Stranci smetaju Hrvatskoj

Meni je jedino bitno da šoferi znaju da voze.

Ali ja sam od te naopake sorte.
Džaba pokušavaš da vadiš situaciju.

Glavna razlika izmedju vozača Srbe i vozača Ganeta je ta što Gane pusti sve putnike da izadju i udju odnosno da udju pa ovi drugi da izadju kako to kod nas već ide

A evo zašto se prvo ulazi pa onda izlaze ostali - majstor Srba više od plate i sutlijaša sa cimetom voli da gleda kako neko trči ka autobusu i taman da udje a on mu zatvori vrata i da po gasu

Čuvajte etničku čistoću kao zjenicu oka :mrgreen:
Bolje povedite računa o okolišu. :mrgreen:
hr0f5oo8pcff1.jpeg

Kad Hrvati kulturno odgovore gdje su nestali Srbi.
Isto tamo gdje su nestali svi oni Hrvati prije nestanka tih Srba.
Nema većih mitomana i alzheimerovaca od vas prekodrinaca, vi ste svi doživili kolektivnu amneziju ili ste samo prirodno "nadareni".

Kompleksi rade svoje.. Teško je to kad te ne voli ni matica, ni susjedi, kad nemaš svoju vlastitu državu i kad si pored svega toga još morao pobjeći da bi konjušario za Švabe 🤣

Isto tamo gdje su nestali svi oni Hrvati prije nestanka tih Srba.
Nema većih mitomana i alzheimerovaca od vas prekodrinaca, vi ste svi doživili kolektivnu amneziju ili ste samo prirodno "nadareni".

Kompleksi rade svoje.. Teško je to kad te ne voli ni matica, ni susjedi, kad nemaš svoju vlastitu državu i kad si pored svega toga još morao pobjeći da bi konjušario za Švabe 🤣
Znamo da ste ljuti na nas Srbe prečane što nemamo običaj da se izvinjavamo vama Hrvatima i da vas hvalimo ko Srbi iz Srbije. :mrgreen:
Jedino možete da režite na nas s druge strane Une i Save.:lol:

Znamo da ste ljuti na nas Srbe prečane što nemamo običaj da se izvinjavamo vama Hrvatima i da vas hvalimo ko Srbi iz Srbije. :mrgreen:
Jedino možete da režite na nas s druge strane Une i Save.:lol:
Vi s druge strane Une i Save režite, dok istovremeno migrirate iz Krajine u RS, potom vadite hrvatsku putovnicu, pa završite u Njemačkoj kao medicinska sestra.

Toliko ponosa i “čuvanja tradicije” da bih očekivao barem medalju za međunarodnu akrobaciju između državnih granica i mitomanije 🤣 🤣 🤣

Vi s druge strane Une i Save režite, dok istovremeno migrirate iz Krajine u RS, potom vadite hrvatsku putovnicu, pa završite u Njemačkoj kao medicinska sestra.

Toliko ponosa i “čuvanja tradicije” da bih očekivao barem medalju za međunarodnu akrobaciju između državnih granica i mitomanije 🤣 🤣 🤣
Napisa neko ko je pjevao Danke Deutschland 91. :hahaha:
Idi spremi cvijeće za Hansa i Helgu.:mrgreen:

Napisa neko ko je pjevao Danke Deutschland 91. :hahaha:
Idi spremi cvijeće za Hansa i Helgu.:mrgreen:
Dok ti vježbaš gimnastiku između granica, putovnica i mitova, ja bar imam luksuz da se izborim za plaću u eurima i kavu u Starbucksu s uredskim poslom, a ne da moram mahnito rezati kroz povijest da bih opravdao svoj ponos dok paralelno mijenjam noćne posude Švabama.

Back