Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogte, Proko, ovi današnji momci kak'i su, ne sumnjam da će te pogrešno razumeti :?proka1:mogu mirne duse da potvrdim mackicine recisamo bih dodao i da su vise od toga
![]()
![]()
to su devojke koje uvek zelim u svome drustvu![]()
![]()
Hahaha, dobro si me nasmejala.mackica ns:E, Perhane... posle dosta truda, mislim da sam uspela da shvatim šta si hteo ovim da kažeš... OK, čak i da se ne mešam u pitanja - DA LI SU NOVI SAD I NIŠ ISTO :shock:Pera_Zdera:Vidis Mackice i u Nisu kad sam nedavno bio prosetam uvece gradom... radni dan. Evidentane su horde devojaka i nedostatak tipova koji setaju gradom. Ja se pitam pa gde su bre ti tipovi, nesto tu ne stima. Onda sutra prepodne podjem po nekim firmama i vidim horde tipova a skoro nimalo devojaka koji sljakaju od jutra do mraka. Mozda ti je objasnjenje u tome.
A za vase kvalitete lepotu, dobrotu, pamet cemo vec naci prilike da se uverimo, ako vec nismo. :wink:; mislim da si pokušao da profuraš staru kompleksašku priču - devojku možeš smuvati samo na pare
. Opet moram da naglasim, za svaki slučaj, da se 'stara kompleksaška priča' ne odnosi isključivo na tebe, već na(žalost) veliku većinu, ali - hvala Bogu ne na sve...
![]()
Pored (priznajem) nekolicine muškaraca iz rl-a, i iz virtuelnog sveta sam čula pitanja i čuđenja :shock: - zašto momci 'tako' razmišljaju?
Ponoviću se, već sam negde napisala - svako upeca ono na kakav mamac peca :wink:
Tako da, Pero, nemoj kriviti sve devojke za ono što, očigledno, sam tražiš, a ne možeš da progutaš...
Odgovorno i dokazano mogu i hoću da tvrdim za Oblačak, Nevu i sebe da smo vredne, zaposlene, NEsponzoruše![]()
Ajde dosta! Nakuckali ste dovoljno lepih reci na ovom forumu za narednih 6 meseci!Neva:Proko, divan si!![]()
Vid ti neuroznih devojcica. Pa da krenemo redom.nsbee:je l to po tebi onda znaci da su devojke koje si tamo vodeo na ulici u stvari besposlene? a da li se to onda projektuje i na druge gradove? :shock:
evo ja sam prirodno plava i molim te da uzmes to u obzir, pa da te ne bih osudjivala unapred, pojasni to sto si hteo da kazes...
Nevo i tebi bi savetovao da procitas ponovo a ne da insinuiras(tj, pretpostavljas za one sa jeftinijim ulaznicama) i da koristis svoj mozak.Neva:A Pero, iz tvojih postova se bas to i da videti! Na Strand idu one sponzoruse koje su glupe, pa su previdele da oni koji imaju para rade, pa pecaju na prazno! Ali sta ces? Zato za tebe nema nikakve opasnosti!
E da znas, ne bi ...svirala. No necemo o tome da ne bude tu neko muvanje na pogresne stvari.nsbee:Da, neki imaju vremena da idu na Strand i ludo se zabavljaju! Bravo oni!!!![]()
Mada, jako mi je zao onih koji "od silnog posla" nemaju, pa cak ni vikendom!![]()
Moje drugarice su dovoljno inteligentne da se brane same, ako u tvom slucaju to moze tako da se nazove!Ili je ovo sve samo branjenje inteligentne drugarice, sto je onda kao opravdano.
Hehe, pa ti mi trebas.nesons:J*bote Petre , sto se palis toliko ?
Iskljuci cenrifugu !![]()
...pa vrati na uzimanje vode !![]()
A onda na strik !![]()
storm cloud:Kompleksi su dospeli i na Štrand - temu.Čudi me da nisu ranije.
'Oćemo li onda na Štrand? Red bi bio. Može i danas, a sutra obavezno!![]()
![]()
![]()
Da, da ne pričamo samo o alkoholuNeva:18. 06. ETNO FESTIVAL
Mogli bismo i mi da uronimo kasike?
Pametnice moja, od kada se to razdvajaNeva:Nije, znam ja tebe! 8) Ti cele nedelje spremas mamce, da upecas nekog soma sa kesom!
Hocemo vino i gulas?