STRAHOVI I POROCI !!!

Ej bre, pa ovo je sve tacno! Ja sam jarac, i eto plasim se tudjeg podsmeha, ne daj boze da ispadnem glupa, smesna ili tako nesto. Pa mi se onda svi smeju, i rugaju.... uffff, najezim se kad pomislim! Ili za ljutnju, mrzim beskorisne lenstine, a jos i kad su uobrazeni... bas su me pogodili iako uglavnom sve sto nalazim o mom znaku,je dosadno. Uvek isto! Moja drugarica je isto jarac ali nije ni blizu ovom opisu...cudno!

beba_toronto:
Znate sta sam naucila o KARMI....nepravedna je....ako npr. ostavis nekoga u boli i patnji, stici ce te kazna...
bez obzira, cak i ako je on bio najgori nasilnik ili ona najveca ****........
karma je nepravedna....

Karma nije nepravedna, samo moras imati siri pogled, ta osoba o kojoj govoris si bila ti u proslom zivotu, napravila si karmu, i sad je moras apsolvirati tako sto ces zameniti uloge sa dusom s kojom si bila u proslom zivotu...

Ta nepravda se cini samo nasem uskom zemaljskom shvatanju, znaci da nismo prevazisli zemaljsku inkarnaciju.

Uostalom karma ne zna sta je pravedno a sta nepravedno, ona je samo nesto sto nastaje nasim postupcima.

What goes around, comes around - to je glavni zakon karme.

Eto toliko od mene...

Devica sam sa Mesecom u Blizancima u XI kutji u Blizancima
i Marsom u XII kutji u Raku..

Uzhasavam se grmljavine i plashim se visine.. Pritom ne mislim na
visinu iz aviona ili sa terase, tu imam osetjaj da sam "bezbedna",
nepoznate visine me plashe.. :?

Rak,podznaku jarac,mjesec mi je u 6.polju u Blizancima,a Saturn u 12.polju u Strijelcu.Lillith mi je u 8.polju u znaku Djevice.Bojim se mraka,svega sto je vezano za mrtve,tj.tih paranormalnih pojava,opcenito ljudi.Snovi su mi cesto nocne more,jer mi se cesto javljaju mrtvi.Zanima me da li su moji strahovi uzrokovani ovakvim polozajem planeta.

Nisam bas siguran koji su moji strahovi ( nemam neke banalne tipa da se plasim mraka ), a i ako mislim da znam koji su moji strahovi ne bih da ih otkrivam. Tako ako je neko dokon i razume se u astrologiju moze da kaze koji su to strahovi vezani za Blizance, a ja cu reci da li vazi za mene. Elle_77, ako bi htela da mi bacis pogled na kartu ne bih se bunio :)

Trumane, ko god se bavi astrologijom nije dokon :grin:

Elem, toliko se raspisaste o svojim strahovima (mada ne vidim da se neko hvali svojim porocima :lol: ) a niko da se zapita kakve to veze ima s njihovim natalom ... Izuzev Misstq-a kojem sam rekla ponešto jer se čovek prevario pa kopao malo po svom natalu.
Šta kažeš na tu opciju, Trumane ? :grin:

O strahovima i porocima najviše govore VIII i XII polje u natalu. Pa ...

Saturn mi pravi kvadraturu sa Marsom,i opozicije sa Merkurom i Mjesecom.Vladar 12.polja je Jupiteri nalazi se na 8°56´ Bika u 5.polju i ne pravi nikakve znacajnije aspekte,tacnije sextil sa Marsom i polusextil sa Merkurom.Ako sam ja to dobro zakljucilau vezi vladara...

Ja sam Vodolija
1. strah od starosti
2. ugrožavanje moje slobode
3. da ce se nesto desiti ljudima koje volim
4. munja i pauk
5. kada razmisljam o tome da cu jednog dana imati svoju decu, kroz glavu mi prolazi....da li ce sve sa njima biti u redu, jer kad bi se desilo suprotno......to je moj najveci strah!

Страх да сам скрајнут
неважан, маргиналан,слаб
страх да не изгубим

Пороци....алкохол, ако се убраја онда бих навео изливе бруталног беса и насиља

gajic:
Poroci.....
Hrana, cigarete! Ovo je vezano za sadasnjost!
Kladionica, alkohol, narkotici......vezano za studentske dane!
Rujevit:
Страх да сам скрајнут
неважан, маргиналан,слаб
страх да не изгубим

Пороци....алкохол, ако се убраја онда бих навео изливе бруталног беса и насиља
Momci, ovo je tema Strahovi i poroci na podforumu Astrologija ...
Ne ispovedaonica.
;)

Back