Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Truman:Xaxaxa, Psiho je priznao da laze...ponekad.
Ne mogu ni ja da kazem da imam neki ocigledan porok, ali nisu samo poroci mane...
Mislio sam na poneko pice, na tu laz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Xaxaxa, Psiho je priznao da laze...ponekad.
Ne mogu ni ja da kazem da imam neki ocigledan porok, ali nisu samo poroci mane...
Psihologue:Blizanci - Igra štiti od straha
Na psihološkom nivou, Blizanac se pribojava starosti, jer smatra da će zbog nje biti "prikovan" na isto mjesto i postati ovisan o drugima. No još više od starosti, komunikativni Blizanac se boji samoće i šutnje koju ona nosi, tako da celi život provodi u nastojanju da ne ostane sam sa svojim zbrkanim mislima.
svaka cast,psiho...ovo je dobro pisano...upravo toga se plasim...a imam i nekoliko malih poroka,ali su oni zanemarljivi...cigarete,grickalice...
a imam takodje strah od visine...i plasim se buba i zmija...
Uf, Psiho, pa ja jednu interesantnu temu kao što je ova (a ima još puno ovakvih) pokušavam da okrenem na ozbiljnija tumačenja a ti je miniraš podržavajući chat bez granica ...Psihologue:Pa pomozi mi ELLE pa otvori neku ozbiljnu temu..
Rekoh ti vec nekoliko puta...
Nemoj biti tako stroga..nismo svi isti, ali smo svi ovde zato sto volimo da postujemo...zar ne? Pa, nismo na skolskom casu pa da ne odemo i off topicElle_77:Momci, ovo je tema Strahovi i poroci na podforumu Astrologija ...
Ne ispovedaonica.
![]()
Osim ako je cela tema offtopicLast dance:Nemoj biti tako stroga..nismo svi isti, ali smo svi ovde zato sto volimo da postujemo...zar ne? Pa, nismo na skolskom casu pa da ne odemo i off topic![]()
i, taj moj post je bio samo by the way komentarLast dance:Nemoj biti tako stroga..nismo svi isti, ali smo svi ovde zato sto volimo da postujemo...zar ne? Pa, nismo na skolskom casu pa da ne odemo i off topic![]()
Znam, ali u tome i jeste draz...ne odisu svi podforumi istom atmosferom...a licno bi mi i bilo bzvz da svi lice 1 na drugi po stilu postovanja i strogoci...Sigurna sam da i na ovom podforumu mozes naci teme koje su ti ok, a one druge- preskoci....tako bar ja radim..ma, svi tako radimoElle_77:Osim ako je cela tema offtopic
Idi prošetaj malo do Prirodnih nauka pa da vidiš kako ćete samo s Oberom da chatujete o onome što s naukom nema veze, ili do Zdravlja i sličnih podforuma koji su odlično organizovani.
Nemojte me pogrešno shvatiti - ja protiv ovakvih priča i pričica nemam ništa ali opet i ovo treba da ponavljam po hiljaditi put ...![]()
Ni ti ne kapiraš poentu, posle svih onih diskusija, pa bolje da stanem. Ja sam samo imala predloge ali ... You are the boss :grin:Psihologue:Sad bih trebao da ličim na druge podforume i da uvodim kaznenu ekspediciju..
Opušteno,..
Za tvoju informaciju ELLE zanima me Astrologija ali momentalno zasićenje od postovanja
ne znači da nisam prisutan...
Kraj ne pišemo više o takvim stvarima..
Skrenuli smo sa teme skroz..
Psihologue:Lav -Strahuje od izdaje
U skladu s osobinama životinje čije ime nosi, Lav je, uz Ovna, verojatno najhrabriji član zodijačke zajednice. Pravi razlog njegove odvažnosti krije se u strahu od tuđeg prezira, javne sramote ili neuspjeha. Budući da mu je važno tuđe mišljenje, Lav će izvesti junačka dela, da ne bi slučajno ispao kukavicom. Često izvede neki pravi podvig samo da se napravi važnim pred okolinom.
Budući da se radi o fiksnom znaku, Lav se pribojava situacija koje od njega zahtevaju da menja postojeće stanje, pogotovo ako dinamiku i smer te promjene on ne može kontrolirati. Dodatno, Lav će se dosta baviti razmišljanjima o mogućoj izdaji prijatelja ili bliskih suradnika, što će s vremenom preći u pravu paranoju. Lavovi na vlasti ili položaju, svojoj listi pridodat će vrlo snažan strah od naprasnog gubitka položaja i povratka u "običan puk"