Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto?proka1:odlozeni dani piva na strandu...........mozda ce biti odrzani na jesen ili tek dogodine u junu.....
mackica ns:Svaka čast na informisanosti![]()
A za pivo... mi ionako pijemo vino 8)
Znači, od sledeće nedelje smo redovni naŠtrandu![]()
Oblaaaačaaak'Si ozdravila? :?
Pa, dobro, oblačak, ne piješ ni pivo :wink:storm cloud:Zašto?proka1:odlozeni dani piva na strandu...........mozda ce biti odrzani na jesen ili tek dogodine u junu.....![]()
![]()
![]()
Lepoproka1:to znaci da ce biti bogata festivalska sezona na strandu 8)
Pa da, ne pijem ... mnogo.mackica ns:Pa, dobro, oblačak, ne piješ ni pivo :wink:
Piješ stvarno?storm cloud:Pa da, ne pijem ... mnogo.mackica ns:Pa, dobro, oblačak, ne piješ ni pivo :wink:ops:
:wink:
nesons:Juniorka:heeej, pa i ja sam ovde nova... 8)
ispadose mi oci dok sam procitala sve vase postove...![]()
SVE POSTOVE ? ...pazi kad ne mogu da verujem ...
sta ces sad bez ociju? imas li druge ?
![]()
![]()
...dobrodosla . . . . . 8)
Neva:Storm, kad ne ide ni pivo ni vino, dobra je i kola. Ja probala!
Vidis Mackice i u Nisu kad sam nedavno bio prosetam uvece gradom... radni dan. Evidentane su horde devojaka i nedostatak tipova koji setaju gradom. Ja se pitam pa gde su bre ti tipovi, nesto tu ne stima. Onda sutra prepodne podjem po nekim firmama i vidim horde tipova a skoro nimalo devojaka koji sljakaju od jutra do mraka. Mozda ti je objasnjenje u tome.mackica ns:Jeste, stvarno ste vi muškarci u manjini :?
Uplašili se ostali![]()
A mi tako dobre i pitome![]()
Reci im Proko, reci im, reci, reci... 8)![]()
Neva:Juce je bilo zista super! Nama je bilo zadovoljstvoUnapred se radujem nekim sledecim vidjanjima i to u prosirenom sastavu!
Dobrodoslica za nasu novu strandasicu wcecaw!
![]()
Nadam se da ces nam se i ti pridruziti, pa da smekamo zajedno!
Proko, pozdrav za vas (tebe i Anu)![]()
Boze, krki ti svasta pitas! Pa zar zelis da izgubimo drugara u toj masi ljudi?krvolok:A što malog Uma ne privedete malo Štrandu ?!? El on od neke TVARI koju voda izbacuje ili mu sunce pojačava KOZMETIČKI efekat ?!? :shock:
E, Perhane... posle dosta truda, mislim da sam uspela da shvatim šta si hteo ovim da kažeš... OK, čak i da se ne mešam u pitanja - DA LI SU NOVI SAD I NIŠ ISTO :shock:Pera_Zdera:Vidis Mackice i u Nisu kad sam nedavno bio prosetam uvece gradom... radni dan. Evidentane su horde devojaka i nedostatak tipova koji setaju gradom. Ja se pitam pa gde su bre ti tipovi, nesto tu ne stima. Onda sutra prepodne podjem po nekim firmama i vidim horde tipova a skoro nimalo devojaka koji sljakaju od jutra do mraka. Mozda ti je objasnjenje u tome.
A za vase kvalitete lepotu, dobrotu, pamet cemo vec naci prilike da se uverimo, ako vec nismo. :wink: