STRAHOVI I POROCI !!!

lyriza:
I ja imam strah od ostavljanja....a zmija se bojim bas fobicno! Uf!

Bila sam ostavljena bas uvek,ali kazu
-ono sto te ne ubije to te ojaca-
toga se drzim uvek i tebi savetujem...Zmije nisu opasne ako nisu ugrozene,uostalom kao i ljudi...Mislim da oni koji OSTAVLJAJU imaju najveci strah u zivotu-OD SVEGA!!!

lyriza:
Misija, i mene su ostavljali, ali i ja sam ostavljala...ali ne brini, sve sto nam se desava ima neki razlog...bude tesko, ali, zbog tog puta koji sam prosla, danas sam sretna.

NADAM SE DA CU I JA JEDNOG DANA BITI KAO TI -S R E T N A!!!
Najteze mi je palo poslednje ostavljanje-POGIBIJA,ali i sa tim se mora ziveti...
Hvala na podrsci u svakom slucaju-Ti si hrabra osoba-i treba da budes SRETNA...

MISIJA:
KARMA ima veze sa STRAHOM bas iz tog razloga...

ja sam se prepala kad sam videla da mi Saturn dolazi na konj. Nep. - Pluton na 16 st. Device u opoziciji sa Asc i kvadratu s Mesecom,na pocetak 7 kuce..
a drugarica astrolog mi kaze da to nema veze sa mnom, jer na tom stepenu Pluton i Nep. imaju uticaj na 7 kucu a ne na 6. i da ce tada nesto strasno da se desi mom prvom muzu
ne meni....i kaze da je to njegova karma....

Nisu to neki extra jaki strahovi. Nego cisto obican strah od necega...
Imam isti strah kao i ti Psiho... Umem da plivam, ali nekako mi nije prijatno da sam u dubokoj vodi... Zato ne bi volela ni da se vozim nekim brodovima...
Ne volim ni da sam na nekoj velikoj visini... Da recimo s vrha planine gledam u neki kanjon. Ili recimo, da sa zgrade od 18 spratova gledam na dole...
Ne volim ni da peske prelazim preko mostova... Frka mi nekad i da predjem onaj mostic da bi dosla na splav :D
Ne volim ni zemljotres... Ne volim da mi se ljulja pod nogama. Zato ne volim ni skije, slicuge, rosule.... Volim da sam na cvrstom :D

MISIJA:
Nemam samokontrolu kada VOLIM- a nisam sigurna da mi je ljubav uzvracena...
Kao jeste voli me, ali to lici na toplo-hladno,nisam nikada nacisto sta je prava istina...
Mozda tu emocije i postoje ali LJUBAV tesko?!

Zašto strahovati od neuzvraćene ljubavi?
Ti voliš i sigurna si da umeš da voliš a sad pitanje je čija količina ljubavi je veća..
Drugo pitanje zašto voleti nekog ko tebe ne voli?
Treće pitanje je koliko brzo se zaljubiš?
Sad neuzvraćena ljubav ima svojih prednosti..
Shvataš da ti vrediš i da on nije toga vredan..Teraš dalje..

Moji strahovi se poklapaju sa onim sto je napisano o ovnovima s tim kako vreme tece primecujem da sam prevazisla i srusila gomilu svojih velikih strahova i drugacije se odnosim prema njima.Mislim da covek treba svesno da ih prevazidje jer oni u mnogo cemu sputavaju coveka i blokiraju.

Psihologue:
Zašto strahovati od neuzvraćene ljubavi?
Ti voliš i sigurna si da umeš da voliš a sad pitanje je čija količina ljubavi je veća..
Drugo pitanje zašto voleti nekog ko tebe ne voli?
Treće pitanje je koliko brzo se zaljubiš?
Sad neuzvraćena ljubav ima svojih prednosti..
Shvataš da ti vrediš i da on nije toga vredan..Teraš dalje..

Hvala Psiho na podrsci i razumevanju...

beba_toronto:
Nije ni najgora stvar na svetu, jednostavno nemoj nigde camcem ili brodom, i bacaj kamencitje sa obale u plitjak, drzi se majcice zemlje..:)
Mislim da je bolje imati strah od dubine nego od visine....ne znam....
hahaha... znachi u prevodu ni slucajno u vodu... e bebo bebo... bolje mu objasni lepote morskih dubina mozda ga prodje strah... :D

Back