Štrand

storm cloud:
Stigla ja do 2000! :D

13_8_61.gif
23_5_133.gif

BRAVO OBLACICU, jos toliko i nesto pride do nove godine:)

nego, sedeo sam i ja sinoc na strandu ali nikog od vas ne videh, nije bilo bas ni oblacno :D a ni mackica sem oko girica nije bilo previse :D :D :D :D

nevo, oni su se kanda nas uplasili, ma ne igramo mi lorum u novce, zar ne?

ja sam i veceras, vec oko 19.30, na strandu, pa ko voli nek izvoli :D

znak prepoznavanja, clanska karta koja viri dva prsta........... ili disketa u ruci? :wink:

proka1:
nego, sedeo sam i ja sinoc na strandu ali nikog od vas ne videh, nije bilo bas ni oblacno :D a ni mackica sem oko girica nije bilo previse :D :D :D :D
Gde si video girice na Štrandu :?: :?
Mi smo ga obišli uzduž i popreko i nismo našli nigde.
Meni u stvari nije ni smetalo, baš mi je drago što je plato oslobođen tog dima i raznih 'mirisa', prošle godine je stvarno bilo kao na vašaru.
Ali ovi moji ne znaju da odu na Štrand a da ne jedu girice :lol:

bas ste me iznenadili,
prvo, kad sam rekao da nije bilo ni oblacka - u prenosnom znacenju sam mislio na strom :D
drugo, a za macke kod girica, sada vam je valjda jasno na koga sam mislio :D :D

a ako jos uvek nekom nije jasno, javicu mu se na private da mu objasnim :twisted:

sala mala :arrow: :wink:

kako je bilo danas na strandu po ovako sparnom danu?

Lepo od vas što ste mi čestitali na 2000 postova, a još lepše što ste mi poželeli da ih i dalje umnožavam, ali kako stvari stoje ovih dana, ređe ćemo se viđati na forumu. Ne sme više toliko da se surfuje ne poslu! :cry:

Što naravno nije ništa strašno, pošto ćemo se viđati na Štrandu. :wink:

GoldenLady:
nesons:
GoldenLady:
nesons:
Nema bre ni girica mi mekika , samo palacinke ...
Covek je lupio ili nije bio !? :?
ove godine evropski Strand ?! :shock: :D

a vidim ti ZNAS :roll:

a ja vidim da ti nista ne znas ! :) :P

Ono sto ja znam je da bi ti verovatno, na Strandu, ili umro od gladi ili se udavio palacinkom, misleci da si u Evropi.

Izvini , koliko je sati ?
( valjda cu razumeti kad mi odgovoris )

mackica ns:
proka1:
Meni u stvari nije ni smetalo, baš mi je drago što je plato oslobođen tog dima i raznih 'mirisa', prošle godine je stvarno bilo kao na vašaru.

Još malo pa će biti i girica i ostalih stvarčica na platou sa desne strane (odmah posle glavnog ulaza na štrand u prvom lokalu desno).... čeka se dozvola za kuhinju i to je to....i ode "Evropski štrand" :D

Samuraj_NS:
mackica ns:
proka1:
Još malo pa će biti i girica i ostalih stvarčica na platou sa desne strane (odmah posle glavnog ulaza na štrand u prvom lokalu desno).... čeka se dozvola za kuhinju i to je to....i ode "Evropski štrand" :D
bas sam pomislio da smo krenuli u EU , kad ono pljeske , girice i ostalo na tihoj vartici i gustom dimu - njam ! Volim nas stari Strand , jos da ima muzike ...!

nesons:
Samuraj_NS:
mackica ns:
proka1:
bas sam pomislio da smo krenuli u EU , kad ono pljeske , girice i ostalo na tihoj vartici i gustom dimu - njam ! Volim nas stari Strand , jos da ima muzike ...!

Možda bude tamburice ali ćemo videti..... A što se tiče dima ne brini, unutra je kuhinja... A šta si ti mislio da u EU umiru od gladi na plažama... krkaju sve u 16 :D

Proko, ne da su se uplasile, nego imaju nocne more od nas. Iz pouzdanih izvora znam da su izele privatne casove!
E, ima u subotu uvece kod kafica " Spic" dobra svirka. Ko je za? Taman je i uvece, pa valjda cete sad moci doci? :D

Neva:
Proko, ne da su se uplasile, nego imaju nocne more od nas. Iz pouzdanih izvora znam da su izele privatne casove!

Znači, špijun u našim redovima, neka te neka... S nama se družiš da bi otkrila taktiku kojom ćemo da vas uništimo :P
Sledeći put idi sa svojim Prokom naŠtrand, mi te više ne vodimo :P :lol:

Neva:
E, ima u subotu uvece kod kafica " Spic" dobra svirka. Ko je za? Taman je i uvece, pa valjda cete sad moci doci? :D
Dobro, u subotu ćemo napraviti izuzetak :wink: Ja sam ZA 8)

Posto ne znam da ti napisem u originalu, napisacu ti ovako- Mila Copezo!
Maco, pa nemoj da se ljutis, ali storm rece da je voda hladnjikava, pa bas mi se nesto ne gubi! Ovo, javno obecavam, necu vise spijunirati, ja cu te nauciti, pa cemo se ravnopravno kartati! Moze? :D
A za subotu je onda dogovoreno! Na tebe sam racunala, to se podrazumeva 8) !

neko nam se utrto, jel da nevo?
ako sto si ih spijunirala, ako ako
mada nisi nista novo ni saznala, da ne znaju da igraju to smo znali, ali da su sve to ozbiljno shvatili pa su uzele casove, to je ipak novost i pokazuju koliko su nas ozbiljno shvatile :D :D :D

predlazem da dok je voda hladna da ih ne teramo da se bucnu za kaznu, nego , recimo , kupicemo im lepeze pa da nas hlade dok citamo novine ili se zasluzeno odmaramo :wink:

Back