STRAHOVI I POROCI !!!

Ja kao vodeni znak...ribica...zaista se najvise plasim upravo svojih strahova! To me u zivotu plasi, strahovi u mom srcu i razumu...nekad imam osecaj da ce me ti realni a i nerealni strahovi ugusiti...mada, s godinama, stavljam ih sve vise pod kontrolu...
A poroci? Pa nisam bas tipicna riba, nesto ih i nemam (izuzev cigareta...ali to je vec u domenu strasti ;-) )

Psihologue:
Blizanci - Igra štiti od straha
Na psihološkom nivou, Blizanac se pribojava starosti, jer smatra da će zbog nje biti "prikovan" na isto mjesto i postati ovisan o drugima. No još više od starosti, komunikativni Blizanac se boji samoće i šutnje koju ona nosi, tako da celi život provodi u nastojanju da ne ostane sam sa svojim zbrkanim mislima.

svaka cast,psiho...ovo je dobro pisano...upravo toga se plasim...a imam i nekoliko malih poroka,ali su oni zanemarljivi...cigarete,grickalice...
a imam takodje strah od visine...i plasim se buba i zmija...

Psihologue:
Pa pomozi mi ELLE pa otvori neku ozbiljnu temu..
Rekoh ti vec nekoliko puta...
Uf, Psiho, pa ja jednu interesantnu temu kao što je ova (a ima još puno ovakvih) pokušavam da okrenem na ozbiljnija tumačenja a ti je miniraš podržavajući chat bez granica ... :roll:
Zašto otvarati nove teme ako ima puno postojećih na kojima se može štošta reći ... ili ne može, vidiš i sam.

Za početak udovolji ljudima koje zanima ASTROLOGIJA ...
Inače predlažem najozbiljnije da se ovaj podforum kompletno pripoji Svaštari ili koječemu jer ovo zaista nema nikakvog smisla.
Uostalom, šta se ja petljam ... očigledno je da se ovde nikad ništa neće promeniti i da će ovaj astrološki forum i dalje ostati na dnu po kvalitetu (a na vrhu po ... posećenosti ? :roll: ) gde mu je nažalost i mesto. Nisam ja zaista zadužena da ispravljam krive Drine, ako je vama ovako lepo.

ELLE šta da udovoljim.?
Nemoj mi filozofirati,
Nego kaži..
Psihologue od tebe se očekuje da pišeš svima i da otvaraš teme ozbiljne.
Ti bi znači da bude manje posećeno a da bude kvalitetnije?
Tipični si srpski mentalitet po tom pitanju...
Ako umeš bolje traži moderatorstvo...

Ne filozofiram nego tako izgleda zato što jednu te istu stvar moram da ponavljam 100 puta.
Ako me već vučeš za jezik, ja ne bih ništa samo je očito da ovde ima dosta ljudi zainteresovanih za astrologiju koje ja moram da usmeravam da nađu ono što im treba (što je tvoj posao kao moderatora a ne moj) u ovoj salati od "Ko je bolji u krevetu" i sličnih tema. Ti si uvek tu kad treba da se "zabavlja" a nikad nisi tu kad treba nešto konkretno da pomogneš - ako već potežeš pitanje moderatorstva, ne znam zašto si izabrao baš ovde da budeš moderator kad ni tebe astrologija uopšte ne zanima.

Last dance:
Nemoj biti tako stroga..nismo svi isti, ali smo svi ovde zato sto volimo da postujemo...zar ne? Pa, nismo na skolskom casu pa da ne odemo i off topic ;)
Osim ako je cela tema offtopic ;) (da ne kažem 70% njih)

Idi prošetaj malo do Prirodnih nauka pa da vidiš kako ćete tamo s Oberom da chatujete o onome što s naukom nema veze, ili do Zdravlja i sličnih podforuma koji su odlično organizovani.

Nemojte me pogrešno shvatiti - ja protiv ovakvih priča i pričica nemam ništa ali opet i ovo treba da ponavljam po hiljaditi put ... :roll:

Elle_77:
Osim ako je cela tema offtopic ;)

Idi prošetaj malo do Prirodnih nauka pa da vidiš kako ćete samo s Oberom da chatujete o onome što s naukom nema veze, ili do Zdravlja i sličnih podforuma koji su odlično organizovani.

Nemojte me pogrešno shvatiti - ja protiv ovakvih priča i pričica nemam ništa ali opet i ovo treba da ponavljam po hiljaditi put ... :roll:
Znam, ali u tome i jeste draz...ne odisu svi podforumi istom atmosferom...a licno bi mi i bilo bzvz da svi lice 1 na drugi po stilu postovanja i strogoci...Sigurna sam da i na ovom podforumu mozes naci teme koje su ti ok, a one druge- preskoci....tako bar ja radim..ma, svi tako radimo ;)

Sad bih trebao da ličim na druge podforume i da uvodim kaznenu ekspediciju..
Opušteno,..
Za tvoju informaciju ELLE zanima me Astrologija ali momentalno zasićenje od postovanja
ne znači da nisam prisutan...
Kraj ne pišemo više o takvim stvarima..
Skrenuli smo sa teme skroz..

NEMA VIŠE...

Psihologue:
Sad bih trebao da ličim na druge podforume i da uvodim kaznenu ekspediciju..
Opušteno,..
Za tvoju informaciju ELLE zanima me Astrologija ali momentalno zasićenje od postovanja
ne znači da nisam prisutan...
Kraj ne pišemo više o takvim stvarima..
Skrenuli smo sa teme skroz..
Ni ti ne kapiraš poentu, posle svih onih diskusija, pa bolje da stanem. Ja sam samo imala predloge ali ... You are the boss :grin:
Uživajte. ;)

Psihologue:
Lav -Strahuje od izdaje

U skladu s osobinama životinje čije ime nosi, Lav je, uz Ovna, verojatno najhrabriji član zodijačke zajednice. Pravi razlog njegove odvažnosti krije se u strahu od tuđeg prezira, javne sramote ili neuspjeha. Budući da mu je važno tuđe mišljenje, Lav će izvesti junačka dela, da ne bi slučajno ispao kukavicom. Često izvede neki pravi podvig samo da se napravi važnim pred okolinom.
Budući da se radi o fiksnom znaku, Lav se pribojava situacija koje od njega zahtevaju da menja postojeće stanje, pogotovo ako dinamiku i smer te promjene on ne može kontrolirati. Dodatno, Lav će se dosta baviti razmišljanjima o mogućoj izdaji prijatelja ili bliskih suradnika, što će s vremenom preći u pravu paranoju. Lavovi na vlasti ili položaju, svojoj listi pridodat će vrlo snažan strah od naprasnog gubitka položaja i povratka u "običan puk"

:D:D:D xexe,......

ima istine :D:D

Back