Štrand

a da, lep pozdrav za nove ljubiteljke najlepse plaze na dunavu :D

samo mi se cini da smo mi muski u manjini, a to mi bas i nije najjasnije :?: :?

kada na plazi/forumu ima toliko lepih devojaka, koje i dalje pristizu, za pretpostaviti je da ima jos vise momaka :?: :idea:

dasta, ima da postanemo inventar :D

ja sam samo novosadski raspolozen, pa eto i informacije za ljubitelje piva.

a mi koji volimo grozdje, ostacemo mu verni, zar ne? :D

Jeste, stvarno ste vi muškarci u manjini :?
Uplašili se ostali :lol:
A mi tako dobre i pitome
36_22_20.gif

Reci im Proko, reci im, reci, reci... 8) :lol:

istina i samo istina, ta i lepe i slatke i pitome samo kako se pozeleti moze, kuvaju, heklaju, vezu i iglom i jezikom, pa nacitane, pa emancipovane :wink: :D :D :D

zato mi nista ni nije jasno, jooooojj

sta se ovo desava, da nisu posledice bombardovanja :wink: :?: ili .......sad je nas red da se emancipujemo :?:

Zato će tokom vikenda biti toplije vreme, uz duže sunčane intervale. Biće moguća samo kratkotrajna kiša, ali dominiraće sunčano vreme. U subotu treba očekivati maksimalnu temperaturu od 18 do 22 stepena, dok će u nedelju već biti do 25 stepeni.Nevolje za bolesnike koji slabo podnose nagle promene vremena nastupiće u ponedeljak i utorak. Kako najavljuje naš sagovornik, doći će do naglog otopljavanja, pa u ponedeljak treba očekivati temperaturu oko 27 stepeni, dok će u utorak dostići 30.

Storm, kad ne ide ni pivo ni vino, dobra je i kola. Ja probala! Ponekad efekat moze da bude isti. Ova kisa je preterala, cak su i INFANT pomerili!
Dobrodoslica i Juniorki :D Nadam se da ce nam se pridruziti!

malopredjasnji citat je iz vecernjih novosti, mada pre lici na "vesti iz nesvesti" :D :D

u svakom slucaju, istrpecemo i to, te nagle temperaturne razlike, samo da vec jedared pocne sezona kupanja, picigena i loruma, naravno :wink: :idea:

mackica ns:
Jeste, stvarno ste vi muškarci u manjini :?
Uplašili se ostali :lol:
A mi tako dobre i pitome
36_22_20.gif

Reci im Proko, reci im, reci, reci... 8) :lol:
Vidis Mackice i u Nisu kad sam nedavno bio prosetam uvece gradom... radni dan. Evidentane su horde devojaka i nedostatak tipova koji setaju gradom. Ja se pitam pa gde su bre ti tipovi, nesto tu ne stima. Onda sutra prepodne podjem po nekim firmama i vidim horde tipova a skoro nimalo devojaka koji sljakaju od jutra do mraka. Mozda ti je objasnjenje u tome.

A za vase kvalitete lepotu, dobrotu, pamet cemo vec naci prilike da se uverimo, ako vec nismo. :wink:

Neva:
Juce je bilo zista super! Nama je bilo zadovoljstvo :D Unapred se radujem nekim sledecim vidjanjima i to u prosirenom sastavu!
Dobrodoslica za nasu novu strandasicu wcecaw!
23_3_36.gif

Nadam se da ces nam se i ti pridruziti, pa da smekamo zajedno! :D
Proko, pozdrav za vas (tebe i Anu) :D

:D thanx 8)

Pera_Zdera:
Vidis Mackice i u Nisu kad sam nedavno bio prosetam uvece gradom... radni dan. Evidentane su horde devojaka i nedostatak tipova koji setaju gradom. Ja se pitam pa gde su bre ti tipovi, nesto tu ne stima. Onda sutra prepodne podjem po nekim firmama i vidim horde tipova a skoro nimalo devojaka koji sljakaju od jutra do mraka. Mozda ti je objasnjenje u tome.

A za vase kvalitete lepotu, dobrotu, pamet cemo vec naci prilike da se uverimo, ako vec nismo. :wink:
E, Perhane... posle dosta truda, mislim da sam uspela da shvatim šta si hteo ovim da kažeš... OK, čak i da se ne mešam u pitanja - DA LI SU NOVI SAD I NIŠ ISTO :shock: :?: ; mislim da si pokušao da profuraš staru kompleksašku priču - devojku možeš smuvati samo na pare :roll: . Opet moram da naglasim, za svaki slučaj, da se 'stara kompleksaška priča' ne odnosi isključivo na tebe, već na(žalost) veliku većinu, ali - hvala Bogu ne na sve... :D
Pored (priznajem) nekolicine muškaraca iz rl-a, i iz virtuelnog sveta sam čula pitanja i čuđenja :shock: - zašto momci 'tako' razmišljaju?
Ponoviću se, već sam negde napisala - svako upeca ono na kakav mamac peca :wink:
Tako da, Pero, nemoj kriviti sve devojke za ono što, očigledno, sam tražiš, a ne možeš da progutaš...
Odgovorno i dokazano mogu i hoću da tvrdim za Oblačak, Nevu i sebe da smo vredne, zaposlene, NEsponzoruše :P

Back