Štrand

Tako je!!! I ponosimo se time!
5_5_1.gif

Ziveo govornik
Kako ti uvek naletis na pogresne?!

proka1:
mogu mirne duse da potvrdim mackicine reci :D samo bih dodao i da su vise od toga :D :!:

to su devojke koje uvek zelim u svome drustvu :!: :arrow:
Bogte, Proko, ovi današnji momci kak'i su, ne sumnjam da će te pogrešno razumeti :? :(
Mada, ja sam na Avijaciji dobro prošla :D , a to je jedino što je važno ; dobila sam dozvolu i za skok :)
Briga me baš za ostale 8)

Da ne zaboravim najvažnije :arrow:
4_6_7.gif

mackica ns:
Pera_Zdera:
Vidis Mackice i u Nisu kad sam nedavno bio prosetam uvece gradom... radni dan. Evidentane su horde devojaka i nedostatak tipova koji setaju gradom. Ja se pitam pa gde su bre ti tipovi, nesto tu ne stima. Onda sutra prepodne podjem po nekim firmama i vidim horde tipova a skoro nimalo devojaka koji sljakaju od jutra do mraka. Mozda ti je objasnjenje u tome.

A za vase kvalitete lepotu, dobrotu, pamet cemo vec naci prilike da se uverimo, ako vec nismo. :wink:
E, Perhane... posle dosta truda, mislim da sam uspela da shvatim šta si hteo ovim da kažeš... OK, čak i da se ne mešam u pitanja - DA LI SU NOVI SAD I NIŠ ISTO :shock: :?: ; mislim da si pokušao da profuraš staru kompleksašku priču - devojku možeš smuvati samo na pare :roll: . Opet moram da naglasim, za svaki slučaj, da se 'stara kompleksaška priča' ne odnosi isključivo na tebe, već na(žalost) veliku većinu, ali - hvala Bogu ne na sve... :D
Pored (priznajem) nekolicine muškaraca iz rl-a, i iz virtuelnog sveta sam čula pitanja i čuđenja :shock: - zašto momci 'tako' razmišljaju?
Ponoviću se, već sam negde napisala - svako upeca ono na kakav mamac peca :wink:
Tako da, Pero, nemoj kriviti sve devojke za ono što, očigledno, sam tražiš, a ne možeš da progutaš...
Odgovorno i dokazano mogu i hoću da tvrdim za Oblačak, Nevu i sebe da smo vredne, zaposlene, NEsponzoruše :P
Hahaha, dobro si me nasmejala.
Kako si samo provalila sta sam hteo da kazem. :lol: :lol:
Ali posto vidim da se patis sa kontanjem pojasnicu ti.
Hteo sam da kazem da neki ne dolaze na strand zato sto rade pa nemaju vremena.

A ono o mamcima i sponzorusama je u ovom slucaju plod tvoje maste. Ne znam zasto li ti je to u glavi uopste. :lol: Posebno mi se svideo deo gde ja pecam sponzoruse...na pare. :lol: Ti ko da nisi procitala ni jedan moj post. Ili na jedno uvo udje na drugo izadje...bas kao i promaja.

No dobro svako ima svoju prizmu gledanja na stvari...ma kako provizorna ona bila. :P

Proko, divan si! :D
A Pero, iz tvojih postova se bas to i da videti! Na Strand idu one sponzoruse koje su glupe, pa su previdele da oni koji imaju para rade, pa pecaju na prazno! Ali sta ces? Zato za tebe nema nikakve opasnosti!

je l to po tebi onda znaci da su devojke koje si tamo vodeo na ulici u stvari besposlene? a da li se to onda projektuje i na druge gradove? :shock:
evo ja sam prirodno plava i molim te da uzmes to u obzir, pa da te ne bih osudjivala unapred, pojasni to sto si hteo da kazes...

Nemoj se pcelice jediti! Pera je opet malo pobrkao loncice! :roll:
Mozda su devojke izasle u grad da jednostavno popiju kafu i malo caskaju? Aaa, ne! One sigurno kuju zaveru!

nsbee:
je l to po tebi onda znaci da su devojke koje si tamo vodeo na ulici u stvari besposlene? a da li se to onda projektuje i na druge gradove? :shock:
evo ja sam prirodno plava i molim te da uzmes to u obzir, pa da te ne bih osudjivala unapred, pojasni to sto si hteo da kazes...
Vid ti neuroznih devojcica. Pa da krenemo redom. :lol:
Maco ako ti nisi razumela sta sam ja rekao - procitaj ponovo. Ja da ponavljam necu... pa ni plavusama. :P
A tu igru trpanju tudjih reci u necija usta igraj sa nekim drugim.

Neva:
A Pero, iz tvojih postova se bas to i da videti! Na Strand idu one sponzoruse koje su glupe, pa su previdele da oni koji imaju para rade, pa pecaju na prazno! Ali sta ces? Zato za tebe nema nikakve opasnosti!
Nevo i tebi bi savetovao da procitas ponovo a ne da insinuiras(tj, pretpostavljas za one sa jeftinijim ulaznicama) i da koristis svoj mozak.
Ili je ovo sve samo branjenje inteligentne drugarice, sto je onda kao opravdano.
A ti mi pokazi post gde sam ja nekog muvao na materijalne vrednosti.
Mene devojke vole (one koje me vole) zbog mojih psihickih i fizickih osobina. I ja u devojkama gledam isto samo to. Ne interesuju me ni krpice ni gajba ni kola vec samo ona...da ne kazem golisava :lol: . Nadam se da su svi shvatili ovu metaforu al nekima se mora crtati da bi shvatili (golisava - bez materijalnih vrednosti).
Ovde ste na ovoj temi vi koje pominjete sponzoruse a ne ja. Sponzoruse mogu jedino da mi pljunu pod prozor pa da se tociljaju. To ti je moje vidjenje sponzorusa...koje inace ne poznajem ni jednu niti se druzim sa takvima, jer mi je to odvratno.
A vi pecate na strandu? Pa nisam znao. :lol:
U svakom slucaju lepo se provedite na strandu sa generacijama od 7 do 77. :wink:

Ili je ovo sve samo branjenje inteligentne drugarice, sto je onda kao opravdano.
Moje drugarice su dovoljno inteligentne da se brane same, ako u tvom slucaju to moze tako da se nazove!
Mozda da sledeci put ukljucis to, sto ti nazivas mozgom, pa da nas obradujes nekim postom!

Samo da vas obavestim da smo po broju postova ispred najpostovanije teme na našem forumu - mp3 predlozi 8)
Pa, eto dokaza da je lepše izaći malo napolje :) , a ko hoće, može i dalje da sedi kod kuće i sluša muziku :P

Back