klubu, pre njegovog dolaska, sprovodio sistematski doping i da je postojala direktna doping veza sa ozloglašenim doktorom Fuentesom.

- U periodu pre našeg dolaska u klub dokazano je da su se nabavljali lekovi koji su bili na spisku zabranjenih – rekao je Badiola za španske medije.
http://www.telegraf.rs/sport/532251-doping-afera-otvorena-istraga-protiv-sosijedada

Ovog vikenda započinje jedna od najinteresantnijih liga u Evropi - Premijer Liga Belorusije :D
Liga ima 12 učesnika i parovi prvog kola su

30/03/2013 Minsk 13:00 Torpedo Zhodino
30/03/2013 Naftan 14:00 Shakhtyor
30/03/2013 Dnepr 15:00 Gomel
30/03/2013 Belshina 15:30 Brest
31/03/2013 Neman 13:00 Slavia Mozyr
31/03/2013 BATE 16:00 Dinamo Minsk

Već prvo kolo donosi derbi BATE - Dinamo Minsk, ne znam samo da li će gde moći da se prati ovaj sudar divova :D

Moratti je rekao da Stramaccioni ostaje trener Intera iduće godine. Podržavam to. Kao što podržavam i ostanak Bilića u Lokomotivu ili Krstičevića u Hajduku.
Kada čitam brojne komentare gdje se poslije svake tekme skidaju glave trenerima koji nemaju pojma dođe mi zlo.
Pa Ferguson je 7 godina čekao na titulu. Da mu je Mamić bil gazda letio bi za 3 mjeseca a United bi danas bio snage Evertona i Newcastla.
Mladim trenerima treba dati 2,3 godine. Pa u prvoj sezoni tek formiraju momčad.
Pa nije Stramaccioni kriv kaj mu je pol momčadi za starački dom, a pola nema pojma. I uz to sve ima izvan stroja 10 igrača u svakom trenutku. Ko i Hajduk.

Stramaconi veze nema ali buklavno veze nema...Inter mi je omiljeni strani klub al ovaj cova nezna ni koju mu poziciju igraju igraci...Ferguson je pre dolaska u junajted osvojio evropski trofej sa Aberdinom i takodje Stosku ligu pokraj Seltika i Rendzerska...Treba dovesti Montelu jer zna znanje...Nema veze sto je krs ekipa mora se izvuci maksimum pogledaj onoga sto vodi Milan kad je preuzo i oni su bili krs pa su opet igrali fudbal...

Stramaconi veze nema ali buklavno veze nema...Inter mi je omiljeni strani klub al ovaj cova nezna ni koju mu poziciju igraju igraci...Ferguson je pre dolaska u junajted osvojio evropski trofej sa Aberdinom i takodje Stosku ligu pokraj Seltika i Rendzerska...Treba dovesti Montelu jer zna znanje...Nema veze sto je krs ekipa mora se izvuci maksimum pogledaj onoga sto vodi Milan kad je preuzo i oni su bili krs pa su opet igrali fudbal...

I za njega bi to pričao ko za Stramaccionija. Plasman u ligu uefa i polufinale kupa i je njihov limit ove sezone....

Poslednja izmena:
Ovog vikenda započinje jedna od najinteresantnijih liga u Evropi - Premijer Liga Belorusije :D
Liga ima 12 učesnika i parovi prvog kola su

30/03/2013 Minsk 13:00 Torpedo Zhodino
30/03/2013 Naftan 14:00 Shakhtyor
30/03/2013 Dnepr 15:00 Gomel
30/03/2013 Belshina 15:30 Brest
31/03/2013 Neman 13:00 Slavia Mozyr
31/03/2013 BATE 16:00 Dinamo Minsk

Već prvo kolo donosi derbi BATE - Dinamo Minsk, ne znam samo da li će gde moći da se prati ovaj sudar divova :D

Ndam se d aej BATE zadrzao sve igrace od prosle godine. Uz par Brazilaca, mogao bi biti veoma ozbiljan takmac Bajernu,Dortmundu, Sitiju i ostalima. Prosle godine im je procitana taktika i nisu se bas uspesno presaltovali na drugi sistem. Ove godine ce biti spremniji, kazem, ako zadrze igrace uz par novih, kvalitetnihm veoma ozbiljan tim.

Beskrupulozne gazde Steaue i Vitorula su prava komedija. Ekipa davljenik je novom prvaku Rumunije dala pet golova, od toga cetiri vec u prvom poluvremenu, uzeli su bodove neophodne za opstanak u ligi, a doslo je i 7+ za kladzu, posao dvojice kumova odradjen na obostrano zadovoljstvo na ocigled javnosti. :D

pocela je nova sezona bht premijer lige Bosne i Hercegovine...

slijedi drugo kolo, a u tom kolu sastaju se:

Zrinjski ---:--- Rudar
Željezničar ---:--- Travnik
Borac ---:--- Vitez
Radnik ---:--- Zvijezda
Slavija ---:--- Sarajevo
Leotar ---:--- Mladost
Čelik ---:--- Olimpic
Široki B. ---:--- Velež

Back