Štrand

Pcelice, pa kazacemo ti! Znas da si i ti dobrodosla, ali prvo sredi te ispite, pa posle mirne duse na kupanjac!
Drzimo ti
12_6_16.gif

A mogla bi da padne i pauza od sat vremena? 8)

mackice, sluto slutavi pa si i na slutila :D

pada kisa i kanda padace jos i sutra pa cak i prekosutra :cry:

nema nam druge, nego da pcelica umesi kolace a ja da ponesem vino i da tugujemo negde na suvom :idea:

mackica i neva su mi apsolutno popravile ovaj tmurni kisni dan :D

nadam se da ce i ostali na ovom forumu jednog dana saznati a poneki steci privilegiju da upoznaju ove dve lepe devojke :D :D :D :D :D :!:

proka1:
mackica i neva su mi apsolutno popravile ovaj tmurni kisni dan :D

nadam se da ce i ostali na ovom forumu jednog dana saznati a poneki steci privilegiju da upoznaju ove dve lepe devojke :D :D :D :D :D :!:

Ajde nemoj da se hvalis , da nisi poneo vina , karte , kolace , i ostale rekvizite - ne bi one dosle , zbog tebe samog ?! :lol: :wink:
Nesto ne vidim da su one bile zadovoljne s tobom ? :? :lol:

hello,
ja sam ovde nova, super vam je forum...
Ja oooobozavam Strand... i ne propustam da uzivam na nasem novosadskom pesku :D
da li neko zna one momke iz obezbedjenja? Bacila sam okice na jednog prelepog tipa ali nemam pojma kako se zove??? cini mi se da je vec radio na strandu..
sta vi kazete na tipove u obezbedjenju? 8)

Juce je bilo zista super! Nama je bilo zadovoljstvo :D Unapred se radujem nekim sledecim vidjanjima i to u prosirenom sastavu!
Dobrodoslica za nasu novu strandasicu wcecaw!
23_3_36.gif

Nadam se da ces nam se i ti pridruziti, pa da smekamo zajedno! :D
Proko, pozdrav za vas (tebe i Anu) :D

odlozeni dani piva na strandu...........mozda ce biti odrzani na jesen ili tek dogodine u junu.....vest sa jutarnjeg programa tvns.

takodj, jos danas lose vreme a od sutra stabilnije sa poboljsanjem :D :D
u nedelju i ponedeljak suvo i toplije :D :D :D

al sam informisan :wink:

Back